Baikal MP155 γνώμες

Ελαφρύ όπλο η affinity θα σε βολεψει και στην μπεκάτσα στην πορεία!Στα 66 εκατοστά κάννη είναι λουκούμι!Εγώ σκοπεύω στο μέλλον να πάρω μια elite.Αυτη την στιγμή κάνω mind fuck για να σε πείσω
Για την elite bronze σκέφτομαι κι εγώ 😉

Ναι εννοείται αν δε με βολεύει στον ώμο δεν το περνώ.Τσίχλα μόνο φέτος αρχησα θα κοιτάξω για σκύλο φέτος μπας και πάω για μπεκάτσα αργότερα τώρα κυνηγάω με μια maverick 88 αλλά μόνο περπατητα
Η maverick 88 σου έβγαλε κανένα θέμα; Είσαι γενικά ευχαριστημένος;

Η maverick 88 σου έβγαλε κανένα θέμα; Είσαι γενικά ευχαριστημένος;
Αδερφέ απόλυτως τίποτα 51cm κάννη Κιλινδρός σκυλί Μ αυτή κάνω το κυνήγι μου τώρα είναι vfm !!!
Αν τύχει και δεν πάρω καινούργιο όπλο καθαρά για κυνήγι θα της βάλω τσοκ και μια χαρά

Υπάρχουν όμως και θετικές γνώμες. Κοίτα λιγο το baikal team. Να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει το κοντάκι καλύτερα και φτάνει το η τσέπη σου.
Προ έτους περίπου που έψαχνα για φθηνή καινούργια καραμπίνα, ως πρώτη επιλογή μου είχα το προφανές. Την 155.
Επώμισα πολλές μήπως και είχαν διαφορές μεταξύ τους. Διαπίστωσα ότι η γεωμετρία της ξύλινης ήταν τελείως διάφορη της πλαστικής. Η ξύλινη μου ερχόταν πολύ καλά, η πλαστική καθόλου.
Ήθελα οπωσδήποτε πλαστική και έτσι αναγκάστηκα να πάρω άλλη μάρκα.
Σίγουρα και οι δύο έχουν σοβαρό μειονέκτημα στο φινίρισμα, που όμως κάποιους τους αφήνει αδιάφορους.

Για την elite bronze σκέφτομαι κι εγώ 😉
Σου λέω σου λέω αλλά τώρα είδα ότι είσαι αριστερός (στην επωμιση) οπότε καλύτερα να πας σε αριστερό όπλο από την αρχή.Ειναι κρίμα να κάνεις λάθος επιλογή όπλου από την αρχή και τα λεφτά πλέων πρέπει να δαπανούνται με φειδώ.
Μ1 με λύσσα λοιπον

Η 155 δεν θέλει και ρυθμιση στο πιστόνι ελαφριές - βαριές γομώσεις?
Αυτο με την ρυθμηση στο πιστονι ,μην τρελενεστε δεν πεζεις με το πιστονι καθε φορα που πας για κυνηγι!! απλα το κανεις λιγο προς την μια η την αλλη για να σου δουλευει στα φυσιγγια που ριχνεις μια φορα θα ασχοληθεις με αυτο και τελος εγω ριχνω απο 28 μεχρι 52 και δεν εχω ξανα ασχοληθει εκτος απο την αρχη

Σαν ομορφιά καθαρά Μ αρέσει η Φράνκι δεν τα έχω επωμησει κι αυτό θα παίξει το ρόλο του απλά μιας και κοντεύει ο καιρός να αγοράσω όπλο στην αρχή κοιτούσα σοβαρά την 155 αλλά σχεδόν το 80,% των συναδέλφων που έγραψαν στο θέμα όλο και κάποιο θέμα τους έβγαλε κι αυτό λίγο με κάνει να πάω στην αφινιτι άσχετα με την τιμη
Πάρε το franchi μην μπλέξεις με την 155 όταν βλέπεις το 50% και το άλλο 50% αλλιώς καλύτερα να το αποφύγεις! Σαν σύνολο η franchi ποιο μοντέρνο όπλο ποιο αξιόπιστο μηχανισμό χωρίς προβλήματα. Πήγαινε εκεί μην το σκέφτεσαι

Όπως λέει και ο λαός "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα".

Σήμερα έπιασα μια 155 ξύλινη magnum με 66 cm κάννη και μου άρεσε.
Η λαβή είναι πιό κλειστή από την Benelli που ήδη έχω από χρόνια και η πρόσβαση στην σκανδάλη είναι πολύ καλή.
Ούτε εμπροσθόβαρη μου φάνηκε ούτε τίποτα (άδεια εννοείται).
Προτιμώ τα ξύλα από τα πλαστικά και δέχομαι να συμβιβαστώ με ένα όπλο με χαμηλή ποιότητα φινιρίσματος όταν η τιμή του είναι σωστή και ανάλογη του προϊόντος με την προοπτική να χρησιμοποιηθεί "χωρίς έλεος".
Η λειτουργία cut off μου αρέσει επίσης και μπράβο τους που το σκέφτηκαν και το έβαλαν.

Το μόνο που με ξένισε είναι τα προβλήματα ανταλλακτικών και υποστήριξης που ίσως ανακύψουν δεδομένου του γεγονότος του αποκλεισμού (εμπάργκο) των εισαγωγών προϊόντων και υλικών από την Ρωσσική Ομοσπονδία (μένοντας βέβαια στην "σωστή πλευρά της ιστορίας").

Όπως λέει και ο λαός "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα".

Σήμερα έπιασα μια 155 ξύλινη magnum με 66 cm κάννη και μου άρεσε.
Η λαβή είναι πιό κλειστή από την Benelli που ήδη έχω από χρόνια και η πρόσβαση στην σκανδάλη είναι πολύ καλή.
Ούτε εμπροσθόβαρη μου φάνηκε ούτε τίποτα (άδεια εννοείται).
Προτιμώ τα ξύλα από τα πλαστικά και δέχομαι να συμβιβαστώ με ένα όπλο με χαμηλή ποιότητα φινιρίσματος όταν η τιμή του είναι σωστή και ανάλογη του προϊόντος με την προοπτική να χρησιμοποιηθεί "χωρίς έλεος".
Η λειτουργία cut off μου αρέσει επίσης και μπράβο τους που το σκέφτηκαν και το έβαλαν.

Το μόνο που με ξένισε είναι τα προβλήματα ανταλλακτικών και υποστήριξης που ίσως ανακύψουν δεδομένου του γεγονότος του αποκλεισμού (εμπάργκο) των εισαγωγών προϊόντων και υλικών από την Ρωσσική Ομοσπονδία (μένοντας βέβαια στην "σωστή πλευρά της ιστορίας").
Την ξύλινη είχα επωμισει κι εγω σε 71. Οπως και να το κανουμε εχουν περιπου 300 κατοσταρικα διαφορά με την αφινιτι. Ειναι δελεαρ. Εχει τιμη τουρκικου.

Χωρίς να έχω κυνηγήσει καμία από τις δύο αλλα έχω πιάσει στα χέρια μου και τις δύο η Frankie είναι μακράν μπροστά ,από την 155 άσε που για μένα καλύτερη από την 155 είναι και η toz ελατηρίου και πωλούνται και φθηνά και βγάζουν και τουφεκιές φαρμάκι .Ντουφέκι εν έτη 2023 να ρυθμίζεις πιστόνι κάτι δε πάει καλά.Προσωπικη άποψη.

Χωρίς να έχω κυνηγήσει καμία από τις δύο αλλα έχω πιάσει στα χέρια μου και τις δύο η Frankie είναι μακράν μπροστά ,από την 155 άσε που για μένα καλύτερη από την 155 είναι και η toz ελατηρίου και πωλούνται και φθηνά και βγάζουν και τουφεκιές φαρμάκι .Ντουφέκι εν έτη 2023 να ρυθμίζεις πιστόνι κάτι δε πάει καλά.Προσωπικη άποψη.
Εγώ Γιάννη προσωπικά πιστεύω ότι στα ίδια λεφτά με την 155 βρίσκεις beretta 302 η 303 σε άριστη κατάσταση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Το πιο βασικό πράγμα που έπρεπε να κοιτάει ο κάθε ένας για την αγορά του σε ένα όπλο είναι το πώς το νιώθει επάνω του αν του κάθεται καλά που λέμε γιατί αυτός είναι ο πρώτος κανόνας επιτυχημένης αγοράς και δεν αποτελείται μόνο από κοντάκι και πάπια γιατί πες πως φτιάχνεις νέα ,είναι το ζύγισμα και η όλη κίνηση του όπλου επάνω στα δικά του χέρια.Γιατι κακά τα ψέματα ότι όπλο και να πάρεις φυσίγγι θα βρεις εάν εσύ όμως δεν έχεις όμορφη συνηπαρξη μαζί του χέσε μέσα.Οπως την ομορφότερη γυναίκα να σου δώσουν εάν δε ταιριάζεις και στις 10 κουβέντες με τις 5 μαλώνεις αστή να τη πηδήξει κάνενας άλλος γιατί θα καταστραφείς στο τέλος.Για το πρώτο γράφω από εμπειρία για το δεύτερο (γυναίκα ) όχι ακόμη.χαχαχαχα

Back