Εδώ μιλάμε για όπλα κι ας φτιάχνονται και στη Ζιμπάμπουε.
Καλά η Γουίν δεν είναι κάτω απ' την ομπρέλα της μπραουCZ, mossberg, winchrster πουλάνε όπλα εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα στην Τουρκία με την επωνυμία τους. Αυτές ξέρω σίγουρα. Θα υπάρχουν κι άλλες. Έχουν διεισδύσει παντου εδώ και πολλά χρόνια.
Αφού γκαμιοτι εμείς φταίμεΌταν σας λέω για V3 μου τη λέτε όμως. Ρε ρεμιγκτον και ξερο ψωμι
Γουέλ φοκιν σεντΟι Άγγλοι, οι Ιταλοί, οι Γερμανοί, οι Βούλγαροι, μας εχθρευτηκαν κάποια στιγμή και οι απόγονοί τους έχουν τύψεις γι'αυτό. Οι Τούρκοι μας εχθρεύονται πάντα. Ο Τούρκος είναι εχθρός μέσα στο DNA μου. Αυτό δεν θα αλλάξει!
Δεν είναι ορθολογιστικό επιχείρημα, είναι βαθύ αίσθημα που αποτρέπει κάθε σκέψη για value for money επιλογές που προέρχονται από εκεί. Και προς Θεού δεν κρίνω κανέναν που δεν μοιράζεται το ίδιο σκεπτικό!
Έχει κάνει κηδείες καλές το ΑΤΑ
Για τα θηράματα που υπάρχουν τα έχει πάει άψογα.Έχει κάνει κηδείες καλές το ΑΤΑ
Αψηφά και την βαρύτητα ...Μπράβο ωραίες οι φωτο αλλά εκεί που το στηρίζεις γρήγορα θα το κλάψεις...!
Πλάκα πλάκα αφού θες ποζε και για το σκοπευτηριο γιατί δεν κοιτάς το ata supersport. Όταν το είδα από κοντά μου φάνηκε πολύ αξιόλογο και οικονομικό.Έχει κάνει κηδείες καλές το ΑΤΑ
Τι να κλάψω 700ευρώ για οπλο;Μπράβο ωραίες οι φωτο αλλά εκεί που το στηρίζεις γρήγορα θα το κλάψεις...!
Αν δε μου κάτσουν κάτι περιπτώσεις που έχω στο νου, το sporter είναι υποψήφιο. Όχι το supersportΠλάκα πλάκα αφού θες ποζε και για το σκοπευτηριο γιατί δεν κοιτάς το ata supersport. Όταν το είδα από κοντά μου φάνηκε πολύ αξιόλογο και οικονομικό.
Μάζεψε λεφτά και πάρε ένα καλό σκοπευτικο να ξεμπερδεύεις ! Αφού στο σκοπευτήριο είναι το μυαλό σου! Τουλάχιστον να το κάνεις και να το ευχαριστιεσαι όπως πρέπει.Αν δε μου κάτσουν κάτι περιπτώσεις που έχω στο νου, το sporter είναι υποψήφιο. Όχι το supersport
Εχουν διαφορές?Αν δε μου κάτσουν κάτι περιπτώσεις που έχω στο νου, το sporter είναι υποψήφιο. Όχι το supersport
Όχι κάποια τσοκ επιπλέον το ένα νομίζω.Εχουν διαφορές?