Ata Arms Team

Οι λαοί όλων αυτών των κρατών που αναφέρονται παραπάνω όντως ντρέπονται για τα εγκλήματα που έχουμε κάνει κατά της Ελλάδας. Τώρα όσο για το ότι θα πληρώνουν μέχρι και τα τρισέγγονα μας ας προσέχαμε τι ψηφίζαμε τόσα χρόνια όλοι είναι προδότες.Με τις πολιτικές τους μας κατάντησαν έτσι

CZ, mossberg, winchrster πουλάνε όπλα εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα στην Τουρκία με την επωνυμία τους. Αυτές ξέρω σίγουρα. Θα υπάρχουν κι άλλες. Έχουν διεισδύσει παντου εδώ και πολλά χρόνια.
Καλά η Γουίν δεν είναι κάτω απ' την ομπρέλα της μπραου❓δλδ ουσιαστικά η μπραου έδωσε το οκ

Οι Άγγλοι, οι Ιταλοί, οι Γερμανοί, οι Βούλγαροι, μας εχθρευτηκαν κάποια στιγμή και οι απόγονοί τους έχουν τύψεις γι'αυτό. Οι Τούρκοι μας εχθρεύονται πάντα. Ο Τούρκος είναι εχθρός μέσα στο DNA μου. Αυτό δεν θα αλλάξει!

Δεν είναι ορθολογιστικό επιχείρημα, είναι βαθύ αίσθημα που αποτρέπει κάθε σκέψη για value for money επιλογές που προέρχονται από εκεί. Και προς Θεού δεν κρίνω κανέναν που δεν μοιράζεται το ίδιο σκεπτικό!
Γουέλ φοκιν σεντ‼️‼️‼️εύγε μαέστρο‼️(μάστερ👉δάσκαλος)

Όταν πέθανε ο παππούς μου είχε στο πορτοφόλι του απόδειξη αποζημίωσης για την εκτέλεση του προπάππου μου..... Τώρα το πόσο κοστολογούν οι Γερμανοί μια ανθρώπινη ζωή είναι άλλο θέμα.....

Μπράβο ωραίες οι φωτο αλλά εκεί που το στηρίζεις γρήγορα θα το κλάψεις...!
Τι να κλάψω 700ευρώ για οπλο;

Απ το 2019 που το πήρα ήδη νιώθω ότι έχει βγάλει τα λεφτά του απ τις στιγμές που μου χάρησε.

Όταν και αν έρθει η ώρα να το κράξω θα το κάνω.
Είμαι αντικειμενικός όσο δεν πάει.

Πλάκα πλάκα αφού θες ποζε και για το σκοπευτηριο γιατί δεν κοιτάς το ata supersport. Όταν το είδα από κοντά μου φάνηκε πολύ αξιόλογο και οικονομικό.
Αν δε μου κάτσουν κάτι περιπτώσεις που έχω στο νου, το sporter είναι υποψήφιο. Όχι το supersport

Αν δε μου κάτσουν κάτι περιπτώσεις που έχω στο νου, το sporter είναι υποψήφιο. Όχι το supersport
Μάζεψε λεφτά και πάρε ένα καλό σκοπευτικο να ξεμπερδεύεις ! Αφού στο σκοπευτήριο είναι το μυαλό σου! Τουλάχιστον να το κάνεις και να το ευχαριστιεσαι όπως πρέπει.

Back