Μη φοβάσαι ήδη αμερικανοδειχνουμεΆσε που θα γίνουμε και γερά παιδιά απ' το βαρος![]()

Μη φοβάσαι ήδη αμερικανοδειχνουμεΆσε που θα γίνουμε και γερά παιδιά απ' το βαρος![]()
Με δαυτα κάηκε η γούνα μου. Ακόμα το φυσάω.Γαλλικά ρε Κώστα ,δεν σε είδα στη πορεία χθές!!!
Όταν σας λέω για V3 μου τη λέτε όμως. Ρε ρεμιγκτον και ξερο ψωμιΜη φοβάσαι ήδη αμερικανοδειχνουμε![]()
ΒιτσιοζεΌταν σας λέω για V3 μου τη λέτε όμως. Ρε ρεμιγκτον και ξερο ψωμι
Πόσες φορές το έχω πει !Και οι Κινέζοι έτσι ξεκίνησαν και κοροϊδεύαμε όλοι και έχουν καταλάβει τον κόσμο τουλάχιστον οικονομικά και σε λίγο και στα υπόλοιπα αλλά συνεχίζουν να μη βάζουν μυαλό οι εταιρίες όπου πιο φθηνά εκεί, βλέπω σε βάθος χρόνου τους Τούρκους να σβήνουν τους Ιταλούς από το χάρτη από τη μαλάκια των βιομηχανιών που κοιτάνε μόνο κέρδος.Ας συνεχίσουν έτσι όπλο στο 1500€ + και οι τουρκοι στο ένα τρίτο της τιμής και μόλις διαπιστωθεί η αξιοπιστία των τουρκικών θα δείτε που θα πάνε τα ιταλικά.
Από τους Τούρκους ή από τους Άγγλους εννοείς;Στην Κύπρο..το αίμα είναι ζεστό!
Αυτά είναι συνυφασμένα το πώς αντιλαμβάνεσαι το κάθε τι εξαρτάται από τον χαρακτήρα σου που αυτός έχει διαμορφωθεί από αυτά που αναφέρειςΑρχές καί αξίες είναι κι'όχι αντίληψη .
Να δίνω λεφτά σ'αυτόν που με ξεσπίτωσε ,μου σκότωσε δικούς μου καί εξακολουθεί
να με απειλεί ;
Μόνο Αμερικανικά όπλα λοιπόν
Πάρτη να κάνουμε μερικές δοκιμές και την ξαναπουλάς ...Όταν σας λέω για V3 μου τη λέτε όμως. Ρε ρεμιγκτον και ξερο ψωμι
Δεν έχεις άδικο καθόλου απολιτιστοιο ΜΟΝΟΣ πραγματικά ΦΑΣΙΣΤΟΛΑΟΣ που εξακολουθεί να είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ και ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ είναι οι αγαπητοί γείτονές μας!
δείτε μόνο ΤΙ ψηφίζει το 80% της ορδής!
η Χρυσή Αυγή κι ο Κασιδιάρης είναι δημοκράτες μπροστά στα "κόμματα" τους!
* μπουγάδα.... λέξη βενετσιάνικης προέλευσης όχι τουρκικής..........
** η ΑΤΑ λέγονταν βουρΣΑΝ, όλες οι γνωστές σε σε-ΣΑΝ εταιρείες της γείτονος ανήκουν καθ' ολοκληρίαν ή μη, στο μετοχικό ταμείο στρατού της τουρκίας ή έστω έχουν σχέση με το κεμαλο-ισλαμο- φασιστικό ΒΑΘΥ παρά - κράτος (ροκετσαν, ασελσαν, χαβελσαν κ.λ.π.)
*** συμπαράσταση στον δοκιμαζόμενο Κουρδικό λαό που για άλλη μια φορά στοχοποιείται από τους εγκληματίες της άγκυρας
View attachment 60467
βαι βαι βαι
Αφεριμ
![]()
![]()
![]()
Απολίτιστοι αλλά στους G20.Δεν έχεις άδικο καθόλου απολιτιστοι
Ναι, αυτό το απέδειξαν και εμπράκτως με τις αποζημιώσεις που εισπράξαμε για τα εγκλήματά τους. Plus του ότι παίρνουν τα εργοστάσια τους από την Ελλάδα και τα μεταφέρουν Τουρκία, για συμπαράσταση από τις τύψεις...Οι Άγγλοι, οι Ιταλοί, οι Γερμανοί, οι Βούλγαροι, μας εχθρευτηκαν κάποια στιγμή και οι απόγονοί τους έχουν τύψεις γι'αυτό.
Εννοείται ότι είναι κωλόφαρα και απολίτιστοι.Δεν έχεις άδικο καθόλου απολιτιστοι
Δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον φίλε... Τι αισθάνομαι εγώ γράφω.Ναι, αυτό το απέδειξαν και εμπράκτως με τις αποζημιώσεις που εισπράξαμε για τα εγκλήματά τους. Plus του ότι παίρνουν τα εργοστάσια τους από την Ελλάδα και τα μεταφέρουν Τουρκία, για συμπαράσταση από τις τύψεις...
Για τους Γερμανούς κυρίως μιλάω.
Κουβέντα κάνουμε Λεωνίδα. Ούτε εγώ προσπαθώ να σε πείσω.Δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον φίλε... Τι αισθάνομαι εγώ γράφω.
Πόσο καλύτεροι θα ήμασταν αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι. Και προς Θεού δεν κρίνω κανέναν που δεν μοιράζεται το ίδιο σκεπτικό!
Το θέμα τι αγοράζει ο κάθε ένας το έχω ξαναγράψει όποιον πειράζει η αγορά τουρκικού να δώσει το συμπλήρωμα στο συνάδελφο που δε μπορεί να πάρει άλλης χώρας,απλά συζητάμε τις απόψεις μας ,ποιος είναι ο κάθε ένας μας που θα κρίνει το γούστο και την τσέπη του άλλου και εγώ δε παίρνω τουρκικό αλλά και να πάρουν όλοι δεν με πειράζει καθόλου .Ο κάθε ένας έχει την άποψη και σκέψη του συμφωνούμε η όχι οφείλουμε σεβασμό .Εδώ ανεχτηκαμε τη δημιουργία από το πουθενά μιας χούφτας ανθρώπων και τους δώσαμε και ονομασία ελληνική και αυτοί που συμφωνούν με αυτό τους ψηφίζει το 70% των Ελλήνων και συζητάμε για αυτογεμες.Οι μεγαλύτεροι εχθροί μας είναι εκ των έσω .Εννοείται ότι είναι κωλόφαρα και απολίτιστοι.
Αυτό που κολλάει με το από πού θα αγοράσω εγώ κάτι δεν καταλαβαίνω.
Υγ. Δεν θα αγοράσω ποτέ τούρκικο οπλο....