κάποτε τα είδα να έχουν πέσει σε μια ψόφια αγελάδα κι από τότε σταμάτησα να τα τρώω αλλά όταν τα πετύχω στο κάμπο του Γραμματικού κάθομαι μέχρι αργά και δοκιμάζω τσοκάκια φυσίγγια αποστάσειςΠέφτουν στα ψοφιμια!
Όχι για να φάνε τη σάρκα του ψωφιου ...
Προτιμάνε τα σκουλήκια, που τρώνε τη σάρκα!
ΣΩΣΤΟΣΠέφτουν στα ψοφιμια!
Όχι για να φάνε τη σάρκα του ψωφιου ...
Προτιμάνε τα σκουλήκια, που τρώνε τη σάρκα!
Αυτα που τρωνε τα αγριογουρουνα και οι κοτες
σε σχεση με τα ψαρονια δεν εχουν ανταγωνισμο
Οποτε ορματε τους ανεπιφυλακτα κοκκινιστα με πιλαφακι ειναι μουρλια![]()
Οσα ψαρονια κ να καταναλωσουμε δεν παθαινουμε τιποτα..
Σιγουρα ειναι πολυ πιο υγιεινα απο τα πιτογυρα κ τα αλλα σκατα που τρωμε καθημερινα..
Τα ψαρια τρωνε οτι πεφτει στο νερο,και τα σκουληκια μυγας (bigattini)ειναι ενα απο τα καλυτερα δολωματα..
Η κοτα και το γουρούνι τρωνε οτι βρουν κ φυσικα ειναι κ πεντανοστιμα..
Να μου πει κάποιος οτι δεν τα τρωω γιατι δεν μου αρεσει η γευση το δεχομαι..
Μου θυμιζει εναν που οταν δουλευα παλια στην οικοδομη μου ελεγε να ριχνω πολυ νερο οταν σκουπιζω γιατι η σκονη απο τα τσιμεντα κλπ ειναι "θανατος" ,Οταν ο ίδιος καπνιζε δυομιση πακετα τσιγαρα την μερα κ τα θεωρουσε αθωα..
Την εποχή του ζευγαρώματος η μύτη του θηλυκού γίνεται κίτρινη,του αρσενικού πορτοκαλί και μαυρίζει το στήθος του..........................Φέτος χτύπησα 3-4 όλα κι όλα και το ένα μάλιστα είχε κατακίτρινη μύτη σαν κότσυφας. Ξάδερφος μου είχε αναφέρει πως μια χρονιά είχε ρίξει σε ένα κοπαδάκι και αυά που έπεσαν είχαν ροζ-κίτρινο χρώμα.asking............................
Δυστυχώς είναι αλήθεια γιατί παθαίνουν κάποιες ασθένειες που είναι επικίνδυνες για τον άνθρωπο και έχουν να κάνουν με το αναπνευστικό.......................Δυστυχώς πολλοί σε κοροιδεύουν όταν χτυπας ψαρόνια λέγοντας όπως αναφέρατε πως είναι βρωμιάρικα και πως μεταφέρουν ασθένειες.
74? πολλά δεν είναι?
''Ανοιξες τρυπα'' στο συννεφο....ha haaaπροσωπικό ρεκόρ 74 με μια βολή στο σήκωμα από χωράφι
Μήπως είχε πιεί και τα έβλεπε διπλά?Γιωργο σε ενα πυκνο κοπαδι μπορουν να πεσουν πολλα. 74 δεν ξερω αλλα μπορουν πολλα!