Για παστο το κρέας πρέπει να είναι λιπαρο ,βλέπε ορτυκι ,χοιρινό,παλαμιδα ,κλπ.Παντα γδαρσιμο στα ψαρονια και για μενα ειναι καλυτερα σαλτσουλα, να μαλακωνει το κρεας να μην ξεραινεται...Εχω την υποψια οτι θα γινονταν ωραια κ παστα...
Τωρα οσον αφορα τη σκληροτητα τους, ενταξει εχουν συμπαγης κ σκληρο κρεας αλλα μην τρελαινομαστε κιολας... Με 28 γρ ν8 η 7,5 κατεβαινουν απο πολυ ψηλα...
Το αδύνατο, πχ τσίρος ,είναι για αλμυρό μεζε του ουζου και του τσιπουρου.