Φυσιγγιοθήκες, πουλιάστρες, θήκες όπλων αξεσουάρ.

Συμφωνω .Μπεκατσα , περδικα 15 φυσιγγια περνω μαζι και 4 χοντρα .Για ποιο πολλα παιρνω ζωστρα Εχω μια μερακλιδηκη με 25 φυσιγγια
Σε κυνήγι πέρδικας έχω δει κυνηγό με 80αρα μπαλάσκα κ 2 πακέτα 25αρια στο γιλέκο για να νιώθει λέει ασφάλεια. .sarcastic.
 
Πάντως εγώ την πουλιαστρα την χρησιμοποιώ στα ορτύκια....την κρεμάω στην πλάτη από την θηλιά που έχει το γιλέκο για να το κρεμάσετε...τα πουλιά είναι μια χαρά και ούτε σκαλωνουν στα χόρτα και τα φυτά ούτε γίνονται σάλτσα στο σάκο θηραμάτων
 
Εγώ εχω ένα σακίδιο με διχτυ για το καρτέρι και τα βάζω μέσα. Όταν είναι να περπατήσουμε παίρνω το γιλέκο. Όμως δεν μπορείς να πάρεις πολλά φυσίγγια μαζί, σου φεύγει ο αυχένας. Γενικά το περπάτημα με πολλά φυσίγγια είναι πρόβλημα ούτως ή άλλως.
 
Εγώ έχω ζώνη 35αρα. 2 δράμια 1 μονόβολο και 2 4αρια μένουν 30 φυσίγγια + καμιά 10αρια στο γιλέκο είμαι καλυμμένος. Ως συνήθως στα μέρη που κυνηγάω περπατητό το αμάξι είναι κοντά και έχω καβάτζα 1 2 κουτιά αν χρειαστούν. Σε περπατητό που φεύγω αρκετά μακριά από το αμάξι βάζω 1 κουτί φυσίγγια σε τσαντάκι μέσης (μπανάνα) και το έχω πάνω από τη ζώνη. Ρίχνω πρώτα από αυτό και μετά το βάζω πίσω στο γιλέκο. Βολεύει πολύ, δεν κουράζεις τον αυχένα και έχεις ελευθερία κινήσεων.
 
Γιαννη στην πρω
View attachment 76659View attachment 76660
Είπαμε να γλυτώσουμε λίγο από τα ξύλα...
Εεεε,βαρέθηκα κι άρχισαν να με τρώνε τα χέρια μου....🙂
Συνεχίζεται....
Με την πρωτη ευκαιρια θα φωτογραφησω την δικη μου, την ειχα αγορασει στην εκθεση απο εναν βιοτεχνη απο καποιο νησι δεν θυμαμαι το 2005. Συνηθως την χρησιμοποιω στην μπεκατσα.
 
Back
Top