Dimitris benelli
Banned
Με 1.95 που είχε πιο παλιά;;Απορω πως θεωρειται δυνατο με cx 2000 1.80x 36 στα 58
Με 1.95 που είχε πιο παλιά;;Απορω πως θεωρειται δυνατο με cx 2000 1.80x 36 στα 58
Εκει κατι γινεταιΜε 1.95 που είχε πιο παλιά;;
Μην συγκρίνεται τις καιρικές συνθήκες της κεντρικής Στερεάς με την βόρεια Ελλάδα,ειναι άλλου παπα ευαγγέλιο ο καιρός εδω πάνω.Οταν από τέλη Νοέμβρη η θερμοκρασία πεφτει αρκετά κάτω από το 0 δεν μπορει ενα φυσίγγι να εχει την ίδια απόδοση,εγώ που κυνηγάω Φασσα και εδω και στο χωριό κατεβαίνω τουλάχιστον 2-3 νούμερα κάτω από το χωριό μου στην Αιτωλοακαρνανία εδω στις σερρες,ενα πρωινό χαλαρό στις σερρες με θερμοκρασία -5 και 100% υγρασία αλλάζει ολα τα δεδομένα γι’αυτο δεν δουλεύει το νο6 στη Φασσα σε τέτοιες καιρικές συνθήκες και θέλει να χοντραίνεις το σκαγι αρκετά και αν η θερμοκρασία πεφτει και κάτω από τους -10 εκει ρίχνω και νο3 ακομα!!
Ναι γι αυτό μετά κι αυτά δεν κανουνΛαμπρο μπλέ έριχναν τετοια εποχή ;
Παλι καλα ειπαμε που δεν 6αρια και κατω .Ηταν 7αρια οποτε ήταν με C7Ναι γι αυτό μετά κι αυτά δεν κανουν
S4 ήξερα Μήτσο μέχρι νο 7 και από μέχρι asso sipe. Τα μπλεΠαλι καλα ειπαμε που δεν 6αρια και κατω .Ηταν 7αρια οποτε ήταν με C7
Απο 1 εως 6 με sipeS4 ήξερα Μήτσο μέχρι νο 7 και από μέχρι asso sipe. Τα μπλε
απο οκτωμβρη και μετα οχι απο τωρα.Καμιά γνώμη για το Κοντορ; Έχει αλλάξει κάτι;
Για super pose τι φυσίγγια θα Μ προτείνατε στη φασσα;;όσων αφορά τα γραμμάρια κυριως
Μέχρι 33-34 γραμμάρια.Υπαρχουν αρκετά αξιόλογα φυσίγγια σε αυτά τα βάρη που θα σε καλύψουν απόλυτα.Για super pose τι φυσίγγια θα Μ προτείνατε στη φασσα;;όσων αφορά τα γραμμάρια κυριως
σε αυτα τα γραμμαρια ψαξου και σε νουμερα αναλογα τον τοπο που κυνηγας.Μέχρι 33-34 γραμμάρια.Υπαρχουν αρκετά αξιόλογα φυσίγγια σε αυτά τα βάρη που θα σε καλύψουν απόλυτα.
33-34 όχι παραπανωΓια super pose τι φυσίγγια θα Μ προτείνατε στη φασσα;;όσων αφορά τα γραμμάρια κυριως
Εάν το αλληλεπίθετό σου (είτε κυνηγετικό, είτε σκοπευτικό) είναι μεσαίου ή μεγάλου βάρους, δηλ. 3.100γρ και άνω (όπως π.χ. κάποια βαριά, σκοπευτικά μοντέλα που προορίζονται για σκληρή χρήση), τότε μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις στη φάσσα ακόμη και φουσέκια των 36 ή ακόμη και 38 γραμμαρίων σχετικά άνετα, δίχως η ανάκρουση να προξενεί πρόβλημα...! Σε καμία περίπτωση παραπάνω γόμωση, είναι μία ανούσια υπερβολή...!Για super pose τι φυσίγγια θα Μ προτείνατε στη φασσα;;όσων αφορά τα γραμμάρια κυριως
32γρ Νο7, 33γρ νο6, 34γρ Νο5. Μισοταπα, μάλλινη.Για super pose τι φυσίγγια θα Μ προτείνατε στη φασσα;;όσων αφορά τα γραμμάρια κυριως
δηλαδή σα να λέμε γραμμάρια+νούμερο=3932γρ Νο7, 33γρ νο6, 34γρ Νο5. Μισοταπα, μάλλινη.
Γιώργο αυτό είναι το κουτί είναι το παλιό. Και γράφει "Συγκεντρωτήρας".....Το new Special palombe είναι με βύσμα LB6 κ το έχω ρίξει στα παπιά....Αυτά είναι τα παλιά; Η τα ξανά έβγαλε; Αν δε κάνω λάθος το είχε σταματήσει αυτό.. το έχει δουλέψει κανένας;
https://www.kalkantzakos.com/Product/6583/special-palombe,-fusiggia-nsi-nobel-sport
Στις φασες τα τελευταια 20 χρονια εχω μεσα τρια percorso n6.Ερωτηση εχω παιδες.
Επειδη πανε 15+ χρονια που εχω να αγορασω φυσιγγια για φασσα θα ηθελα
γνωμες αν επιρεπεται για κυνηγι κοντα στο Γραμμο μεταξυ 20 Οκτωβρη και 5 Δεκεμβρη.
Κατεληξα σε 3 υποψηφια. Τα δυο πρωτα ειναι απο οτι μου λενε αλλοι ενω το τριτο
ειναι προσωπικη μου εμπειρια πριν απο...15 χρονια!
Ποιο η ποια νομιζετε οτι θα ταιριαξει καλυτερα;
Τα οπλα μου ειναι Winchester SX4 και Benelli M2.
Percorso 36gr No5/6
Mygra 36gr No5.5
Rottweil magnum 52gr No5
Σας ευχαριστω