Έχει χαρακτηριστεί απο πολλούς ως σιδερένιο πουλί.. Ποιό φυσίγγι χρησιμοποιείτε στο κυνήγι της?
Last edited by a moderator:
Τι νουμερο ειναι αυτα φιλε; 7,6,5;Ως λάτρης του συγκεκριμένου θηράματος έχω εκπλαγεί από το φυσίγγι του lako που είναι στα 35gr γεμισμένο με G-3000
Τι νουμερο ειναι αυτα φιλε; 7,6,5;
Φοβερα χαρακτηριστικα εχουν!! και η αρχικη τους ειναι 438 m/s!!! Πρεπει να ειναι πυραυλοι!
Απο ανακρουση Γερασιμε τι λενε αυτα? Με τετοια αρχικη.....
Σαν να ρίχνεις 28gr.. οταν πιούμε κανα καφέ θα σου φέρω να ούμε .lazy.Απο ανακρουση Γερασιμε τι λενε αυτα? Με τετοια αρχικη.....
Σαν να ρίχνεις 28gr.. οταν πιούμε κανα καφέ θα σου φέρω να ούμε .lazy.
εγω ενω δουλευα τα πελαγκρι, τωρα θα αλλαξω. με εχουν πουλησει φετος.δεν ξερω αν αλλαξε κατι (πουσιγουρα αλλαξε αλλαδεν ξερω τι?)αλλα φετος βαραω φασσες φευγουν πουπουλα πολλα, και η φασσες πεφτουν χιλιομετρα μακρια, η δεν πεφτουν καθολου.
θα πρεπει να ψαχτω αλλου. ακουσα καλα λογια για καποια φυσιγγια του γειτονα απο την δραμα, τα τσαμπιον. θα τα δοκιμασω.
εγω ενω δουλευα τα πελαγκρι, τωρα θα αλλαξω. με εχουν πουλησει φετος.δεν ξερω αν αλλαξε κατι (πουσιγουρα αλλαξε αλλαδεν ξερω τι?)αλλα φετος βαραω φασσες φευγουν πουπουλα πολλα, και η φασσες πεφτουν χιλιομετρα μακρια, η δεν πεφτουν καθολου.
θα πρεπει να ψαχτω αλλου. ακουσα καλα λογια για καποια φυσιγγια του γειτονα απο την δραμα, τα τσαμπιον. θα τα δοκιμασω.
Στην φάσσα δεν κάνω άλλα πειράματα.
Έχω καταλήξει σε τρία φυσίγγια...
Lambro Biturbo και Rottweil waidmannsheil στην καραμπίνα.
Και RC 2 Caccia(34gr) στο δίκαννο.
Τα 34γρ να πάρεις. Με αυτό το φυσίγγι έγινε γνωστός στον Έβρο. Είναι σε μαύρο κάλυκα.
http://www.champions.4ty.gr/el/ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ CHAMPIONS
Πριν δύο χρόνια είχα αγοράσει από την Αλεξανδρούπολη 2 κουτιά απο αυτά και δεν τα είχα χρησιμοποιήσει νοπότε ήταν φυλαγμένα σε ντουλάπι στην Αθήνα.
Καταρχήν μου πέσανε τα αυτιά από την τιμή.
Δεύτερον . Φέτος όταν άνοιξα το ένα κουτί στην πορεία διαπίστωσα ότι τα περισσότερα ήταν ελαφρώς φουσκωμένα.Τόσο όσο να θέλουνε πολύ ζόρι να μπούνε στη θαλάμη.
Ενας ακόμη λόγος για να λέω όσα λέω για τους Έλληνες κατασκευαστές που αν μη τι άλλο η σταθερότητα στην παραγωγή είναι ένα ζητούμενο που θυσιάζεται στον βωμό του κέρδους η της αισχροκέρδειας.
Δημήτρη στην Β. Ελλάδα (και όχι μόνο από όσο ξέρω) τα φυσίγγια της συγκεκριμένης εταιρίας χαίρουν άκρας εμπιστοσύνης από μεγάλη μερίδα κυνηγών...