Καλησπερίζω και ας άργησα.Με πήρε η νύχτα βλέπετε στα βουνά.
Σήμερα αποφάσισα να ξαναπάω στο καρτέρι που ήμουνα την Κυριακή μιας και και υπολόγιζα οτι θα είναι ελεύθερο αφού όλοι θα πήγαιναν για πέρδικες και γουρούνια.
Στην διαδρομή και γύρω στις 6,10 μου ορμάνε δυο σκυλιά και πέφτουν πάνω στο αυτοκίνητο με πολύ δυναμη,τόση σανκάποιος να κλώτσησε την πόρτα. Φτάνω στο καρτέρι και ήταν όντως ελεύθερο.
Τα ουρλιαχτά δύο λύκων στο χάραμα μέσα απο το ελατόδασος ήταν κάτι που δεν το ζεις εύκολα.
Τα κοτσύφια και οι δεντρότσιχλες είχαν την τιμητική τους και πέρναγαν ακατάπαυστα.Γύρω στις 7,40 να και το πρώτο φασσοκόπαδο απο 12 πουλιά.Σε λίγο άλλο ένα 30άρι και ξανά μετά από λίγο άλλο ένα.Ολα έρχοταν μέσα απο το απαγορευμένο και μάλλον είχαν κουρνιάσει εκεί. Η ώρα έχει πάει 10 και ακόμη ουτε μπαμ.Σε λίγο βλέπω μια ξαδέλφη μου ,κόκκινη όμως ,να έρχεται καταπάνω μου.Την τραβαω με την κάμερα που είχα στο όπλο και αυτή με κοιτάζει και σταματάει και ..."τα κάνει".Αφού χαιρετηθήκαμε γύρισε πίσω και χάθηκε στα έλατα.Σε λίγο βλέπω άλλο ένα κοπάδι να γυρνάει πάνω στα έλατα σαν να θελει να κλαρώσει αλλά το έχασα.
Στις 10 ,45 αποφασίζω να κάνω μερικά μέτρα μπροστά απο το καρτέρι για να ξεμουδιάσω.Τότε βλέπω τα fandom να έρχονται πάνω μου.Ηταν γύρω στα 10.Μένω ακίνητος και μόλις είναι η ώρα για κατάρριψη σηκώνω το όπλο και .....η σκανδάλη δεν παει πίσω.Γαμώ το κερατό μου μπήκε η ασφάλεια.Την βγάζω και η πρώτη έχει ντουμανιάσει .Εχω χάσει όμως χρόνο και γυρίζω σε μια άλλη και της τραβάω και τα δύο .Η πρωτη ακόμη έπεφτε πό ένα 7άρι F2 .Ετσι έχω τις δυο πρώτες ουκρανέζες.
Πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο να τις αφήσω και να πάρω εναν καφέ βλέπω στην πόρτα μια μεγάλη βαθιά γρατσουνιά που έχει βάλει μέσα και την λαμαρίνα .Ηταν απο τα κωλόσκυλα που μου την έπεσαν τπ πρωί.Γίνομαι έξω φρενών και αρχίζω τα τηλέφωνα να μάθω τινος είναι.Μεχρι αστυνομία και αγροφύλακα πήρα γιατί είναι η δευτερη φορά που παθαίνω ζημιά απο τσοπανόσκυλο.
Αποφασίζω να καθίσω μέχρι το απόγευμα γιατί πίστευα οτι τα πουλιά αυτά θα γυρίσουν πίσω.Οντως στις 14 50 εμφανίζονται τα 12 πιο πάνω απο μένα.Σε λίγο το 30άρι περνά 100μ πιο κάτω και απο πίσω του κάτι ξέμπαρκες καριόλες..Κάθομαι εκει και δεν φεύγω.Στις 16,30 εμφανίζεται ένα ζευγάρι με απόσταση μεταξύ τους και κατάφερα και πήρα την πρώτη .Τουλάχιστον πήρα τα 3 πρωτα πουλιά για φέτος.Στις 17 τα μάζεψα γρήγορα και άρχισε η αναζήτηση του μαλάκα με τα σκυλιά.Περίπου τον έχω εντοπίσει και θα δω τι θα κάνω.
Σημασία έχει ότι μου χάλασε την ψυχολογία .