Νασαι καλα Μακη φιλε μου....φθηνο οπλο που σου επιτρεπει να δωσεις λιγα περισσοτερα για τις μετατροπες που χρειαζονται για να γινει ένα με το σωμα σου!!!μπράβο ρε φίλε τέλειο
Νασαι καλα Μακη φιλε μου....φθηνο οπλο που σου επιτρεπει να δωσεις λιγα περισσοτερα για τις μετατροπες που χρειαζονται για να γινει ένα με το σωμα σου!!!μπράβο ρε φίλε τέλειο
σου ειπα ελα να παρεις το εργαλειο θα σου φερνει τα παντα μεχρι και τοΣας γράφω απο το καρτέρι μια και είμαι ξεθεωμένος απο το ψάξιμο.
Στις 8:10 ερχεται ενα κοπάδι 30 πολιών απο πίσω και περνάει στην πιο πάνω στροφή σε ύψος 10 μ.Δεν τουφεκάω λόγω απόστασης.Σε 10 δευτερόλεπτα ξαφνικά βλέπω απο μπροστά μου και πάνω απο τα έλατα γύρω στα 15 πουλιά.Ισως με ειδαν και αρχίζουν να στρίβουν.Σήμερα ειχα πρώτα 2 7άρια b&p 34gr. και τρίτο ένα dual power b&p 7+4 που για πρώτη φορά θα δοκίμαζα.Περίεργος συνφιαός αυτός για μένα.Επίσης είναι η πρώτη φορά μου στην φάσσα που απουσιάζε απο την θαλάμη ενα 6 άρι η ένα 5άρι.Κιαυτό γιατι ειδα χθες πλοσο χαμηλά στον δρόμο περνάγανε.
Οι φάσσες όμως που έρχονταν , ήταν σε τέτοια απόσταση που άλλη φορά δεν θα τουφέκαγα .Ριχνω γρήγορα στην πρώτη και την βλέπω να πέφτει.Αμέσως όπως δίπλωσε το κοπάδι ρίχνω τα άλλα δύο. και βλέπω άλλα τρία πουλιά να πέφτουν !Δεν πίστευα στα μάτια μου.Για απόσταση δεν τολμώ να αναφερθώ ,οπως λέω και ο Γιωρίκας.Τρέχω γρήγορα και βρίσκω αμμέσως την πρώτη.Ψαχνω τριγύρω και δεν βλέπω τίποτα.Αρχίζω όμως να βρίσκω τα σημεια που σκάσανε.Κάτω απο τα έλατα δεν ήταν καθαρό.Ειχε πουρνάρια,κουμαριές,κ.ά.και περπατούσες σκυμένος και με δυσκολία. Η κλίση μεγάλη και κατέληγε σε απότομη ρεματιά.Εψαξα αρκετή ώρα χωρίς αποτέλεσμα.Πριν απο μισή ώρα ξαναψάχνω βρίσκοντας μόνο φτερά τα οποία δε μια περίπτωση με οδήγησαν στην μία ..Οι άλλες κουφάλες ποδάρωσαν γρήγορα και τις έχασα.Βρήκα δηλαδή τις δύο.
Θα μείνω μέχρι το απόγευμα μήπως τις πετύχω στην επιστροφή.
σου ειπα ελα να παρεις το εργαλειο θα σου φερνει τα παντα μεχρι και το
μπουκαλι με το νερο,[ ειναι κορη του μπλανκο μην ξεχνας]..ha ha ha.
Θα μπορουσες να παρεις τον original blanco... Μαζι με το βαλιτσακι με τους δονητεςΝα την έπαιρνα εδώ πάνω ρε φίλε ;
leo αν θελεις πες μου τι μετατροπες εχεις κανει και ποσο σου κοστισαν περιπου γιατι εχω κι εγω baikal και μ ενδιαφερει πολυ το θεμα.δεν ξερω πως ηταν αρχικα το δικο σου εμενα εχει ασημι μανα γραφει spr 310 απο τη μια μερια εχει ζωγραφισμενη μια μπεκατσα κι απο την αλλη ενα φασιανο.το εχω παρει μεταχ.350 εουρα αλλα εχει 2 προβληματακια που εμενα δεν μ απασχολουν.το ενα ειναι οτι δεν ριχνει φυσιγγια με 8αρι καλυκα μαλλον καλυτερα καβαλαει ο καλυκας τον εξολκεα και το αλλο ειναι οτι μερικες φορες δεν δουλευει σωστα ο επιλογεαςΝασαι καλα Μακη φιλε μου....φθηνο οπλο που σου επιτρεπει να δωσεις λιγα περισσοτερα για τις μετατροπες που χρειαζονται για να γινει ένα με το σωμα σου!!!
σου ειπα χρειαζετε προπονηση οτι μαθει καλο ειναι,[θα ειχες και παρεα].Να την έπαιρνα εδώ πάνω ρε φίλε ;
συγγνωμη που σε ζαλιζω αλλα εχω αλλες 2 ερωτησεις.τι γραμμαρια φυσιγγια και ποια χρησ.στις φασσες και η τελευταια χρησ.τα μαμα τσοκ η after market και δεν σε ξαναζαλιζω.σ ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σουΕυριπιδη το συγκεκριμενο είναι το MP-27EМ-1C "SPORTING" με 29,5 ιντζες ported καννες και οι μετατροπες που του εκανα είναι εκτος από τη βαφη που μου κοστισε 70ευρω, αλλαξα παρακοντακο και εβαλα ένα πολύ πιο ελαφρυ και λεπτο το οποιο μου κοστισε μαζι με τη βαφη 50 ευρω και αφαιρεσα την ασφαλεια αφου ειχε ένα θεμα και εμενε κολλημενη.Επισης εδωσα 50 ευρω γιατι ηθελε το οπλο λιγο χαμήλωμα γιατι να μου ερθει κεντρο η ριγα στο ματι. Ακουσα από πολλους να λενε ότι εχουν θεμα με τους καλυκες στα Baikal τους και τους μενουν στις καννες. Ευτυχως εμενα δεν ειχε τετοια θεματα...
Για μένα θα ήταν οτι έπρεπε αφού κάθε χρόνο χάνω πολλά πουλιά εδώ και είναι κρίμα.Είναι τέτοια η μορφολογία της περιχής που σε συνδιασμό με την πυκνή βλάστηση να κάνει τα πράγματα χειρότερα.Και για αυτή σαν εμπειρία σίγουρα θα ήταν πολύ καλό Μένιο.Ομως δίστασα ρε φίλε γιατί είναι μακριά και αρκετές μέρες.σου ειπα χρειαζετε προπονηση οτι μαθει καλο ειναι,[θα ειχες και παρεα].![]()
συγγνωμη που σε ζαλιζω αλλα εχω αλλες 2 ερωτησεις.τι γραμμαρια φυσιγγια και ποια χρησ.στις φασσες και η τελευταια χρησ.τα μαμα τσοκ η after market και δεν σε ξαναζαλιζω.σ ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σου
Δημήτρη δεν έπερνες την Τζέλα που έδειξε ότι σε συμπάθησε!!Σας γράφω απο το καρτέρι μια και είμαι ξεθεωμένος απο το ψάξιμο.
Κώστα οπως εγραψα πιο πανω ,περάσανε πουλιά σε αλλόκοτα σημεία στα μέρη μου και οχι στα πολύ λίγα καλά καρτέρια που υπάρχουν.Δημήτρη δεν έπερνες την Τζέλα που έδειξε ότι σε συμπάθησε!!
Έχε πάντως το νου σου γιατί μου είπε ο μικρός ότι με το που έφυγα μπήκαν την άλλη μέρα πολλά πουλιά.
Αλλά όλο για νεαρούς μου μιλούσε ........xm.
Tι εννοεις σου μιλουσε "ολο για νεαρους"![]()
ΟυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυΚάπως έτσι ξεκινάνε οι μεγάλοι έρωτες!!!!!!!