Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η πλάκα είναι οτι εχει γεμίσει ο τόπος και απο την άλλη δεν μπορούν να τα βαρέσουν λόγω δυσκολίας του τόπου η γιατί δεν έχουν καλά σκυλιά.Η παγάνα όμως παγάνα με 200 φυσίγγια για πλάκα.Τράβα εσυ μετα για φάσσες.Μέχρι να ησυχάσει το μερος έρχεται η Τετάρτη.
Και φετος ρε γαμώτο κυνηγάνε συνέχεια σε ένα μέρος που ήταν ησυχαστήριο και κραταγε πουλάκια .Λιγα τα τελευταία χρόνια αλλά ειχε ενδιαφέρον.
Αρχισα να χαλιιέμαι απο την πρώτη μέρα.
Τουλάχιστον να αρχίσουν τα μπασίματα και να ασχοληθείς με καινούρια πουλιά...

τα γραφω πανω στα νευρα μου ρε γιαννη. εχω γινει εξαλλος.
Γιάννη αυτά τα ξέρεις και σίγουρα τα έχεις ξανανά αντιμετωπίσει.Το μόνο που μένει είναι η να τα βαράς όταν τα βρίσκεις όσα κι άν είναι η να παίζεις τζόκερ και ότι κάτσει.

ζητανε καποιοι συναδελφοι κυνηγοι (συναδελφους να τους πει ο θεος, κακο χρονο ναχουν) πως θα πρεπει να σεβομαστε το θηραμα που κυνηγα ο καθενας. και τι θελω να πω. ζητανε οι μπεκατσαδες να μην πηγαινουμε ας πουμε εμεις στο καρτερι της μπεκατσας, γιατι ειναι κριμα, και μαληστα για αυτους που ταιζουν σκυλια και μια φερμα ειναι ολοι η κυνηγετικη τους μερα. συμφωνω απολυτα και ειμαι υπερμαχος σε αυτο. απο σημερα ομως φιλοι μου ολα αλλαζουν για μενα μετα απο αυτο που εκαναν. δεν μπορειτε κυριοι μπεκατσαδες να εχω σπασει εγω αμαξι και ποδια, να εχω βρει πουλια σε τροφη και νερο, και επειδη ειναι λιγα να τα εχω αφησει στην ησυχεια τους με την ελπιδα να μπουν εκει κιαλλα πουλια, και επειδη εσεις πεσατε τυχαια επανω τους να τα βαρατε. ολα τα νομιζματα εχουν δυο οψεις.
Μην τα βαζεις με τους "μπεκατσαδες" Γιαννη.Δεν φταινε ουσιαστικα σε κατι.Και "φασαδες" να τα βρισκαν τα πουλια θα τα τουφεκουσαν!!Εισαι απο τους ελαχιστους που βρηκαν πουλια και τα αφησαν.Οι 9 στους 10 θα τα τουφεκουσαν.Δεν κυνηγουν με σχεδιο ολοι οπως εσυ φιλε και για αυτο δεν εχουν και τα αποτελεσματα τα δικα σου ολοι.Εδω πανε για φασες και τουφεκανε διπλα σου τις τσιχλες τις φασες θα αφησουν.Εσυ επραξες συμφωνα με την σκεψη σου αλλα οπως ειπε και ο Δημητρης παραπανω το σχεδιο σου εμπεριεχει ρισκο.Οσο για τις "απειλες" ειναι φανερο για μας που σε ξερουμε οτι δεν τις ενοεις!!Εν βρασμο μερικες φορες λεμε παραπανησια.Το να πεσω πανω σε καποια πουλια ειναι κωλοφαρδία το να στησω καρτερι ομως στην μπεκατσα ειναι πουστια και μεις ειμαστε παλικαρια.Καλημερα φανταστικοι φασαδες !!!!!!

Πες μας οτι εχεις και την γυναικα σου μαζι.....
Οχι ρε φίλε, ολομόναχος είμαι.
Εφυγα απο κει που ήμουνα το πρωί.Τσαμπα ο ποδαρόδρομος γιατί το αμάξι ήταν γύρω στα 4χλμ μακριά.Εψαξα όσες ρεματιές ήξερα οτι μπορει να κρατάνε πουλιά μα τίποτα.Τώρα είμαι σε ένα απο τα καλυτετά μου μέρη εδώ ,αλλά και πάλι δεν πετάει τίποτα.Θα μείνω μέχρι το απόγευμα όμως να δω αν κινηθεί κάτι.
Μυρίζομαι μεγαλύτερη φόλα απο την περσινή και κατά συνεπεια τη μεγαλύτερη της ζωής μου.

Πρωτη και για μας χθες...ευτυχως ηρθαμε πισω καλα και γλυτώσαμε από τις ντουφεκιες των περδικο κυνηγων...φασσες ειδαμε πολλες οποταν ευελπιστούμε για μια καλη χρονια

http://tinypic.com/r/2zzsqq8/9
ρε παιδια πως μπαινουν απευθειας οι φωτος??
2zzsqq8.jpg

Last edited by a moderator:
Το έκανα εγω για σένα επειδή εισαι φασσας και καλό παιδί.....sarcastic.Δεξί κλκ πανω στην φωτογραφία αντιγραφή και μετα επικόλληση.

Το έκανα εγω για σένα επειδή εισαι φασσας και καλό παιδί.....sarcastic.Δεξί κλκ πανω στην φωτογραφία αντιγραφή και μετα επικόλληση.

χαχαχα...αυτό ηταν...περιμενα κατι πιο δυσκολο και δεν τα εβρισκα!!!.big smile.

Ευχαριστω!!!

.Οσο για τις "απειλες" ειναι φανερο για μας που σε ξερουμε οτι δεν τις ενοεις!!Εν βρασμο μερικες φορες λεμε παραπανησια!

ενταξη καποια πραματα που εγραψα εχτες ηταν πανω στα νευρα μου, αλλα εσκασα πια. ποτε γαμω την τυχη μου θα αποκτησουμε κυνεγιτικη ωρημοτητα? η αυτολεγετε φασσα, παπια, περδικα μπεκατσα. εσυ να δεις τι γινετε πρωτη μερα στην βαλτα απο τους γουρουναδες.. μονο αν ειμαστε τυχαιροι και ανοιγει το γουρουν μαζι με την βαλτα εχουμε σωστο κυνηγι παπιας.

Οπως πάει θα ξεχάσω και το χρώμα της.Αν δεν μπουν νεα πουλιά τις επόμενες μέρες δεν ξέρω τι να πω...
Θυμάμαι μέχρι πριν 4 χρόνια που απο τις 25 Οκτώβρη είχε πουλιά πιασμένα και συνέχεια μπαίνανε κι άλλα.Το φετινό είναι νέο αρνητικό ρεκόρ για την περιοχή.

Οπως πάει θα ξεχάσω και το χρώμα της.Αν δεν μπουν νεα πουλιά τις επόμενες μέρες δεν ξέρω τι να πω...
Θυμάμαι μέχρι πριν 4 χρόνια που απο τις 25 Οκτώβρη είχε πουλιά πιασμένα και συνέχεια μπαίνανε κι άλλα.Το φετινό είναι νέο αρνητικό ρεκόρ για την περιοχή.
Τα Τζουμερκα γινανε για φωτο και..αισθημα.banana..banana..sex hard..sex hard.Για φασες μαλλον πρεπει να πας αλλου.yel.Ορμα και μη μασας ρε Μητσο!!!!!Και αγωνιστης και μαστορας εισαι!!!Καπου θα τις σκαλωσεις τις ρουφιανες!!!

Τα Τζουμερκα γινανε για φωτο και..αισθημα.banana..banana..sex hard..sex hard.Για φασες μαλλον πρεπει να πας αλλου.yel.Ορμα και μη μασας ρε Μητσο!!!!!Και αγωνιστης και μαστορας εισαι!!!Καπου θα τις σκαλωσεις τις ρουφιανες!!!
Έτσι όπως το λες, να τις στριμώξει μια μέρα να τους αλλάξει τα φώτα! Ακόμα για φάσες μιλάμε έτσι??? .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back