Θα είσαι τελικά??![]()
Ποιός μπορεί να αντισταθεί σε τέτοιες Ουκρανέζες ;

Θα είσαι τελικά??![]()
Πρέπει να αρχίσω να τις ψάχνω και εγώ Δημήτρη...Το άλλο ΣΚ θα το αφιερώσω σε αυτές καιρού επιτρέποντος!Ποιός μπορεί να αντισταθεί σε τέτοιες Ουκρανέζες ;.shoot.
Και όποιος το αμφισβητεί έχω και γνωμάτευση γιατρού...Αυτο ακριβως θα πει ειμαι κυνηγος...ΑΡΡΩΣΤΟΣ!!!!
Ωχ Μάκη! και είναι και σε Τζουμερκιώτικο πανυγήρι.ha ha ha.sorry για το .offαλλά κι αυτές ουκρανέζες είναι
και μην μου πείτε ότι σας χαλάνε .banana.
sorry για το .offαλλά κι αυτές ουκρανέζες είναι
και μην μου πείτε ότι σας χαλάνε τα διάφανα μίνι.banana.
ειναι πολυ μυστηριο αυτο που συμβενει φετος.Αυτό ξαναπέστο..Λόγω Βελανιδιού ε?
... Ξεροβορι,μόνο για φασσες κάνει.
Χρήστο νομίζω ότι αυχένα* λέμε το χαμηλότερο σημείο που ενωνει δύο βουνά. Εκεί καταλήγει και η χαραδρα (χουνη =χωνι) που συνήθως υπάρχει ανάμεσα στα δύο βουνά.Με το ξεροβόρι που την κυνηγάνε τη φάσσα;
Για επιβεβαίωση: Ποιος σημείο ακριβώς είναι ο αυχένας και διάσελο στο βουνό; Καμιά φωτό με ένδειξη ακριβώς του σημείου αυχένα και διάσελου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων![]()
Σωστος και στα δύο.Σας ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις.
Γιάννη από ότι κατάλαβα είναι το χαμηλότερο τμήμα κάθετα στην κορυφογραμμή και όχι το χαμηλότερο τμήμα μεταξύ και παράλληλο δύο οποιονδήποτε βουνών...
Δημήτρη δηλαδή καθόμαστε στη μέση της πλαγιάς και όχι κάτω στη χαράδρα και απλά ευχόμαστε να διαλέξαμε τη σωστή πλευρά;
Τηλεφωνησέ μου για διευκρινήσεις..Χρέωση 1.80€ το λεπτό.Σας ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις.
Γιάννη από ότι κατάλαβα είναι το χαμηλότερο τμήμα κάθετα στην κορυφογραμμή και όχι το χαμηλότερο τμήμα μεταξύ και παράλληλο δύο οποιονδήποτε βουνών...
Δημήτρη δηλαδή καθόμαστε στη μέση της πλαγιάς και όχι κάτω στη χαράδρα και απλά ευχόμαστε να διαλέξαμε τη σωστή πλευρά;
Φτηνος είσαι θα πάρω και εγώ. Δεν πιστεύω να έχει αναμονή και μουσική κανένα δεκάλεπτο...Τηλεφωνησέ μου για διευκρινήσεις..Χρέωση 1.80€ το λεπτό.
![]()
Τηλεφωνησέ μου για διευκρινήσεις..Χρέωση 1.80€ το λεπτό.
![]()
Έτσι όπως τα λες είναι. Επιβεβαιώνω.πιασμένες τσίχλες ( κοινες) αρκετες για την εποχη αλλα πιασμενες κυρίως σε ελαιωνες πευκωνες και πουρνάρι σε χαμηλότερο υψόμετρο μπορει να βρει καποιος αλλα με παγάνα δεν παίζουν