διασελο και αυχενας. ααχαχα!!
τελικα εγω απο χωριο ειμαι... εμεις εδω τα λεμε λαιμο....guitar.
Και αλλού το λένε σβέρκο.what..διασελο και αυχενας. ααχαχα!!
Πας για την πατρίδα;Τραβα και καμμια φρέσκια φωτο...Η ώρα πήγε 9 και δεν πέταξε τίποτα.Εχω την εντύπωση ότι με περιμένουν αλλού.
Πολύ κρύο ,βοριάς δυνατός και βαριά συννεφιά.Μιση ώρα ακόμη και φευγω γιατι έχω πολύ και κακό δρόμο μπροστά μου.
Καλά δωστου αέρα να μας τρελάνει στα Τζουμερκα πάλι .Πας για την πατρίδα;Τραβα και καμμια φρέσκια φωτο...
Έχει βγει και φάρμακο για την Τζουμερκιτιδα, μην φοβάσαι.Καλά δωστου αέρα να μας τρελάνει στα Τζουμερκα πάλι .
ασε τις φασες ησυχες και τραβα καμια φωτο.Οι φάσσες άφαντες σήμερα όχι μόνο για μένα αλλά για πολλούς απ ότι μου είπανε.
Ας ελπίσουμε τις αμέσως επόμενες μέρες να μπουν και άλλα πουλιά.
Και αλλού το λένε σβέρκο.what..
Γιάννη έχεις δίκιο, δεν μπορώ να διαφωνισω μαζί σου, αλλά μην πηγαινεις στα άλλο άκρο και γίνεσαι ίδιος με τους λιγούριδες του καρτεριου. Φιλικά πάντα, με καλή διάθεση.ζητανε καποιοι συναδελφοι κυνηγοι (συναδελφους να τους πει ο θεος, κακο χρονο ναχουν) πως θα πρεπει να σεβομαστε το θηραμα που κυνηγα ο καθενας. και τι θελω να πω. ζητανε οι μπεκατσαδες να μην πηγαινουμε ας πουμε εμεις στο καρτερι της μπεκατσας, γιατι ειναι κριμα, και μαληστα για αυτους που ταιζουν σκυλια και μια φερμα ειναι ολοι η κυνηγετικη τους μερα. συμφωνω απολυτα και ειμαι υπερμαχος σε αυτο. απο σημερα ομως φιλοι μου ολα αλλαζουν για μενα μετα απο αυτο που εκαναν. δεν μπορειτε κυριοι μπεκατσαδες να εχω σπασει εγω αμαξι και ποδια, να εχω βρει πουλια σε τροφη και νερο, και επειδη ειναι λιγα να τα εχω αφησει στην ησυχεια τους με την ελπιδα να μπουν εκει κιαλλα πουλια, και επειδη εσεις πεσατε τυχαια επανω τους να τα βαρατε. ολα τα νομιζματα εχουν δυο οψεις.
Μια ντουφεκιά μπηχτή και το μονο οου πήρα ήταν ένα φτερό απο την ουρά
Πέρα από τις μεγάλες εκτάσεις που κλείνουν οι γουρουνοκυνηγοί σε κάθε παγάνα, ένα άλλο θέμα που έχω συζητήσει και με άλλους κυνηγούς είναι ότι, η αυξηση των γουρονοομάδων και ο σαματάς που γίνεται με τις παγάνες 3 φορές τη βδομάδα, είναι ένας από τους κύριους λόγους που δε μένουν όπως παλαιότερα, φάσσες στα δάση της Ηπείρου το χειμώνα..Στις 10:30 αποφασίζω να παω να τις ψάξω στις ρεματιές .Κάπου που ήμουνα σίγουρος ότι κάυι θα βρω .Πέφτω πάνω σε γουρουνάδες οι οποίοι ειχαν πράγματι σηκώσει πουλιά απ ότι μου είπαν.Ετσι τέλειωσε αδοξα η μέτα αφου εκει δεν μπορούσα να καθίσω όπως επίσης και κάπου αλλού που πήγα, αφου και εκει έκαναν παγάνα.Το πρόβλημα με τις παγάνες ειναι μεγάλο αν θελεις να κυνηγήσεις φάσσες .Δεν αφήνουν τα πουλιά να ηρεμήσουν αφού τρεις φορες τη βδομάδα γινεται πολεμος.
Κάθε χρόνο οι ιδιες διαπιστώσεις Σπύρο.Μεγάλος σαματάς.Σε κάθε παγάνα πέφτουν εκατοντάδες φυσίγγια και μάλιστα μέχρι αργά το απόγευμα.Εχω δει κοπάδια στην κο'υρνια και να μην μπορούν να στρώσουν με τίποτα.Για το κυνήγι της φάσσας είναι μεγάλο πρόβλημα .Εδώ τουλάχιστονΠέρα από τις μεγάλες εκτάσεις που κλείνουν οι γουρουνοκυνηγοί σε κάθε παγάνα, ένα άλλο θέμα που έχω συζητήσει και με άλλους κυνηγούς είναι ότι, η αυξηση των γουρονοομάδων και ο σαματάς που γίνεται με τις παγάνες 3 φορές τη βδομάδα, είναι ένας από τους κύριους λόγους που δε μένουν όπως παλαιότερα, φάσσες στα δάση της Ηπείρου το χειμώνα..
Δυστυχώς Δημήτρη δε μπορεί να γίνει τίποτα...Κάθε χρόνο οι ιδιες διαπιστώσεις Σπύρο.Μεγάλος σαματάς.Σε κάθε παγάνα πέφτουν εκατοντάδες φυσίγγια και μάλιστα μέχρι αργά το απόγευμα.Εχω δει κοπάδια στην κο'υρνια και να μην μπορούν να στρώσουν με τίποτα.Για το κυνήγι της φάσσας είναι μεγάλο πρόβλημα .Εδώ τουλάχιστον
Δυστυχώς Δημήτρη δε μπορεί να γίνει τίποτα...
όσο αυξάνονται και πληθύνονται τα ''μπασταρδοαγριογούρουνα'' όλο και θα μεγαλώνει και το πρόβλημα...
τα γραφω πανω στα νευρα μου ρε γιαννη. εχω γινει εξαλλος.Γιάννη έχεις δίκιο, δεν μπορώ να διαφωνισω μαζί σου, αλλά μην πηγαινεις στα άλλο άκρο και γίνεσαι ίδιος με τους λιγούριδες του καρτεριου. Φιλικά πάντα, με καλή διάθεση.