Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φτιαξτε μια παρεα με τους "γνωστους υδροβιους" και ελατε εδω.Θα σας ενισχυσω και γω μαζι με κατι αλλα "γερα τουφεκια" και η δουλεια μας θα γινει.Βαλτος σκληρος και αφιλοξενος,τουφεκιες στα ορια,πανσετες μπριζολες τσιπουρα και κρασι εκτος οριων....Κλαιγοντας και αγκαλια θα φυγετε!!!!!!.buy..buy.
Απλα τα πραματα.my man.

Τωρα που ειπες γερα ντουφεκια μου ηρθε στο μυαλο ενας κοινος γνωστος μας.. @dimar1039 .my man..shoot.

Εγω να παρω το φιλαρακι μου τον γιαννη απο τον πυργο και να ερθω......????
Αν ερθω ομως θα του πεις να μην ντουφεκαει πολλη ψηλα και χαλαει σφαιρες.......!!!!
Εεεεεεεπ!!!!!Γιατι δεν μιλας τοσο καιρο!!!Τον φιλο μου τον Γιαννη απο κοντα!!!Γνησιος,παλικαρος και τουφεκος απ'τους λιγους!!!Αστον να ριχνει σφαιρες..χαμενες δεν πανε!!Μακαρι να κανετε παρεακι και να ερθετε να τα πουμε και απο κοντα!!
Δεν λεω εχουμε και μεις την λοξα μας εδω πανω αλλα πιο τρελαμενους "υδροβιους" απ τους Πυργιοτες δεν εχω δει!!!
Αν και τα λεμε τακτικα απ το τηλ δωσε του μια καλημερα απο μενα!!!

Εεεεεεεπ!!!!!Γιατι δεν μιλας τοσο καιρο!!!Τον φιλο μου τον Γιαννη απο κοντα!!!Γνησιος,παλικαρος και τουφεκος απ'τους λιγους!!!Αστον να ριχνει σφαιρες..χαμενες δεν πανε!!Μακαρι να κανετε παρεακι και να ερθετε να τα πουμε και απο κοντα!!
Δεν λεω εχουμε και μεις την λοξα μας εδω πανω αλλα πιο τρελαμενους "υδροβιους" απ τους Πυργιοτες δεν εχω δει!!!
ΕΧΟΥΝ και υτοι μεγαλη λοξα.

Οπως το ειπες....ντουφεκι απο τα λιγα....υποψην ομως αυτον τον εχω του χεριου μου....την γυναικα να δω πως θα πεισω ....καλου κακου εχε το νουσου .......

Τα rercorso di cacia 36gr απο αγοραστα ειναι λιγο καλιτερα.;)
Ποια rercorso di cacia 36gr και ποια μπενελι, εδώ σου έχω το οπλάκι που ψάχνεις, μετά το κυνήγι ραβδιζεις τις ελιές και το Πάσχα σουβλιζεις το αρνι........sarcastic.
Qk3dZKG.jpg

Ποια rercorso di cacia 36gr και ποια μπενελι, εδώ σου έχω το οπλάκι που ψάχνεις, μετά το κυνήγι ραβδιζεις τις ελιές και το Πάσχα σουβλιζεις το αρνι........sarcastic.
Qk3dZKG.jpg
γιαννννννη εδω δεν μιλαμε για πουλια που τρωνε ψοφιμια με τη μακρια μυτη.......το κουβαδακι σου το 81 σου και ασε μας εμας.yel.για την ιστορια ενα τετειο οπλο στη σαγιαδα παλια ειχε κανει καταστροφη στο passing

Last edited:
Qk3dZKG.jpg
Αυτα ειναι τουφεκια...για ταλιμπαν σαν και εμας..sarcastic.Το κασουνι μια χαρα το γεμισαν...

Αν είναι καλό παιδί και δείξει χαρακτήρα κάτι θα κάνουμε αλλιώς θα βλέπει τον σπεσιαλίστα να βγάζει πούπουλο στα πράσινα....yelling..buy..shoot.

Δείξτε λίγο σεβασμό στον ΜΙΚΡΌ ΣΠΕΣΙΑΛΊΣΤΑ αυτού του topic....hair..hair..hair.

Μικρε λειπει η γατα κ χορευουν τα ποντικια μου φαινεται... .hair..yelling. Οχι και να απουσιασουμε λιγο καιρο κ να μας παρουν κ τα παρατσουκλια οι νεοι... .yelling.
.sarcastic..sarcastic. Εισαι πολυ ωραιος Νικο, σε χαιρομαι πραγματικα κ ειμαστε κ κοντα, μπορει να τα πουμε καποια στιγμη....shake hands.

Εγω να παρω το φιλαρακι μου τον γιαννη απο τον πυργο και να ερθω......????
Το Γιαννη απο το Πελοπιο???.asking..asking. Κομαντο ο Γιαννης!!!!.RESPECT. κ συχναζει κ σε ψαγμενα μερη εκει πανω... ;)

Οσο για σας τρελοκερκυραιοι, δεν αλλαξατε καθολου... .buy buy..pray to God..well done.

Qk3dZKG.jpg
Αυτο ειναι για σενα Γιαννη,Μπεκατσοτουφεκο..ανοιγεις δρομο στα πυκνα.. και δενεις απο την καννη τον σκύλο να μην σου φύγει.. ha haaa

Μικρε λειπει η γατα κ χορευουν τα ποντικια μου φαινεται... .hair..yelling. Οχι και να απουσιασουμε λιγο καιρο κ να μας παρουν κ τα παρατσουκλια οι νεοι... .yelling.
.sarcastic..sarcastic. Εισαι πολυ ωραιος Νικο, σε χαιρομαι πραγματικα κ ειμαστε κ κοντα, μπορει να τα πουμε καποια στιγμη....shake hands.

Το Γιαννη απο το Πελοπιο???.asking..asking. Κομαντο ο Γιαννης!!!!.RESPECT. κ συχναζει κ σε ψαγμενα μερη εκει πανω... ;)

Οσο για σας τρελοκερκυραιοι, δεν αλλαξατε καθολου... .buy buy..pray to God..well done.

Άρη που είσαι φίλε έφυγες και άδειασε το topic κάποιος έπρεπε να τους βάζει φωτιές για να υπάρχει ενδιαφέρον...Με το καλό η επιστροφή σου και ελπίζουμε να είναι μόνιμη πλέον!

Παντως αν ειχα το ρευστο μια Αργεντινη θα την πηγαινα..
Τι να κανεις Αργεντινη Δημητρη με αυτα τα πολυχρωμα παπια που νομιζεις που ειναι παπαγαλοι
Qk3dZKG.jpg
Τρομαζω μονο στην ιδεα τη θα μπορουσε να κανει μια τετεια καννη με αφτη τη σκοπευτικη γραμμη με 50-52gr μηδενικα των 370-380m/sec......νομιζω ομως εχει χρηση μονο με υποηχητικα φυσιγγια

Status
Not open for further replies.
Back