Mafia Calabria
Moderator
ΣωστόςΑλλο ενα τετραημερο??

ΣωστόςΑλλο ενα τετραημερο??
Φτιαξτε μια παρεα με τους "γνωστους υδροβιους" και ελατε εδω.Θα σας ενισχυσω και γω μαζι με κατι αλλα "γερα τουφεκια" και η δουλεια μας θα γινει.Βαλτος σκληρος και αφιλοξενος,τουφεκιες στα ορια,πανσετες μπριζολες τσιπουρα και κρασι εκτος οριων....Κλαιγοντας και αγκαλια θα φυγετε!!!!!!.buy..buy.
Απλα τα πραματα![]()
Εεεεεεεπ!!!!!Γιατι δεν μιλας τοσο καιρο!!!Τον φιλο μου τον Γιαννη απο κοντα!!!Γνησιος,παλικαρος και τουφεκος απ'τους λιγους!!!Αστον να ριχνει σφαιρες..χαμενες δεν πανε!!Μακαρι να κανετε παρεακι και να ερθετε να τα πουμε και απο κοντα!!Εγω να παρω το φιλαρακι μου τον γιαννη απο τον πυργο και να ερθω......????
Αν ερθω ομως θα του πεις να μην ντουφεκαει πολλη ψηλα και χαλαει σφαιρες.......!!!!
ΕΧΟΥΝ και υτοι μεγαλη λοξα.Εεεεεεεπ!!!!!Γιατι δεν μιλας τοσο καιρο!!!Τον φιλο μου τον Γιαννη απο κοντα!!!Γνησιος,παλικαρος και τουφεκος απ'τους λιγους!!!Αστον να ριχνει σφαιρες..χαμενες δεν πανε!!Μακαρι να κανετε παρεακι και να ερθετε να τα πουμε και απο κοντα!!
Δεν λεω εχουμε και μεις την λοξα μας εδω πανω αλλα πιο τρελαμενους "υδροβιους" απ τους Πυργιοτες δεν εχω δει!!!
Αν και τα λεμε τακτικα απ το τηλ δωσε του μια καλημερα απο μενα!!!
ΕΧΟΥΝ και υτοι μεγαλη λοξα.
Οπως το ειπες....ντουφεκι απο τα λιγα....υποψην ομως αυτον τον εχω του χεριου μου....την γυναικα να δω πως θα πεισω ....καλου κακου εχε το νουσου .......Εεεεεεεπ!!!!!Γιατι δεν μιλας τοσο καιρο!!!Τον φιλο μου τον Γιαννη απο κοντα!!!Γνησιος,παλικαρος και τουφεκος απ'τους λιγους!!!Αστον να ριχνει σφαιρες..χαμενες δεν πανε!!Μακαρι να κανετε παρεακι και να ερθετε να τα πουμε και απο κοντα!!
Δεν λεω εχουμε και μεις την λοξα μας εδω πανω αλλα πιο τρελαμενους "υδροβιους" απ τους Πυργιοτες δεν εχω δει!!!
Αν και τα λεμε τακτικα απ το τηλ δωσε του μια καλημερα απο μενα!!!
Ποια rercorso di cacia 36gr και ποια μπενελι, εδώ σου έχω το οπλάκι που ψάχνεις, μετά το κυνήγι ραβδιζεις τις ελιές και το Πάσχα σουβλιζεις το αρνι.......Τα rercorso di cacia 36gr απο αγοραστα ειναι λιγο καλιτερα.![]()
γιαννννννη εδω δεν μιλαμε για πουλια που τρωνε ψοφιμια με τη μακρια μυτη.......το κουβαδακι σου το 81 σου και ασε μας εμαςΠοια rercorso di cacia 36gr και ποια μπενελι, εδώ σου έχω το οπλάκι που ψάχνεις, μετά το κυνήγι ραβδιζεις τις ελιές και το Πάσχα σουβλιζεις το αρνι.......
![]()
Αυτα ειναι τουφεκια...για ταλιμπαν σαν και εμας.Ποια rercorso di cacia 36gr και ποια μπενελι, εδώ σου έχω το οπλάκι που ψάχνεις, μετά το κυνήγι ραβδιζεις τις ελιές και το Πάσχα σουβλιζεις το αρνι.......
![]()
Αν είναι καλό παιδί και δείξει χαρακτήρα κάτι θα κάνουμε αλλιώς θα βλέπει τον σπεσιαλίστα να βγάζει πούπουλο στα πράσινα....buy..shoot.
Δείξτε λίγο σεβασμό στον ΜΙΚΡΌ ΣΠΕΣΙΑΛΊΣΤΑ αυτού του..
![]()
Το Γιαννη απο το Πελοπιο???.asking..asking. Κομαντο ο Γιαννης!!!!Εγω να παρω το φιλαρακι μου τον γιαννη απο τον πυργο και να ερθω......????
γιαννννννη εδω δεν μιλαμε για πουλια που τρωνε ψοφιμια με τη μακρια μυτη.......το κουβαδακι σου το 81 σου και ασε μας εμαςγια την ιστορια ενα τετειο οπλο στη σαγιαδα παλια ειχε κανει καταστροφη στο passing
Αυτο ειναι για σενα Γιαννη,Μπεκατσοτουφεκο..ανοιγεις δρομο στα πυκνα.. και δενεις απο την καννη τον σκύλο να μην σου φύγει.. ha haaaΠοια rercorso di cacia 36gr και ποια μπενελι, εδώ σου έχω το οπλάκι που ψάχνεις, μετά το κυνήγι ραβδιζεις τις ελιές και το Πάσχα σουβλιζεις το αρνι.......
![]()
Μικρε λειπει η γατα κ χορευουν τα ποντικια μου φαινεται...Οχι και να απουσιασουμε λιγο καιρο κ να μας παρουν κ τα παρατσουκλια οι νεοι...
Εισαι πολυ ωραιος Νικο, σε χαιρομαι πραγματικα κ ειμαστε κ κοντα, μπορει να τα πουμε καποια στιγμη...
Το Γιαννη απο το Πελοπιο???.asking..asking. Κομαντο ο Γιαννης!!!!κ συχναζει κ σε ψαγμενα μερη εκει πανω...
Οσο για σας τρελοκερκυραιοι, δεν αλλαξατε καθολου... .buy buy.![]()
Ναι φιλε μου Νικο ναι.Κατι ξερω..Εχουμε ριξει καμποσα φυσιγγια μεσα απο τον ιδιο τον γκιουμε..φαντασου τι εγινε..@dimar1039 Μπουντοπουλος ντουφεκι απο τα λιγα...
Τι να κανεις Αργεντινη Δημητρη με αυτα τα πολυχρωμα παπια που νομιζεις που ειναι παπαγαλοιΠαντως αν ειχα το ρευστο μια Αργεντινη θα την πηγαινα..
Τρομαζω μονο στην ιδεα τη θα μπορουσε να κανει μια τετεια καννη με αφτη τη σκοπευτικη γραμμη με 50-52gr μηδενικα των 370-380m/sec......νομιζω ομως εχει χρηση μονο με υποηχητικα φυσιγγιαΠοια rercorso di cacia 36gr και ποια μπενελι, εδώ σου έχω το οπλάκι που ψάχνεις, μετά το κυνήγι ραβδιζεις τις ελιές και το Πάσχα σουβλιζεις το αρνι.......
![]()
Ναι φιλε μου Νικο ναι.Κατι ξερω..Εχουμε ριξει καμποσα φυσιγγια μεσα απο τον ιδιο τον γκιουμε..φαντασου τι εγινε..![]()