Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλητερα να παει ξηπολιτος στον βαλτο.Παρα αυτο....sarcastic.Σοβαρα τορα.Εμεις δεν μπορουμε να βαλουμε 32γρ γιατι δεν ξερουμε που θα μας βγουν τα πουλια.Ισος σε καποια απογευματινα και αυτο σε μικρες γκιολες.Εδω εχουμε για προτο 44γρ.και πανο. Και λιγα 58gr νο 0 ευκαιρα ανα πασα στιγμη.Τορα αν τηχη και ερθουν σαρσελια και και ειμαι με τον venetato ετημοι για πολεμο....σηνηθος μενουν μονο φτερα....pop..sarcastic.

Super Caccia και ξερό ψωμί 4 νούμερο....pop..pop..pop.

Όχι όχι τα παρεξήγησες τα παιδιά @dimar1039 κοντεύουν να κόψουν τις ουρές στα κλείστρα στα Benelli .sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Αυτες εχουν αλαχτει 2 φορες και 1 το πιστονακι αδρανιας μεσα στο κοντακι που παραλιγο να μου καρφοθει στον ομο.....γερα οπλα τα μπενελλι. αν ηταν αλλο οπλο θαειχε τορα κοπει στα 4..pop.Οι δωκιμες εχουν και το τημημα τους.

Στις φασσες που τα εριξα δεν μου αρεσαν...Πολλα αιματα και ζωντανα πουλια....
Με ζεστη στις φασσες το ιδιο και εμενα...με αιματα αλλα τα πουλια νεκρα. το νο3 δεν τους αφηνε περιθορια.

Αυτες εχουν αλαχτει 2 φορες και 1 το πιστονακι αδρανιας μεσα στο κοντακι που παραλιγο να μου καρφοθει στον ομο.....γερα οπλα τα μπενελλι. αν ηταν αλλο οπλο θαειχε τορα κοπει στα 4..pop.Οι δωκιμες εχουν και το τημημα τους.
.what..what..buy buy..buy buy.

Οι στιγμές που είναι σε πολύ αργή κίνηση η τουφεκιά είναι όλα τα λεφτά! Μακάρι να μπουρέσω κάποια στιγμή να κάνω ένα τέτοιο ταξίδι.
Κανόνισε να ναι λίγο πριν το Γενάρη και ειδοποίησε. Πριν μέρες τα λέγαμε με το φιλαράκι το Φώτη, διαφήμιζεται βέβαια αλλά βλέπω ότι πολλοί προτιμούν τα φθηνά Rio έναντι των άλλων, ο Αμερικανός θα κάνει αρκετά κυνήγια βέβαια και το κόστος για όλες αυτες τις τεχνολογίες είναι μεγάλο γιαυτό προτιμούν ένα φυσίγγι που κάνει την δουλειά του χωρίς πολλά πολλά, και δεν τους αδειάζει το πορτοφόλι. Με χαρά βλέπω να διαφήμιζεται στο βιντεακι και η breda αντε να υπάρχει ανταγωνισμος και να βλέπουμε ωραία πράγματα από τις εταιρείες.

Last edited:
Οι στιγμές που είναι σε πολύ αργή κίνηση η τουφεκιά είναι όλα τα λεφτά! Μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή να κάνω ένα τέτοιο ταξίδι.
Φτιαξτε μια παρεα με τους "γνωστους υδροβιους" και ελατε εδω.Θα σας ενισχυσω και γω μαζι με κατι αλλα "γερα τουφεκια" και η δουλεια μας θα γινει.Βαλτος σκληρος και αφιλοξενος,τουφεκιες στα ορια,πανσετες μπριζολες τσιπουρα και κρασι εκτος οριων....Κλαιγοντας και αγκαλια θα φυγετε!!!!!!.buy..buy.
Απλα τα πραματα.my man.

Φτιαξτε μια παρεα με τους "γνωστους υδροβιους" και ελατε εδω.Θα σας ενισχυσω και γω μαζι με κατι αλλα "γερα τουφεκια" και η δουλεια μας θα γινει.Βαλτος σκληρος και αφιλοξενος,τουφεκιες στα ορια,πανσετες μπριζολες τσιπουρα και κρασι εκτος οριων....Κλαιγοντας και αγκαλια θα φυγετε!!!!!!.buy..buy.
Απλα τα πραματα.my man.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic..buy buy.

Απλα τα πραματα.my man.

Εγω να παρω το φιλαρακι μου τον γιαννη απο τον πυργο και να ερθω......????
Αν ερθω ομως θα του πεις να μην ντουφεκαει πολλη ψηλα και χαλαει σφαιρες.......!!!!

Παντως αν ειχα το ρευστο μια Αργεντινη θα την πηγαινα..
Έλα εδώ σε έχω...

Ελάτε και γω για καλή παρέα περιμένω, ένα τετραήμερο μοιρασμενο τρυγόνια και υδροβια, μετά τα καλύτερα μπριζολιδια στον κόσμο συνοδεία Αργεντινικου κρασιού και κουβέντα με φιλαράκια τι άλλο να ζητήσει ένας κυνηγός.

Ελάτε και γω για καλή παρέα περιμένω, ένα τετραήμερο μοιρασμενο τρυγόνια και υδροβια, μετά τα καλύτερα μπριζολιδια στον κόσμο συνοδεία Αργεντινικου κρασιού και κουβέντα με φιλαράκια τι άλλο να ζητήσει ένας κυνηγός.
Αλλο ενα τετραημερο??

Status
Not open for further replies.
Back