Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπα δεν νομιζω φιλε...Θα τα περιλαβω απο νωρις για να τα κανω μαθηματα επιβιωσης.sarcastic.....ετσι αρχες Νοεμβρη θα εχω χρονο να κανονίσω τους "τουριστες".my man..sarcastic..shoot.
Χαχαχαχαχαχα...επιγειους η πετουμενους τουριστες.my man.που σου φερνουν τιποτα τσιχλες παστες και αγνο λαδι πεσκεσι και περιμενουν να τους παρεις στα καλα σου κομματια.big smile.

Μπα δεν νομιζω φιλε...Θα τα περιλαβω απο νωρις για να τα κανω μαθηματα επιβιωσης.sarcastic.....ετσι αρχες Νοεμβρη θα εχω χρονο να κανονίσω τους "τουριστες".my man..sarcastic..shoot.
Tα περιλαμβανετε ενωρις... για αυτο ειναι ολες οι γκιολες γιρο γιρο τινγκα στο φυσηγγι,το Νοεμβριο..sarcastic.

Ρίξε 32 γραμμάρια αλλά τι σου λέω τώρα εσένα είναι βλασφημία .very funny..very funny.
Καλητερα να παει ξηπολιτος στον βαλτο.Παρα αυτο....sarcastic.Σοβαρα τορα.Εμεις δεν μπορουμε να βαλουμε 32γρ γιατι δεν ξερουμε που θα μας βγουν τα πουλια.Ισος σε καποια απογευματινα και αυτο σε μικρες γκιολες.Εδω εχουμε για προτο 44γρ.και πανο. Και λιγα 58gr νο 0 ευκαιρα ανα πασα στιγμη.Τορα αν τηχη και ερθουν σαρσελια και και ειμαι με τον venetato ετημοι για πολεμο....σηνηθος μενουν μονο φτερα....pop..sarcastic.

Να η ευκαιρία φίλε. Γεμίζεις τώρα και τα δοκιμάζεις στις 6 το πρωί με τη δροσούλα.
Φιλαρακι οπως ξερεις τωρα δεν προλαβαινω ουτε να χε.........αλλα εχω κατι με AO και κατι με jk6 απο αυτα που σου αρεσουν ευκαιρα για τις μερες που κανει ζεστη.ha ha ha.αλλα μου κανουν λιγα αιματα ρε πουστη μου.big smile.

Μωρε πια s4...εσεις εκει μονο για s..400 ειστε!!!!.buy buy..shake.
.sarcastic..sarcastic.Φιλαρακι ειχα δει μικρος ενα θριλερ που λεγοταν το τερας της μαυρης λιμνης.Και απο τοτε φοβαμαι να πηγενω σε αυτα τα μεροι με αδινατα φυσηγγια...Δεν ξερω τι θα βγει απο εκει μεσα..pop..hunter.1

Καλητερα να παει ξηπολιτος στον βαλτο.Παρα αυτο....sarcastic.Σοβαρα τορα.Εμεις δεν μπορουμε να βαλουμε 32γρ γιατι δεν ξερουμε που θα μας βγουν τα πουλια.Ισος σε καποια απογευματινα και αυτο σε μικρες γκιολες.Εδω εχουμε για προτο 44γρ.και πανο. Και λιγα 58gr νο 0 ευκαιρα ανα πασα στιγμη.Τορα αν τηχη και ερθουν σαρσελια και και ειμαι με τον venetato ετημοι για πολεμο....σηνηθος μενουν μονο φτερα....pop..sarcastic.
Κρυβε λογια...κρυβε λογια...αφου τα 34-35gr ειναι μια χαρα για τα παντα.exciting.

Υπαρχει και σε s4....αλλα αστο καλυτερα γιατι μου φαινεσαι λιγο αδυνατουτσικος.sarcastic..sarcastic.

Χαχαχαχα πφφ τι θα γίνει πια με εμένα να με πάρεις σε μέρη επικίνδυνα είμαι μικρός να ρίξω τους δυναμίτες σας με την S.4 είμαι αδύνατος...Δείξτε λίγο σεβασμό στον ΜΙΚΡΌ ΣΠΕΣΙΑΛΊΣΤΑ αυτού του topic....hair..hair..hair.

Status
Not open for further replies.
Back