Χαχαχαχαχαχα...επιγειους η πετουμενους τουριστεςΜπα δεν νομιζω φιλε...Θα τα περιλαβω απο νωρις για να τα κανω μαθηματα επιβιωσης....ετσι αρχες Νοεμβρη θα εχω χρονο να κανονίσω τους "τουριστες"
.shoot.

Χαχαχαχαχαχα...επιγειους η πετουμενους τουριστεςΜπα δεν νομιζω φιλε...Θα τα περιλαβω απο νωρις για να τα κανω μαθηματα επιβιωσης....ετσι αρχες Νοεμβρη θα εχω χρονο να κανονίσω τους "τουριστες"
.shoot.
Εμενα παντως οσο κανει ζεστη δεν μου κανει ορεξη για βαλτο....
Εμενα παντως οσο κανει ζεστη δεν μου κανει ορεξη για βαλτο....
Tα περιλαμβανετε ενωρις... για αυτο ειναι ολες οι γκιολες γιρο γιρο τινγκα στο φυσηγγι,το Νοεμβριο.Μπα δεν νομιζω φιλε...Θα τα περιλαβω απο νωρις για να τα κανω μαθηματα επιβιωσης....ετσι αρχες Νοεμβρη θα εχω χρονο να κανονίσω τους "τουριστες"
.shoot.
Ανθρωπος με αδυναμιες ειμαι και εγω ρε φιλε δεν μπορω να κρατηθωΝαι...οταν βαρεις τα ψαλιδια με το φανελακι και 20 C σου αρεσει ...............
Ανθρωπος με αδυναμιες ειμαι και εγω ρε φιλε δεν μπορω να κρατηθωφυσιγγια για αυτους τους καιρους δεν εχω ακομα
![]()
Ανθρωπος με αδυναμιες ειμαι και εγω ρε φιλε δεν μπορω να κρατηθωφυσιγγια για αυτους τους καιρους δεν εχω ακομα
![]()
Και του εχω μια συνταγουλα με gm3 την καινουρια. Που θα γλιφη και τους καλικες μετα..pop..seveys.Να η ευκαιρία φίλε. Γεμίζεις τώρα και τα δοκιμάζεις στις 6 το πρωί με τη δροσούλα.
Και του εχω μια συνταγουλα με gm3 την καινουρια. Που θα γλιφη και τους καλικες μετα..pop..seveys.
Καλητερα να παει ξηπολιτος στον βαλτο.Παρα αυτο...Ρίξε 32 γραμμάρια αλλά τι σου λέω τώρα εσένα είναι βλασφημία![]()
Θες??πιτσιρικο??.badboys.R m ρηχνεις?Τίποτα σε S.4 δεν έχουμε;![]()
Υπαρχει και σε s4....αλλα αστο καλυτερα γιατι μου φαινεσαι λιγο αδυνατουτσικοςΤίποτα σε S.4 δεν έχουμε;![]()
Φιλαρακι οπως ξερεις τωρα δεν προλαβαινω ουτε να χε.........αλλα εχω κατι με AO και κατι με jk6 απο αυτα που σου αρεσουν ευκαιρα για τις μερες που κανει ζεστη.ha ha ha.αλλα μου κανουν λιγα αιματα ρε πουστη μουΝα η ευκαιρία φίλε. Γεμίζεις τώρα και τα δοκιμάζεις στις 6 το πρωί με τη δροσούλα.
Μωρε πια s4...εσεις εκει μονο για s..400 ειστε!!!!.buy buy..shake.
Κρυβε λογια...κρυβε λογια...αφου τα 34-35gr ειναι μια χαρα για τα πανταΚαλητερα να παει ξηπολιτος στον βαλτο.Παρα αυτο...Σοβαρα τορα.Εμεις δεν μπορουμε να βαλουμε 32γρ γιατι δεν ξερουμε που θα μας βγουν τα πουλια.Ισος σε καποια απογευματινα και αυτο σε μικρες γκιολες.Εδω εχουμε για προτο 44γρ.και πανο. Και λιγα 58gr νο 0 ευκαιρα ανα πασα στιγμη.Τορα αν τηχη και ερθουν σαρσελια και και ειμαι με τον venetato ετημοι για πολεμο....σηνηθος μενουν μονο φτερα....pop.
![]()
Μπα μη νομιζεις που ριχνουμε δυνατα φυσιγγια,φιλος μας εχεις παρεξηγησει ασχημα.buy buy.Μωρε πια s4...εσεις εκει μονο για s..400 ειστε!!!!.buy buy..shake.
Θες??πιτσιρικο??.badboys.R m ρηχνεις?
Υπαρχει και σε s4....αλλα αστο καλυτερα γιατι μου φαινεσαι λιγο αδυνατουτσικος![]()
Μπα μη νομιζεις που ριχνουμε δυνατα φυσιγγια,φιλος μας εχεις παρεξηγησει ασχημα.buy buy.