Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..bravo..bravo..bravo.οχι ρε φιλε....τι τριπλα ηταν αυτη!!!!!!! Τωρα που σε γνωρισε θελω να του μαθεις ολλα τα μηστικα του βαλτου..shake..victory..victory.

Αν είναι καλό παιδί και δείξει χαρακτήρα κάτι θα κάνουμε αλλιώς θα βλέπει τον σπεσιαλίστα να βγάζει πούπουλο στα πράσινα....yelling..buy..shoot.

Φίλε επειδή στην ίδια κατάσταση βρισκόμαστε ένα θα σου πω ψυχραιμία!Όταν τα έβλεπα και έρχονταν στο μούρτσι μου κόβονταν τα πόδια και τους έκανα αέρα προσπάθησε να είσαι όσο πιο χαλαρός γίνεται και να τα αφήσεις να έρθουν όσο πιο βολικά μπορείς όταν μάλιστα σηκωθείς και διπλώσεις το πρώτο η ψυχολογία στα ύψη!!!
Α!! ΓΙΑ ΣΟΥ αυτα να διαβαζει ο βενετατος να μαθενει και κατι. Καλο θα ηταν να παρει και ενα μπλοκακι να τα γραφει..sarcastic.

Αν είναι καλό παιδί και δείξει χαρακτήρα κάτι θα κάνουμε αλλιώς θα βλέπει τον σπεσιαλίστα να βγάζει πούπουλο στα πράσινα....yelling..buy..shoot.
Nικολακι τι γινεται ρε παιδι μου και δεν εχω μαλλι να τραβηξω ειμαι χειροτερος απο τον πατερα σου....

Φυσικα Δημητρη,ποτε τωρα το καλοκαιρι η το χείμωνα να κανουμε και τη φαση μας
Ποτε ειναι καλυτερος καιρος για ..ρακετες!!!!!....εμενα και οι ντουμπλεδες μου φτανουν!!!.sarcastic..banana.

περα απο την πλακα ομως αν μου ξαναδωθει η ευκαιρια(.money.) ευχαριστως θ ξαναρθω Κερρκυρα:)

Ποτε ειναι καλυτερος καιρος για ..ρακετες!!!!!....εμενα και οι ντουμπλεδες μου φτανουν!!!.sarcastic..banana.

περα απο την πλακα ομως αν μου ξαναδωθει η ευκαιρια(.money.) ευχαριστως θ ξαναρθω Κερρκυρα:)
Ναι Δημητρη μου εμεις τορα....μεχρι ντουμπλεδες και αν...:(και καπου καπου τρομε και καμια ρακετια απο τις συζηγους..threat..sarcastic.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ .very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny.
Μικρε μη γελας γιατι εμεις στην ηλικια σου γυριζαμε σπιτι μονο για να παρουμε ρουχα για την επομενη μερα.....τωρα .threat..threat..threat..buy buy.που εγινε η θαλλασα γιαουρτη χασαμε το κουταλι....

Μικρε μη γελας γιατι εμεις στην ηλικια σου γυριζαμε σπιτι μονο για να παρουμε ρουχα για την επομενη μερα.....τωρα .threat..threat..threat..buy buy.που εγινε η θαλλασα γιαουρτη χασαμε το κουταλι....

Τωρα σας βγαζω εγω ασπροπροσωπους μην ανησυχειτε...;);););).shoot..shoot..shoot..shoot..shoot.

Screenshot_2017-05-17-00-51-26-1.png

Ένα όμορφο απογευματινό...Τι εικόνες και αυτές....buy buy..buy buy..buy buy.

Παιδια στα 22χρονα καλα κανετε και βαζετε κραχτες και φιντες, αν προκειται να τα κυνηγησετε με benelli.buy..
Δοκιμαστε φιντα belvedere και πουρο αβανας. Προσελκυουν πολυ ευκολα το υγρο υδροβιο καρχιους μακροπουτανους.
Χα χαχχ.
.off topic.

20170512_190813.jpg
20170416_184637.jpg

Τα Λαμπραντόρ έχουν πάρει φωτιά και ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις 15 Σεπτέμβρη...Από την μέχρι τώρα πορεία φαίνεται ότι στην έναρξη θα έχουμε σεξ....sex hard..shoot.
Ωραιος ο Νικολακης;)το σκυλι πανω ειναι προγονος του δικου σου;

Status
Not open for further replies.
Back