Χαρη περα απο την πλακα. ΑΝ επερνα τορα οπλο αυτο θα ηταν η REMIngton V3.
καλησπερα φιλε μου..!!! δεν μ εχει περασει καθλου απο τ μυαλο σαν οπλο remington
Χαρη περα απο την πλακα. ΑΝ επερνα τορα οπλο αυτο θα ηταν η REMIngton V3.
ΟΠΑΑΑΑΧαρη περα απο την πλακα. ΑΝ επερνα τορα οπλο αυτο θα ηταν η REMIngton V3.
Τι σημβενη φιλαρακι.ΟΠΑΑΑΑ
ha haaa
Χαρη. Την εχει ο φιλος milvus.Και την τεσταραμε σχεδον σε ολλα τα θηραματα.Α.Π.Ε.Χ.Τ.Η.καλησπερα φιλε μου..!!! δεν μ εχει περασει καθλου απο τ μυαλο σαν οπλο remington
ΟΧχχχχχχχχχ!!!τιποτα ρε συ. θα σου απαντησει ο milvus
![]()
Χαρη. Την εχει ο φιλος milvus.Και την τεσταραμε σχεδον σε ολλα τα θηραματα.Α.Π.Ε.Χ.Τ.Η.![]()
Εγω παντως αν αλλαζα τη Μ2 μου...που δεν υπαρχει περιπτωση αλλα κουβεντα να κανουμε,πρωτη επιλογη θα ηταν Maxus 3,5 max5 76αρα καννη δευτερη επιλογη SBE3,και κρυφος ποθος ενα ποζε bro κανα 4κιλα 81ποντους για να μην πω με 86και με παρετε στο ψιλο.....και η V3 καλο οπλο φαινεται αλλα φοβαμα για αυτα τα κοκοψιψηνια και τα ελατηριακια
Τορα που θα παει οmilvus νοτιαΑφρικη για τριγονια εκει θα ειναι και το απολιτο τεστ θα ριξη εκατονταδες φισεκια με το ν3.Πιστευω οτι απο θεμα αξιοπιστ. Ειναι το καλιτερο οπλο που εχει βγαλη η remi.μεχρι τορα.με βαζεις σε καινουριες σκεψεις χαχαχα δεν τ εχω δει καθολου τ οπλο
απο θεμα λειτουργιας;
κι εγω με το βενετατο ειμαι. αυτα τα πολλα ελατηριακια και πιστονακια και τα διπλα αμορτισερ τα φοβαμαι. κατσε να μας πει ο παυλος μετα την αφρικη. για να πω την αληθεια θα κοιτουσα προς την 930 τη breda και για ποζε το παλιο καλο 682Τορα που θα παει οmilvus νοτιαΑφρικη για τριγονια εκει θα ειναι και το απολιτο τεστ θα ριξη εκατονταδες φισεκια με το ν3.Πιστευω οτι απο θεμα αξιοπιστ. Ειναι το καλιτερο οπλο που εχει βγαλη η remi.μεχρι τορα.
Τι να του απαντησω Ευρυπιδη, μαζι κυνηγουσαμε και την κυνηγησε και ο ιδιος.τιποτα ρε συ. θα σου απαντησει ο milvus
![]()
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα φιλε....ειναι τι σου αρεσει.εσυ γουσταρεις berreta εγω benelli σε αδρανεια brownig Maxus σε αεριων.απο τ οπλα που εγραψες μονο τ sb3 θα κοιτουσα..
μια α400 xtreme βεβαια πρωτα με 71 ποντους
Φιλος αλλα τα σπορτινγ φυσιγγακια τον 600-650bar και αλλα τα χοντρα φυσιγγια που ριχνεις εσυ σε μια σεζονΤορα που θα παει οmilvus νοτιαΑφρικη για τριγονια εκει θα ειναι και το απολιτο τεστ θα ριξη εκατονταδες φισεκια με το ν3.Πιστευω οτι απο θεμα αξιοπιστ. Ειναι το καλιτερο οπλο που εχει βγαλη η remi.μεχρι τορα.
και η 930 θα τουφεκιστει κατω Ευρυπιδη. Οποτε περιμενετε εντυπωσειςκι εγω με το βενετατο ειμαι. αυτα τα πολλα ελατηριακια και πιστονακια και τα διπλα αμορτισερ τα φοβαμαι. κατσε να μας πει ο παυλος μετα την αφρικη. για να πω την αληθεια θα κοιτουσα προς την 930 τη breda και για ποζε το παλιο καλο 682
συμφωνω απολυτα φιλε γουστα ειναι αυταΠερι ορεξεως κολοκυθοπιτα φιλε....ειναι τι σου αρεσει.εσυ γουσταρεις berreta εγω benelli σε αδρανεια brownig Maxus σε αεριων.
Γρηγορη ελπιζω να βγαζουν 600 μπαρ, μην βγαζουνε τιποτα 400 και δεν παει ουτε το κλειστρο πισωΦιλος αλλα τα σπορτινγ φυσιγγακια τον 600-650bar και αλλα τα χοντρα φυσιγγια που ριχνεις εσυ σε μια σεζονεκει να δουμε τι θα κανει
![]()
Λες να κανουν για νομιστερακια....Γρηγορη ελπιζω να βγαζουν 600 μπαρ, μην βγαζουνε τιποτα 400 και δεν παει ουτε το κλειστρο πισω
Χάρη θα πω και εγώ την γνώμη μου σαν κάτοχος τις A400 extreme αν και δεν την έχω δοκιμάσει όσο θα ήθελα αλλά από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα. Αξιόπιστο, στιβαρό, κάννη υψηλής ποιότητας, ανακρουση αεροβολου, σταθερό όπλο στην σκόπευση και σε κινηση ακόμα και σε συνεχόμενες βολές με τα θηριωδη φυσίγγια 3 1/2 ιντσών. Την έχουν και δύο φιλαράκια και δεν έχουν κανένα πρόβλημα, τα περισσότερα φυσίγγια τα έχω ρίξει στο σκοπευτήριο, χωνευει τα πάντα έχω ρίξει ανακατεμενα φυσίγγια sporting, magnum, super magnum χωρις το παραμικρό πρόβλημα. Έχουμε κάνει μάλιστα και κάποιο ας το πούμε πείραμα με το όπλο του φίλου, ακαθαριστο για ένα μήνα με επισκέψεις στο σκοπευτήριο τρεις φορές την εβδομάδα τουλάχιστον δύο πουλες κάθε φορά και στην τελευταία επίσκεψη πριν καθαρίσει το όπλο το πειραμε παρτουζα τέσσερα άτομα από τρεις πουλες έκαστος συνεχόμενες χωρίς την παραμικρή εμπλοκή η δυσλητουργια με διαφορετικά φυσίγγια και ανακατεμενα.απο τ οπλα που εγραψες μονο τ sb3 θα κοιτουσα..
μια α400 xtreme βεβαια πρωτα με 71 ποντους
Γιώργο κοίτα πως είχε γίνει το πιστονι και δουλευε άψογα το εργαλειο σκέτο κάρβουνο και βάζαμε ανακατεμενα τα φυσίγγια και μάλιστα αυτά του σκοπευτηριου που έκαναν εμπλοκες σε φρεσκοκαθαρισμενα όπλα.
image free hosting
![]()
http://postimage.org/