Καλησπέρα φίλε. Αν θέλεις πέρασε από το παρακάτω θέμα να μας συστηθείςγεια σας φιλοι μ υδροβιοι..!!

http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-243#post-177263
Καλησπέρα φίλε. Αν θέλεις πέρασε από το παρακάτω θέμα να μας συστηθείςγεια σας φιλοι μ υδροβιοι..!!
Ε!!! Δεν θα θελει??![]()
Καλησπέρα στο forum... @Venetatos άρχισε νωρίς τις φωτογραφίες και με πράσινα...Μήπως θέλει να μου πει κάτι;![]()
Καλησπερα φιλε.. ηταν μια φορα καποιος.xm.αλλα την πουλισε και αυτος και πηρε benelli.καλημερα παιδια..!!ειναι κανεις απο εσας που κυνηγαει στο βαλτο με beretta a400..?
Εγω την ειχα το οπλο θεριζη εξερετικοκαλημερα παιδια..!!ειναι κανεις απο εσας που κυνηγαει στο βαλτο με beretta a400..?
Την ΕΙΧΕΣ....και γιατι τη πουλησες Ηλια.xm.Εγω την ειχα το οπλο θεριζη εξερετικο
Εγω την ειχα το οπλο θεριζη εξερετικο
Του αρέσουν οι .........αμερικάνεςΤην ΕΙΧΕΣ....και γιατι τη πουλησες Ηλια.xm.
Του αρέσουν οι .........αμερικάνες![]()
Μακαρι.....Του αρέσουν οι .........αμερικάνες![]()
μεινε στη γριαεχω μια beretta a302 και θελω να συνεχισω με beretta αλλα δεν ξερω
τ λενε οι καινουριες ρε παιδια...για την extreme λεω να παρω..
Την πουλησα για να φτιαξω την beretta 302 του πατερα μου και δεν ειχα λεφτα να το κανο και για εναν μεγαλο ερωτα με μια αμερηκαναΤην ΕΙΧΕΣ....και γιατι τη πουλησες Ηλια.xm.
.shake. Αγιατρεφτοσ ερωτασΤου αρέσουν οι .........αμερικάνες![]()
οι αποψεις για την 400 διιστανται. του φιλου που παμε μαζι λειτουργει αψογα. εχει τη λαιτ. 2 που την πηραν φετος ειναι ολο προβληματα. αλλος ενας που πηρε την lite με τα πλαστικα 2 χρονια τωρα μηδεν προβληματαεχεις εμπειρια απο την α400 ευριπιδη..?
οι αποψεις για την 400 διιστανται. του φιλου που παμε μαζι λειτουργει αψογα. εχει τη λαιτ. 2 που την πηραν φετος ειναι ολο προβληματα. αλλος ενας που πηρε την lite με τα πλαστικα 2 χρονια τωρα μηδεν προβληματα
απ οτι καταλαβα ειναι τζογος η 400 τι θα σου κατσει. αν θες καλυτερα να ψαξεις για 391 urika με 18,6 αυλο αν θες να ριχνει ατσαλινα για παπια. την 400 δεν θα την επαιρνα προσωπικα αλλα γουστα ειναι αυτα
Χαρη περα απο την πλακα. ΑΝ επερνα τορα οπλο αυτο θα ηταν η REMIngton V3.εχω μια beretta a302 και θελω να συνεχισω με beretta αλλα δεν ξερωα
τ λενε οι καινουριες ρε παιδια...για την extreme λεω να παρω..