Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
20161103_170027.jpg

Καλημέρα στην παρέα και χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας για την σημερινή μας γιορτή...Την στιγμή που ανεβάζω αυτή την φωτογραφία το ρολόι γράφει 5:13,ούτε απόψε μπορώ να κοιμηθώ...Μετά από ανάγνωση των 193 σελίδων του forum των υδροβίων μας σε πιάνει ένα αίσθημα προσμονής,λύπης,ταξιδεύει το μυαλό σου πίσω στον χρόνο και αναπολείς μερικές τουφεκιές...Ανεβάζω αυτή την φωτογραφία γιατί το συγκεκριμένο μέρος το βρήκα μαζί με τον πατέρα μου μετά από πολύ ψάξιμο για να φύγουμε μακριά από την πολυκοσμία και να κυνηγήσουμε όπως θέλουμε με ησυχία και γιατί σε αυτό το μέρος έκανα το καλύτερο κυνήγι της μέχρι τώρα υδρόβιας κυνηγετικής μου καριέρας!Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα μου που με μύησε σε αυτό το υπέροχο κυνήγι και με έκανε να το ερωτευτώ...

Την ΕΙΧΕΣ....και γιατι τη πουλησες Ηλια.xm.
Την πουλησα για να φτιαξω την beretta 302 του πατερα μου και δεν ειχα λεφτα να το κανο και για εναν μεγαλο ερωτα με μια αμερηκανα.sarcastic.
Του αρέσουν οι .........αμερικάνες .sarcastic.
.shake. Αγιατρεφτοσ ερωτασ

εχεις εμπειρια απο την α400 ευριπιδη..?
οι αποψεις για την 400 διιστανται. του φιλου που παμε μαζι λειτουργει αψογα. εχει τη λαιτ. 2 που την πηραν φετος ειναι ολο προβληματα. αλλος ενας που πηρε την lite με τα πλαστικα 2 χρονια τωρα μηδεν προβληματα
απ οτι καταλαβα ειναι τζογος η 400 τι θα σου κατσει. αν θες καλυτερα να ψαξεις για 391 urika με 18,6 αυλο αν θες να ριχνει ατσαλινα για παπια. την 400 δεν θα την επαιρνα προσωπικα αλλα γουστα ειναι αυτα. παρακαλω και τον αργυρη να μας δωσει τα φωτα του για την 400

Last edited:
οι αποψεις για την 400 διιστανται. του φιλου που παμε μαζι λειτουργει αψογα. εχει τη λαιτ. 2 που την πηραν φετος ειναι ολο προβληματα. αλλος ενας που πηρε την lite με τα πλαστικα 2 χρονια τωρα μηδεν προβληματα
απ οτι καταλαβα ειναι τζογος η 400 τι θα σου κατσει. αν θες καλυτερα να ψαξεις για 391 urika με 18,6 αυλο αν θες να ριχνει ατσαλινα για παπια. την 400 δεν θα την επαιρνα προσωπικα αλλα γουστα ειναι αυτα

να σαι καλα ευριπιδη ευχαριστω για τ χρονο σου να μ απαντησεις..!!!
διαβαζω και εγω πολλα και διαφορα για την α400 γι αυτο και τ ρωτησα στο φορουμ

Status
Not open for further replies.
Back