Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χτες αργα το σουρουπο είδα δυο κοπαδια σαρσελια να περνανε πανω απο το χωριο το ενα ηταν ψηλωμενο.
Πρεπει να έρχονται απο "ανοιχτα"γιατι κοιταω τα απογευματα την θαλασσα με τα κυαλια αλλα δεν τα βλεπω..
Αυτο το σηκωμα καθε σουρουπο το κανουν για να ξεμουδιασουν κ μετα επιστρέφουν παλι στο νερο(οπως λέγεται..) η απλα συνεχίζουν την πορεια τους?

20161113_073109.jpg

Καλημέρα στην ομάδα,απόψε δεν με έπιασε ύπνος ξαγρύπνησα...Η στέρηση έχει αρχίσει και γίνεται μεγάλη,άντε να βρεθούμε πάλι εκεί στα ευλογημένα νερά μας να αναμετρηθούμε με τα φαντάσματα στο μούρτσι!Καλή εβδομάδα...

20161113_073109.jpg

Καλημέρα στην ομάδα,απόψε δεν με έπιασε ύπνος ξαγρύπνησα...Η στέρηση έχει αρχίσει και γίνεται μεγάλη,άντε να βρεθούμε πάλι εκεί στα ευλογημένα νερά μας να αναμετρηθούμε με τα φαντάσματα στο μούρτσι!Καλή εβδομάδα...
Νικο ειμασται και μεγαλοι ανθρωποι... με ρεγουλα φιλαρακι. Με ρεγουλα..Εχεις και εσει μεγαλη αρωστια.sarcastic..sarcastic.

Νικο ειμασται και μεγαλοι ανθρωποι... με ρεγουλα φιλαρακι. Με ρεγουλα..Εχεις και εσει μεγαλη :(αρωστια.sarcastic..sarcastic.

Δεν θα ξεχάσω εκείνη την μέρα που ήρθαν 40 ψαλίδες για να κάτσουν εκεί μέσα σε εκείνο το κομμάτι....

Δεν εισαι ο μονοσ την εχουμε πάθη Όλοι..sarcastic.

Χαχαχα όχι δεν ήταν νταούλι,απλά ήταν και ένα παιδάκι μαζί μου το οποίο δυστυχώς δεν είχε καθόλου υπομονή και με την πρώτη στροφή που έκαναν τις ντουφέκισε...Αν υπήρχε παπάς δίπλα θα με είχε αφορίσει από αυτά που κατέβασα....pop..hair.

Χαχαχα όχι δεν ήταν νταούλι,απλά ήταν και ένα παιδάκι μαζί μου το οποίο δυστυχώς δεν είχε καθόλου υπομονή και με την πρώτη στροφή που έκαναν τις ντουφέκισε...Αν υπήρχε παπάς δίπλα θα με είχε αφορίσει από αυτά που κατέβασα....pop..hair.
Συχνό φαινόμενο και αυτο:)

Δεν θα ξεχάσω εκείνη την μέρα που ήρθαν 40 ψαλίδες για να κάτσουν εκεί μέσα σε εκείνο το κομμάτι....
Ωραιο βαλτακι Νικο....δυστηχως τα Ψαλιδια δεν ειναι πρασινα,ειναι παντα σε επιφυλακη να χαθουν σαν δαιμονες στην πρωτη υποψια κινδυνου.μπορω να πω ειμαι αρρωστος με το συγκεκριμενο πουλι και οταν παιζουν η ακομα και μπορει να παιξουν δεν θελω τιποτα αλλο,μονο Ψαλιδια αρσενικα

Ωραιο βαλτακι Νικο....δυστηχως τα Ψαλιδια δεν ειναι πρασινα,ειναι παντα σε επιφυλακη να χαθουν σαν δαιμονες στην πρωτη υποψια κινδυνου.μπορω να πω ειμαι αρρωστος με το συγκεκριμενο πουλι και οταν παιζουν η ακομα και μπορει να παιξουν δεν θελω τιποτα αλλο,μονο Ψαλιδια αρσενικα
Την ίδια αρρώστια έχουμε φέτος άφησα 5 πράσινα μέσα στα μούτρα μου για να ντουφεκίσω ένα ψάλιδο που έκανε βόλτες 60 μέτρα μακριά μου για καλή μου τύχη το έφαγε το κεφάλι του

Status
Not open for further replies.
Back