Εσείς είστε ικανοί να φτιάξετε γόμωση που να πιάνει Κέρκυρα - Κεφαλλονιά έτσι για πλάκα...Μεταναστευση ειναι Τασο. Τορα που μπορουν.![]()
Νικο ειμασται και μεγαλοι ανθρωποι... με ρεγουλα φιλαρακι. Με ρεγουλα..Εχεις και εσει μεγαλη αρωστια![]()
Καλημέρα στην ομάδα,απόψε δεν με έπιασε ύπνος ξαγρύπνησα...Η στέρηση έχει αρχίσει και γίνεται μεγάλη,άντε να βρεθούμε πάλι εκεί στα ευλογημένα νερά μας να αναμετρηθούμε με τα φαντάσματα στο μούρτσι!Καλή εβδομάδα...
Νικο ειμασται και μεγαλοι ανθρωποι... με ρεγουλα φιλαρακι. Με ρεγουλα..Εχεις και εσει μεγαληαρωστια
![]()
.asking.Δεν θα ξεχάσω εκείνη την μέρα που ήρθαν 40 ψαλίδες για να κάτσουν εκεί μέσα σε εκείνο το κομμάτι....
.asking..shoot.
![]()
Δεν εισαι ο μονοσ την εχουμε πάθη Όλοι.Χαχαχα δυστυχως ουτε μια.....buy buy.
Δεν εισαι ο μονοσ την εχουμε πάθη Όλοι.![]()
Συχνό φαινόμενο και αυτοΧαχαχα όχι δεν ήταν νταούλι,απλά ήταν και ένα παιδάκι μαζί μου το οποίο δυστυχώς δεν είχε καθόλου υπομονή και με την πρώτη στροφή που έκαναν τις ντουφέκισε...Αν υπήρχε παπάς δίπλα θα με είχε αφορίσει από αυτά που κατέβασα....pop.![]()
Ωραιο βαλτακι Νικο....δυστηχως τα Ψαλιδια δεν ειναι πρασινα,ειναι παντα σε επιφυλακη να χαθουν σαν δαιμονες στην πρωτη υποψια κινδυνου.μπορω να πω ειμαι αρρωστος με το συγκεκριμενο πουλι και οταν παιζουν η ακομα και μπορει να παιξουν δεν θελω τιποτα αλλο,μονο Ψαλιδια αρσενικαΔεν θα ξεχάσω εκείνη την μέρα που ήρθαν 40 ψαλίδες για να κάτσουν εκεί μέσα σε εκείνο το κομμάτι....
Την ίδια αρρώστια έχουμε φέτος άφησα 5 πράσινα μέσα στα μούτρα μου για να ντουφεκίσω ένα ψάλιδο που έκανε βόλτες 60 μέτρα μακριά μου για καλή μου τύχη το έφαγε το κεφάλι τουΩραιο βαλτακι Νικο....δυστηχως τα Ψαλιδια δεν ειναι πρασινα,ειναι παντα σε επιφυλακη να χαθουν σαν δαιμονες στην πρωτη υποψια κινδυνου.μπορω να πω ειμαι αρρωστος με το συγκεκριμενο πουλι και οταν παιζουν η ακομα και μπορει να παιξουν δεν θελω τιποτα αλλο,μονο Ψαλιδια αρσενικα
Ωραιος ο Νικος...συνεχεισε σταθερα με υπομονη και μπολικο φαγητο.
Τι φαγητο...δεν το βλεπεις;! Σε λιγο δεν θα μπορει να περπατηση.Ωραιος ο Νικος...συνεχεισε σταθερα με υπομονη και μπολικο φαγητο.
Τι φαγητο...δεν το βλεπεις;! Σε λιγο δεν θα μπορει να περπατηση.