Χάρη θα πω και εγώ την γνώμη μου σαν κάτοχος τις A400 extreme αν και δεν την έχω δοκιμάσει όσο θα ήθελα αλλά από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα. Αξιόπιστο, στιβαρό, κάννη υψηλής ποιότητας, ανακρουση αεροβολου, σταθερό όπλο στην σκόπευση και σε κινηση ακόμα και σε συνεχόμενες βολές με τα θηριωδη φυσίγγια 3 1/2 ιντσών. Την έχουν και δύο φιλαράκια και δεν έχουν κανένα πρόβλημα, τα περισσότερα φυσίγγια τα έχω ρίξει στο σκοπευτήριο, χωνευει τα πάντα έχω ρίξει ανακατεμενα φυσίγγια sporting, magnum, super magnum χωρις το παραμικρό πρόβλημα. Έχουμε κάνει μάλιστα και κάποιο ας το πούμε πείραμα με το όπλο του φίλου, ακαθαριστο για ένα μήνα με επισκέψεις στο σκοπευτήριο τρεις φορές την εβδομάδα τουλάχιστον δύο πουλες κάθε φορά και στην τελευταία επίσκεψη πριν καθαρίσει το όπλο το πειραμε παρτουζα τέσσερα άτομα από τρεις πουλες έκαστος συνεχόμενες χωρίς την παραμικρή εμπλοκή η δυσλητουργια με διαφορετικά φυσίγγια και ανακατεμενα.
Ή επιλογή είναι δική σου φίλε πήγαινε σε ένα κυνηγομάγαζο περιεργασου όσο μπορείς τα όπλα που σε ενδιαφέρουν, και είμαι σίγουρος ότι θα πάρεις αυτό που θα σου κάνει το κλικ που λέμε και θα ταιριάζει στα προσωπικά σου γούστα.
φιλε κωνσταντινε γεια σ χαιρομαι και σε ευχαριστω που αφιερωσες χρονο να μ απαντησεις...
πραγματικα τ θεωρω μεγαλο οπλο τ extreme πηγα στο καλκαντζακο τ πηρα τ επωμησα μ ερχεται κουτι μαλλον θα αποτελεσει
συντομα τεπομενο οπλο μ...!!