Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χάρη θα πω και εγώ την γνώμη μου σαν κάτοχος τις A400 extreme αν και δεν την έχω δοκιμάσει όσο θα ήθελα αλλά από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα. Αξιόπιστο, στιβαρό, κάννη υψηλής ποιότητας, ανακρουση αεροβολου, σταθερό όπλο στην σκόπευση και σε κινηση ακόμα και σε συνεχόμενες βολές με τα θηριωδη φυσίγγια 3 1/2 ιντσών. Την έχουν και δύο φιλαράκια και δεν έχουν κανένα πρόβλημα, τα περισσότερα φυσίγγια τα έχω ρίξει στο σκοπευτήριο, χωνευει τα πάντα έχω ρίξει ανακατεμενα φυσίγγια sporting, magnum, super magnum χωρις το παραμικρό πρόβλημα. Έχουμε κάνει μάλιστα και κάποιο ας το πούμε πείραμα με το όπλο του φίλου, ακαθαριστο για ένα μήνα με επισκέψεις στο σκοπευτήριο τρεις φορές την εβδομάδα τουλάχιστον δύο πουλες κάθε φορά και στην τελευταία επίσκεψη πριν καθαρίσει το όπλο το πειραμε παρτουζα τέσσερα άτομα από τρεις πουλες έκαστος συνεχόμενες χωρίς την παραμικρή εμπλοκή η δυσλητουργια με διαφορετικά φυσίγγια και ανακατεμενα.

Ή επιλογή είναι δική σου φίλε πήγαινε σε ένα κυνηγομάγαζο περιεργασου όσο μπορείς τα όπλα που σε ενδιαφέρουν, και είμαι σίγουρος ότι θα πάρεις αυτό που θα σου κάνει το κλικ που λέμε και θα ταιριάζει στα προσωπικά σου γούστα.

φιλε κωνσταντινε γεια σ χαιρομαι και σε ευχαριστω που αφιερωσες χρονο να μ απαντησεις...
πραγματικα τ θεωρω μεγαλο οπλο τ extreme πηγα στο καλκαντζακο τ πηρα τ επωμησα μ ερχεται κουτι μαλλον θα αποτελεσει
συντομα τεπομενο οπλο μ...!!

φιλε κωνσταντινε γεια σ χαιρομαι και σε ευχαριστω που αφιερωσες χρονο να μ απαντησεις...
πραγματικα τ θεωρω μεγαλο οπλο τ extreme πηγα στο καλκαντζακο τ πηρα τ επωμησα μ ερχεται κουτι μαλλον θα αποτελεσει
συντομα τεπομενο οπλο μ...!!
Ολλα τα οπλα καλα ειναι...προτα προεχει να εχουμε την υγεια μας και την δηνατοτητα να βγενουμε για κηνηγι. Μετα ολλα ερχονται.Και σε μενα εχουν 2γνωστοι μου Α400extreme.δεν εχω ακουσει καποιο προβλημα και στο σκοπευτ. Που ειδα εναν προσφατα με 28 γρ. Μια χαρα τα εριχνε.Παντος και τα benellia δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτε.7στους10 παπιοκηνηγους benelli εχουν.

Ολλα τα οπλα καλα ειναι...προτα προεχει να εχουμε την υγεια μας και την δηνατοτητα να βγενουμε για κηνηγι. Μετα ολλα ερχονται.Και σε μενα εχουν 2γνωστοι μου Α400extreme.δεν εχω ακουσει καποιο προβλημα και στο σκοπευτ. Που ειδα εναν προσφατα με 28 γρ. Μια χαρα τα εριχνε.Παντος και τα benellia δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτε.7στους10 παπιοκηνηγους benelli εχουν.

καλημερα φιλε skyfall.. σιγουρα ολα εχουν να κανουν με τ γουστο τ καθενος..εγω στο ποστ δεν κακολογησα ουτε ενα οπλο ολα καλα ειναι
απλα συγκεκριμενα εθιξα τ μπερετα α400 π με αφορα να επεκτεινουμε τ διαλογο γυρω μονο απο αυτο τ οπλο.!
η επιλογη του οπλου ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα..
μπορω να σ πω οτι στα βαλτοκυνηγια που κανω ξερεις τ αλλο οπλο με ακολουθει..?
ειναι franchi all48 hunter...
ολα τα οπλα ειναι καλα..!! τα χερια που κρατανε τ καθε οπλο ειναι που κανουν τ οπλο να φαινεται αξιο..!!

καλημερα φιλε skyfall.. σιγουρα ολα εχουν να κανουν με τ γουστο τ καθενος..εγω στο ποστ δεν κακολογησα ουτε ενα οπλο ολα καλα ειναι
απλα συγκεκριμενα εθιξα τ μπερετα α400 π με αφορα να επεκτεινουμε τ διαλογο γυρω μονο απο αυτο τ οπλο.!
η επιλογη του οπλου ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα..
μπορω να σ πω οτι στα βαλτοκυνηγια που κανω ξερεις τ αλλο οπλο με ακολουθει..?
ειναι franchi all48 hunter...
ολα τα οπλα ειναι καλα..!! τα χερια που κρατανε τ καθε οπλο ειναι που κανουν τ οπλο να φαινεται αξιο..!!

Φιλε Χαρη καλο απογευμα γνωστος μου πουλησε την Winchester Sx3 του και αγορασε την A400 Xtreme...Ολα μια χαρα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα μεσα στην ιδια σεζον το οπλο αρχισε να εμφανιζει προβλημα με το φιλμ παραλλαγης του...Συγκεκριμενα η παπια ηταν πιο ανοιχτοχρωμη ενω στο κοντακι πιο σκουρο...Απο θεμα ντουφεκιας απο οσα ελεγε ηταν ικανοποημενος αλλα απο οτι εμαθα πριν την ληξη της φετινης χρονιας την πουλησε...Απο οτι ακουω γενικα η Α400 ειναι σαν το τζοκερ πρεπει να πεσεις σε ενταξει οπλο αλλιως μετα θα εχεις θεμα!

Φιλε Χαρη καλο απογευμα γνωστος μου πουλησε την Winchester Sx3 του και αγορασε την A400 Xtreme...Ολα μια χαρα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα μεσα στην ιδια σεζον το οπλο αρχισε να εμφανιζει προβλημα με το φιλμ παραλλαγης του...Συγκεκριμενα η παπια ηταν πιο ανοιχτοχρωμη ενω στο κοντακι πιο σκουρο...Απο θεμα ντουφεκιας απο οσα ελεγε ηταν ικανοποημενος αλλα απο οτι εμαθα πριν την ληξη της φετινης χρονιας την πουλησε...Απο οτι ακουω γενικα η Α400 ειναι σαν το τζοκερ πρεπει να πεσεις σε ενταξει οπλο αλλιως μετα θα εχεις θεμα!

καλο απογευμα φιλε νικο..ελπιζω να ειμαι απο τους τυχερους...χαχαχα

.my man.Ρε φιλαράκι δε μου λες , σου θυμίζει κατι ετούτο το όπλο ;

image hosting 20mb
Εμενα παντως αυτο το πορτοφολακη κατι μου θυμιζει...κατι μου θυμιζει.xm.αν εχει μεσα 3 anaconta και πεντε εξι τσοκ αμερικανικα.xm. καταλαβα σε ποιον ψυχοπαθη ανηκει.buy..big smile.καλα να περασετε και οχι πολυ προβατινα λογο χοληστερινης,εχετε και μια ηλικια.yel.καλυτερα κανα famus και κανα.kiss me.

Εμενα παντως αυτο το πορτοφολακη κατι μου θυμιζει...κατι μου θυμιζει.xm.αν εχει μεσα 3 anaconta και πεντε εξι τσοκ αμερικανικα.xm. καταλαβα σε ποιον ψυχοπαθη ανηκει.buy..big smile.καλα να περασετε και οχι πολυ προβατινα λογο χοληστερινης,εχετε και μια ηλικια.yel.καλυτερα κανα famus και κανα.kiss me.
https://imgur.com/a/3EcKE

Σου ξέφυγε ένα .sarcastic.

φωτο στιγμες απο υδροβια..!!!!
20170104_171531.jpg

Σήμερα έκανα μια βόλτα προς το Δέλτα.Ειδα κατι βάρκες οι οποίες απ ότι μου ειπαν..... πωλούνται.;)
.my man.Μήπως γνωρίζει κανείς τον ιδιοκτήτη ;;;;
.yelling.

image upload no size limitcertificity.com
Τι δουλεια εχεις εσυ εκει ΠΑΝΩ.....γρηγορα στα Τζουμερκα

Καλά θα αφήσεις τις φασσες για πάπια;
Πάει χάλασε και ο τελευταίος φανατικός φασσας

Ελα ρε Παυλο τωρα
Απλα θα πηγαινει για παπια για να βρισκεις φασσες
Αφου οταν παει για φασσες βρισκει πλα τ αλλα :)

Ειναι και αυτό που λέει ο Χρύσανθος.Προσπαθώ να τις κοροιδέψω .....buy.

Status
Not open for further replies.
Back