Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλά ποτε προλαβες και ταμαθες ολα αυτα? Εντατικα μαθηματα απο τον dimar πηρες? Με αυτη την εξελιξη σε βλεπω βαλτοβιο φετος φιλε
Ναι ,όπως τα λες φίλε.Εχω μαθει για ένα φοβερό μέρος που οι φάσσες περνανε μπουλούκια στα 15μ..asking. .buy buy..buy buy..buy buy.

Αν ντουφεκουσες φασσες σε μερος που περνανε παπια και ημουν λιγο ποιο διπλα.smashfrak..threat..threat.

Χωρις πλακα στα 50μ μετρα απο τη καλυβα μας σε μερα που χιονιζε, ατομο της παρεας μου εκανε 50 φασσες, ολα τα κοπαδια την ιδια πορεια

.fiurius.
Χωρις πλακα στα 50μ μετρα απο τη καλυβα μας σε μερα που χιονιζε, ατομο της παρεας μου εκανε 50 φασσες, ολα τα κοπαδια την ιδια πορεια
Αυτος ας κανει οτι θελει.....θα εισαι στο βασιλειο του υδροβιου και θα ντουφεκας φασσες.hair.πρεπει να εισαι λιγο τρελλος.fiurius.

Αν ντουφεκουσες φασσες σε μερος που περνανε παπια και ημουν λιγο ποιο διπλα.smashfrak..threat..threat.
Πέρα απ την πλάκα ,ποτέ δεν θα χάλαγα το κυνήγι κανενός.Ακομη και γω αν ήμουν εκει και παίζανε παπιά ,ενοείταιότι δεν θα τουφεκαγα φάσσες.

Σήμερα έκανα μια βόλτα προς το Δέλτα.Ειδα κατι βάρκες οι οποίες απ ότι μου ειπαν..... πωλούνται.;)
.my man.Μήπως γνωρίζει κανείς τον ιδιοκτήτη ;;;;
.yelling.

image upload no size limitcertificity.com
Μπραβο ρε φιλε.Σε παραδεχομαι .shake.!!!!!Εχεις οργωσει το Δ!!!!!!!Το "εργαλειο" ομως....δεν ειναι το δικο μας!!!!!!!!!!!!!.big smile.

Μπραβο ρε φιλε.Σε παραδεχομαι .shake.!!!!!Εχεις οργωσει το Δ!!!!!!!Το "εργαλειο" ομως....δεν ειναι το δικο μας!!!!!!!!!!!!!.big smile.
.asking. Του άλλαξες θέση ρε κουφάλα ;.buy buy.
Οσο για το όργωμα ,ρε φίλε σε μένα βρήκαν να ζητήσουν άδεια στο φυλάκιο για να συνεχίσω ; αναγκαστηκα να κανω τον γύρο με όλο αυτον τον κωλόφδρομο.
Αλλοι πέρασαν χωρίς άδεοα. .threat.

Οσο για το όργωμα ,ρε φίλε σε μένα βρήκαν να ζητήσουν άδεια στο φυλάκιο για να συνεχίσω ; αναγκαστηκα να κανω τον γύρο με όλο αυτον τον κωλόφδρομο.
μαλλον εχεις κατι το τραβηχτικο πανω σου
.terror.

Εκει ο κοσμος ειναι προσγειωμενος
Ελεγχει τις αλεπουδες δεν πανε οπου θεν ανεξελεκτα .yelling..love.

Πέρα απ την πλάκα ,ποτέ δεν θα χάλαγα το κυνήγι κανενός.Ακομη και γω αν ήμουν εκει και παίζανε παπιά ,ενοείταιότι δεν θα τουφεκαγα φάσσες.
Eγω θα τις εκαιγα.ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ της αφηνα.....shoot.ποιο μεγαλες απο σαρσελια ειναι.

received_1493222777364321.jpg

Αρχίσαμε και τα απόρτ από το νερό... Θωρ 3 μηνών

Status
Not open for further replies.
Back