Μα τι άσχημο πουλί που είναι δεν τα ντουφεκάω ξανά....shoot.

Νικοοοοο σελιδα 172 κοιτα τη φωτο,στη αφιερωνω αφου σου αρεσουν τα λαμπραντορ![]()
Μα τι άσχημο πουλί που είναι δεν τα ντουφεκάω ξανά....shoot.![]()
Respect...Νικοοοοο σελιδα 172 κοιτα τη φωτο,στη αφιερωνω αφου σου αρεσουν τα λαμπραντορ
Μου φενεται ο πατερας σου πεζει και να εχει την ιδεια ηλικ. με τον VENETATO.ΕΙΝΑΙ γιρω στα 45??![]()
Ο άνθρωπος που μέχρι εδώ που έχω φτάσει του τα χρωστάω όλα...Να'ναι καλά που με έμαθε τι θα πει κυνήγι...Χαχαχα όσο για τον γιο σου άστα αυτά τα σάπια για χάρη του παιδιού και ότι θα έχεις βαρεθεί..Θα έχεις μια επιπλέον αφορμή να βγαίνεις...Γεροί να είστε να βγαίνετε και να του μάθεις όλα τα μυστικά σου+
Ρε κουμπαρο τι μουτρα ειναι αυτα που εχειςΑντε να βγαλω και μια με remi Απο κηνηγι στο Αζερμπαιζαν.![]()
![]()
Εχουμε ακριβως το ιδιο κουρεμα.....Μου φενεται ο πατερας σου πεζει και να εχει την ιδεια ηλικ. με τον VENETATO.ΕΙΝΑΙ γιρω στα 45??
Αφου ξερεις οταν ειμαι σε αυτα τα μεροι αγριευω....Μου εχει μηνη απο τα ΛΟΚ..shoot..shoot..shoot.Ρε κουμπαρο τι μουτρα ειναι αυτα που εχειςδεν σου εχω πει μην ανεβαζεις φωτο απο τα ποστα στο Αζερμπαιζαν
![]()
Μου φενεται ο πατερας σου πεζει και να εχει την ιδεια ηλικ. με τον VENETATO.ΕΙΝΑΙ γιρω στα 45??[/QUOTE
Μέσα έπεσες 44![]()
ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ?????Δλδ??![]()
Ούτε να μαζέψω τα πουλιά με την ησυχία μου δεν μπορώ παντού παπαράτσι...Και εδώ βλέπουμε ένα σφυριχτάρι εκτός ορίων....buy..shoot.
Το τσοκακι ειναι το χF γαλοπουλοτσοκ της Ρεμ. για αυτο εχω αγριες διαθεσεις..pop.Αντε να βγαλω και μια με remi Απο κηνηγι στο Αζερμπαιζαν.![]()
![]()
Πολλά μέτρα τι να λέμε τώρα..ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ?????Δλδ??Βρε τον πιτσιρικο.buy buy..shake.Η φηλαχτρα σου ειναι εκει στα αρμιρικια πισοσου στο βαθος?
Καμια φορα οι ( μυτες) μπορει και να σε κρεμασουν,θελουν προσοχηΠολλά μέτρα τι να λέμε τώρα...shoot. Όχι η φυλάχτρα μου είναι πιο κάτω σε κάτι ψαθιά που κάνουν "μύτη"
Ρε κουμπαρο τι μουτρα ειναι αυτα που εχειςδεν σου εχω πει μην ανεβαζεις φωτο απο τα ποστα στο Αζερμπαιζαν
![]()