Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
20161114_113018.jpg

Μα τι άσχημο πουλί που είναι δεν τα ντουφεκάω ξανά....shoot..sex..sex hard.

Νικολακι δεν σε προλαβενουμε βρε φιλε να εισαι καλα να κανεις τα κηνηγια σου μαζι με το σκιλακι σου.Ειμαι σηγουρος οτι το να βρισκεσαι με τον πατερα σου στον κηνηγοτοπο ειναι ανεκτημιτο.Πρεπει και αυτος να κην.βαλτο ετσι?;) Ο δικος μου γιος θελει να με ακολουθαει μονο οπου εχει νερο....φαντασου τι εχω να τραβιξω σε λιγα χρονια οταν εγω θα εχω βαρεθει και θα με τραβολογαει με το ζορι στα σμουρτσια.sarcastic.

20161120_075216.jpg

Ο άνθρωπος που μέχρι εδώ που έχω φτάσει του τα χρωστάω όλα...Να'ναι καλά που με έμαθε τι θα πει κυνήγι...Χαχαχα όσο για τον γιο σου άστα αυτά τα σάπια για χάρη του παιδιού και ότι θα έχεις βαρεθεί..Θα έχεις μια επιπλέον αφορμή να βγαίνεις...Γεροί να είστε να βγαίνετε και να του μάθεις όλα τα μυστικά σου+

20161120_075216.jpg

Ο άνθρωπος που μέχρι εδώ που έχω φτάσει του τα χρωστάω όλα...Να'ναι καλά που με έμαθε τι θα πει κυνήγι...Χαχαχα όσο για τον γιο σου άστα αυτά τα σάπια για χάρη του παιδιού και ότι θα έχεις βαρεθεί..Θα έχεις μια επιπλέον αφορμή να βγαίνεις...Γεροί να είστε να βγαίνετε και να του μάθεις όλα τα μυστικά σου+
Μου φενεται ο πατερας σου πεζει και να εχει την ιδεια ηλικ. με τον VENETATO.ΕΙΝΑΙ γιρω στα 45??

received_1434144529938813.jpg

Ούτε να μαζέψω τα πουλιά με την ησυχία μου δεν μπορώ παντού παπαράτσι...Και εδώ βλέπουμε ένα σφυριχτάρι εκτός ορίων....buy..shoot.
ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ?????Δλδ??.sarcastic.Βρε τον πιτσιρικο.buy buy..shake.Η φηλαχτρα σου ειναι εκει στα αρμιρικια πισοσου στο βαθος?

ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ?????Δλδ??.sarcastic.Βρε τον πιτσιρικο.buy buy..shake.Η φηλαχτρα σου ειναι εκει στα αρμιρικια πισοσου στο βαθος?
Πολλά μέτρα τι να λέμε τώρα...my man..shoot. Όχι η φυλάχτρα μου είναι πιο κάτω σε κάτι ψαθιά που κάνουν "μύτη"

Ρε κουμπαρο τι μουτρα ειναι αυτα που εχεις.yelling.δεν σου εχω πει μην ανεβαζεις φωτο απο τα ποστα στο Αζερμπαιζαν.my man..threat..threat..threat.
.my man.Μήπως τον είχες μαλώσει που τουφέκισε καμιά φάσσα ; μου φαίνεται στενοχωρημένος αλλά και θυμωμένος ταυτόχρονα..buy.

Status
Not open for further replies.
Back