Το πηρα απο Πλατσιδάκη Κρήτη. Ενω του ειχα πει, να μετρησει(εχει αυλόμετρο μου είχε πει) αυλούς, ξεχασε να μετρησει..Τι τσοκαρισμα έχει το simson?
Βελτιωμένο κύλινδρο το 3 και το φουλ ότι βγεί;Το πηρα απο Πλατσιδάκη Κρήτη. Ενω του ειχα πει, να μετρησει(εχει αυλόμετρο μου είχε πει) αυλούς, ξεχασε να μετρησει..
ΣΤην περιγραφη στο car, ελεγε Αυλο'ι 16.8, τσόκ, 1/3.
Εγω που μετρησα με ηλ. παχυμετρο βρηκα τα τσοκ(περίπου) 16.10-16.30...
Σκεφτομαι να τα κάνω, η Τον γνησιο Αγγλικο βελτιωμενο κυλυνδρο , με 7ή8/10, ή κύλυνδρρο,με 7 ή 8/10...
Βελτιωμένο κυλυνδρο,η κυλυνδρο το3, και 7ή8/10 το φουλ..Βελτιωμένο κύλινδρο το 3 και το φουλ ότι βγεί;
Διονύση τα στενά ανοίγουν,τα ανοιχτά δεν κλείνουν..Βελτιωμένο κυλυνδρο,η κυλυνδρο το3, και 7ή8/10 το φουλ..
Φιλε Τάκη, το φουλ, στο 8/10, συμφωνω, το 3 θα το κάνω οπως ειπα το ''σφιχτότερο'' 2/10Διονύση τα στενά ανοίγουν,τα ανοιχτά δεν κλείνουν..
Εγώ θα έκανα το full 8/10
Και το 3 θα το έκανα 3/10
Το σιμσον που λες ειναι ποζε ?? Και ποσο το αγορασες αν επιτρεπεται ;Φιλε Τάκη, το φουλ, στο 8/10, συμφωνω, το 3 θα το κάνω οπως ειπα το ''σφιχτότερο'' 2/10![]()
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/cal-16.308/page-25Το σιμσον που λες ειναι ποζε ?? Και ποσο το αγορασες αν επιτρεπεται ;
Φτιαξτο με χίλια είναι κρίμα να μην χρησιμοποιείται τέτοιο όπλο ,αφού θα έχεις και φυσίγγια σε λογική τιμή.
με άκουσεςΤελικά,εγιναν τα τσοκ...0.125 η δεξιά, και 0.70 η αριστερή
Θα ακολουθησει δοκιμή, επί χαρτονίου 1Χ1![]()
Διονύση, πολύ ωραία! Να το ευχαριστηθείς. Αν επιτρέπεται, ποιος σου το έφτιαξε? Αυλούς μέτρησε? Πόσο είναι? Λογικά πρέπει να τους μέτρησε, αφού δίνει χιλιοστά σύσφιξης και όχι διαμέτρους στομίων!!!Τελικά,εγιναν τα τσοκ...0.125 η δεξιά, και 0.70 η αριστερή
Θα ακολουθησει δοκιμή, επί χαρτονίου 1Χ1![]()
Ωραίος, εύχομαι να το ευχαριστηθείς εκπληρώνοντας τις προσδοκίες σου!!!Γεια σου Στελιο...μου το εφτιαξε (το εκανε στο χέρι, λογο στενουνυ αυλου, μου ειπε) ο Παπατσαρουχας...16.8 αυλοί.
Το ήθελα ''ανοιχτό'' γιατι λογο 72cm καννη,στεννών αυλών, και τσοκ 1-3, ή 1/2, ηταν ακετά συγκεντωτικό![]()
ΝΑΙΚύριοι το kiks buck kikker μπορείς να κυνηγάς σκάγια ν7,8,9; Γιατί το δίνουν για δράμια. Σας ευχαριστώ.
Στην θεωρία ναι στο κυνήγι πρέπει να δοκιμαστεί για να έχουμε άποψη .ΝΑΙ
πλην όμως τα στενά τσοκ δεν συμπαθούν τα ψιλά σκάγια
ο αείμνηστος Ιω. Νικητόπουλος έλεγε με φουλ τσοκ όχι πιο ψιλά από #7 Φ2,50
σαν κανόνας:
φουλ όχι πιο ψιλά από #7 Φ2,50
3/4 τσοκ (**) όχι πιο ψιλά από #8 Φ2,25
1/2 τσοκ (***) όχι πιο ψιλά από #9 Φ2,00
με XXFull 14/10 mm δοκίμασα μέχρι # 7 1/2 Φ 2,41, πλήν όμως πήγαινε πολύ καλύτερα με σκάγια χοντρότερα του #5 Φ 3,00
* η αρίθμηση των σκαγίων σύμφωνα με το ευρωπαικό (και Ελληνικό και Ηπα) πρότυπο ανά 0,25 χιλ