Τσιγάρα - κάπνισμα

Ευχαριστω πολυ.Αλκοολ ελαχιστο-χοληστερινη 130-ζαχαρο 65 κιλα 98 με υψος 182--Ακομη δεν μπορω να χωνεψω ποσο μ____ας πιαστηκα.Απλα δεν υπαρχει δικαιολογια.
Περαστικα σου Γιαννη!!Δυστυχώς το καταλαβενει κανείς μόνο αν πάθει κάτι..Από δω και πέρα ξέρεις τι να προσέξεις και όλα καλά θα πάνε απλά θέλει προσοχή μεγάλη..

Ευχαριστω πολυ.Αλκοολ ελαχιστο-χοληστερινη 130-ζαχαρο 65 κιλα 98 με υψος 182--Ακομη δεν μπορω να χωνεψω ποσο μ____ας πιαστηκα.Απλα δεν υπαρχει δικαιολογια.
Όλα αυτά είναι φυσιολογικές τιμές και δεν σε πονηρευουν.
Καπνιζες; Κάποιο σύμπτωμα όπως αδικαιολογητη κούραση;

Σήμερα κλείνω 2 χρόνια άκαπνος και είμαι ευτυχισμένος! Άλλη αίσθηση... ;)
Eχεις δικιο,κι εγω το εκοψα πριν 1,5 χρονο [31/8/14] και νιωθω ελευθερος υστερα απο 25 χρονια καπνισματος.Παντως θελει μαχαιρι γιατι οσες φορες προσπαθησα να το ελατωσω ετσι ωστε στη συνεχεια να το κοψω,ηταν αποτυχιες.

Last edited:
Περιμένετε με εγώ δεν έχω κλείσει ούτε χρόνο, αλλά κοντεύω(1/5).
Όσοι το έχετε κόψει δεν έχετε κάνει ούτε ένα; ούτε σε χαρές και πανηγύρια;
(μου λείπει πολύ όμως το ρημάδι, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις......)

Μεγάλη προσοχή σ΄αυτό. Ούτε για δοκιμή να το βάλετε στο στόμα σας!
Έτσι την πάτησα εγώ. Πριν 18 χρόνια, το είχα κομμένο για 3,5 χρόνια. Μια βραδιά είχαμε βγει έξω παρέα με φίλο μας που παντρευόταν. Πάνω στο κέφι άναψα ένα τσιγάρο. Την άλλη μέρα ξύπνησα και πήγα κατευθείαν στο περίπτερο και αγόρασα πακέτο... .hit.

Περιμένετε με εγώ δεν έχω κλείσει ούτε χρόνο, αλλά κοντεύω(1/5).
(μου λείπει πολύ όμως το ρημάδι, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις......)
Και μενα μου λειπει καποιες στιγμες, ομως ή αυτο ή εγω και φυσικα συμφωνω με τον Chris-Kaz, ουτε ενα ποτε!!!!:)

παιδια το εχω ισως ξαναγραψει ημουν αρρωστος με το τσιγαρο εθισμενος κοντευω τα 3 περιπου χρονια ....η ημερα στο βουνο ειληκρινα μου φαινεται μικρη...και πριν αγκομαχουσα ...κοψτε το ....ΥΓΕΙΑ... και τα ΛΕΦΤΑ καντε τα ΚΥΝΗΓΙ....και θα με θυμηθειτεεεεεεεεεε.well done.

Είναι τραγικό να ακούς ανθρώπους 35αρηδες 40αρηδες να σου λένε θέλω να παω για πέρδικες και εγώ άλλα δεν μπορώ την ανηφόρα.
Αυτό τα λέει όλα..
Η άλλη μου απορία ειναι όταν ακούς 30αρη καπνιστή από τα 16 του να βήχει και να βραζει μέσα του ,τότε στα 40 μόλις του χρόνια πως θα ειναι?
Όπως έχω ξαναπεί το τσιγάρο ειναι μια καλοστημένη παγίδα σε όποιον το δοκιμάσει..Και μόνες κερδισμένες είναι η καπνοβιομηχανίες..

Είναι τραγικό να ακούς ανθρώπους 35αρηδες 40αρηδες να σου λένε θέλω να παω για πέρδικες και εγώ άλλα δεν μπορώ την ανηφόρα.
Αυτό τα λέει όλα..
Η άλλη μου απορία είναι όταν ακούς 30αρη καπνιστή από τα 16 του να βήχει και να βραζει μέσα του ,τότε στα 40 μόλις του χρόνια πως θα ειναι?
Όπως έχω ξαναπεί το τσιγάρο ειναι μια καλοστημένη παγίδα σε όποιον το δοκιμάσει..Και μόνες κερδισμένες είναι η καπνοβιομηχανίες..

Πέρυσι Τάσο είχα πάει γαι ψάρεμα σε κάτι γκρεμούς που πηγαίνω απο το 1984 .
Πήρα μαζί και δυο ξαδέλφια μου ,ηλικίας 35 και 38.Απ κει που αφήνουμε το αυτοκίνητο έχει μια πλαγιά με μεγάλη κλίση γύρω στα 600μ μέχρι να φτάσεις στην θάλασσα.
Ήταν καλοκαίρι και είχαμε παει για ψάρεμα απο το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.Όταν νύχτωσε άρχισε η ανάβαση για το αυτοκίνητο.Τότε άρχισαν και τα δύσκολα.Δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους .Εγω μπροστά και αυτοί απο πίσω σερνόταν.Σταματούσαν καθε 10 βήματα.Σε κάποια στιγμή ο ένας άρχισε να ζορίζεται πάρα πολύ.Δεν μπορούσε να αναπνεύσει ,ίδρωνε και σωριαζόταν κάτω.Τα χείλη του ανοιγόκλειναν σαν του ροφού.Του ρίχναμε νερό στο κεφάλι για να συνέλθει .Μόλις τον σηκώναμε προχωρούσε λίγο πάλι τα ίδια.Εκείνο το βράδυ φοβήθηκα οτι δεν θα προλάβω να τον φτάσω .ούτε στο νοσοκομείο.
Όταν μετά από μια ώρα φτάσαμε στο αυτοκίνητο ηρέμησα μεν αλλά αυτός δεν μπορούσε να συνέλθει με τίποτα .
Την επόμενη βρεθήκαμε και το πρώτο που μου είπε ήταν πως ''απο σήμερα κόβω το τσιγάρο.''
Προβληματίστηκε πως ενώ ειναι είναι 14 χρόνια μικρότερος απο μένα σερνόταν και όχι μόνο.Το σοκ που έπαθε κι αυτός και εγώ ήταν μεγάλο.
Απο τότε του λέω συνέχεια πότε θα ξανάρθει για το τεστ ,αλλά δεν.....
Είναι μέρος να κάνεις του καπνιστές να κόψουν το τσιγάρο και άλλους να καταλάβουν τις αντοχές τους .
Πάντως η αλήθεια; είναι ότι όποιον πήγα εκεί για ψάρεμα δεν ξαναπάτησε .Ειδικά όταν η άνοδος ήταν μεσημέρι .

Πέρυσι Τάσο είχα πάει γαι ψάρεμα σε κάτι γκρεμούς που πηγαίνω απο το 1984 .
Πήρα μαζί και δυο ξαδέλφια μου ,ηλικίας 35 και 38.Απ κει που αφήνουμε το αυτοκίνητο έχει μια πλαγιά με μεγάλη κλίση γύρω στα 600μ μέχρι να φτάσεις στην θάλασσα.
Ήταν καλοκαίρι και είχαμε παει για ψάρεμα απο το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.Όταν νύχτωσε άρχισε η ανάβαση για το αυτοκίνητο.Τότε άρχισαν και τα δύσκολα.Δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους .Εγω μπροστά και αυτοί απο πίσω σερνόταν.Σταματούσαν καθε 10 βήματα.Σε κάποια στιγμή ο ένας άρχισε να ζορίζεται πάρα πολύ.Δεν μπορούσε να αναπνεύσει ,ίδρωνε και σωριαζόταν κάτω.Τα χείλη του ανοιγόκλειναν σαν του ροφού.Του ρίχναμε νερό στο κεφάλι για να συνέλθει .Μόλις τον σηκώναμε προχωρούσε λίγο πάλι τα ίδια.Εκείνο το βράδυ φοβήθηκα οτι δεν θα προλάβω να τον φτάσω .ούτε στο νοσοκομείο.
Όταν μετά από μια ώρα φτάσαμε στο αυτοκίνητο ηρέμησα μεν αλλά αυτός δεν μπορούσε να συνέλθει με τίποτα .
Την επόμενη βρεθήκαμε και το πρώτο που μου είπε ήταν πως ''απο σήμερα κόβω το τσιγάρο.''
Προβληματίστηκε πως ενώ ειναι είναι 14 χρόνια μικρότερος απο μένα σερνόταν και όχι μόνο.Το σοκ που έπαθε κι αυτός και εγώ ήταν μεγάλο.
Απο τότε του λέω συνέχεια πότε θα ξανάρθει για το τεστ ,αλλά δεν.....
Είναι μέρος να κάνεις του καπνιστές να κόψουν το τσιγάρο και άλλους να καταλάβουν τις αντοχές τους .
Πάντως η αλήθεια; είναι ότι όποιον πήγα εκεί για ψάρεμα δεν ξαναπάτησε .Ειδικά όταν η άνοδος ήταν μεσημέρι .

Θέλεις να σου προτείνω κάποιους 300 να τους πας εκεί μεσημέρι με καύσωνα μήπως και δεν μπορέσουν να ανέβουν και μείνουν εκεί; .sarcastic.

Back