Ωραίο καρτέρι...Ένα ωραίο βίντεο από Ισπανία με πολύ ωραίες τουφεκιές...
Ισπανικό Πλαγιοκαννο Arizaga 4-2 τσοκ σε ωραίες βολες..Ωραίο καρτέρι...
''ανοιχτό'', τα πουλιά χαμηλωμένα και ''στρωτά'', μια χαρά τσάντα έκανε ο Ισπανός...
Ρε μήπως να διοργανώναμαι κάνα κυνηγετικό, ΗL, ταξίδι την Ισπανία, μπας και βαρέσουμε καμιά κίχλα φέτος...![]()
Αλμπινιάρηςχτυπησα εναν κοτσυφα που γυρω γωρω απο τον λαιμο του ειχε καταλευκα πουπουλα..xm.
Ωραίο καρτέρι...
''ανοιχτό'', τα πουλιά χαμηλωμένα και ''στρωτά'', μια χαρά τσάντα έκανε ο Ισπανός...
Ρε μήπως να διοργανώναμαι κάνα κυνηγετικό, ΗL, ταξίδι την Ισπανία, μπας και βαρέσουμε καμιά κίχλα φέτος...![]()
Μπραβο Βασιλη μια χαρά τις τακτοποίησες...
Μεγάλη ατυχία ρε Κώστα...κρίμα..Ατυχία σήμερα όσο δεν πάει. .kkk.
Φεύγω από την δουλειά και κατευθύνομαι σφαίρα προς τα κυνηγοτόπια πριν την Λαμία.
Το κρύο απλά τσουχτερό, 8 το πρωί είχε -5,5
Φτάνω στο μέρος και τα βλέπω όλα στρωμένα. Φτου λέω την πάτησα. Ξαφνικά όπως καθόμουν στο αμάξι, έβλεπα να παίζουν μπροστά τσίχλες και κοτσύφια. Κατέβηκα και άκουγα να γίνεται πόλεμος από το τουφεκίδι.
Παίρνω τηλέφωνο το δασαρχείο να ρωτήσω αν επιτρέπεται και μου είπε πως έχει βγει επίσημη ανακοίνωση πως σε εκείνη την περιοχή το κυνήγι απαγορεύεται μέχρι να λιώσει το χιόνι. Τους λέω εδώ ρε παιδιά γίνεται πόλεμος. Μου απάντησαν πλαγίως ότι κυνηγάω αν θέλω με δική μου ευθύνη..smashfrak.
Έτσι σηκώθηκα και έφυγα και πήγα σε κάτι ρεματιές μετά τον Αλμυρό.
Τα πουλιά ελάχιστα, τουφέκισα 5 κράτησα τα 4. Δυστυχώς όμως μόνο με ένα από αυτά στο χέρι και τα 3 μέσα στα πυκνά..kkk.
ΕΛΕΟΣ σήμερα!!!!!![]()
Μεγάλη ατυχία ρε Κώστα...κρίμα..
Εντωμεταξύ η άλλοι οι λεβέντες θα τις κάψανε..
Μαζί σου!!!Προτιμώ όμως να ακολουθήσω την νομοθεσία. Προσέχουμε για να έχουμε.