Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κώστα μήπως στην πρώτη φωτό είσαι με καμμιά αιθέρια ύπαρξη; Εγώ βλέπω βαμμένα νύχια και διαφορετικά μπλεγμένα πόδια.... .xm. Σίγουρα ήσουν για κυνήγι ή για .sex hard.; .my man.

Κώστα μήπως στην πρώτη φωτό είσαι με καμμιά αιθέρια ύπαρξη; Εγώ βλέπω βαμμένα νύχια και διαφορετικά μπλεγμένα πόδια.... .xm. Σίγουρα ήσουν για κυνήγι ή για .sex hard.; .my man.
Τρομερή παρατηρητικότητα ρε φίλε μπράβο σου..well done.

Στα αγριλίδια κάθονται περισσότερο γιατί είναι θαμνώδη και νοιώθουν προστασία, επίσης σε ελιές κάθονται σε όσες είναι παρατημένες και έχουν φυτρώσει κωλορίζια ... :)
Εκτός τις ασφάλειας που νοιώθουν Γιώργο, προτιμούν και το καρπό της αγριελιάς, μπορεί να υπάρχει μια σε ένα ολόκληρο ελαιώνα και οι περισσότερες κίχλες να πηγαίνουν για φαΐ σ' αυτήν, μέχρι να τελειώσει ο καρπός...
Πιθανόν λόγω του ότι ο καρπός της αγριελιάς είναι πιο ''ψιλός'' και τον καταπίνουν ευκολότερα...

Καλησπέρα. Το πρωι καθησα για μιση ωρίτσα στο βγαλσιμο, μου πέρασαν 4 κιχλες, τουφεκισα τις τρεις και οι δυο έπεσαν, μετα δεν βγηκαν αλλες και γενικα στη βόλτα μετα για μπεκατσα ελάχιστα πέταξαν απο τα πυκνα. Και οι δυο επεσαν με Bravo του Ναυπλιωτη.
J845D4Ph.jpg

Μιλάω με ένα φιλαράκι τώρα, 3 άτομα δώδεκα πουλιά με αυτό τον καιρό... Καθόλου πουλιά μου είπε... Και μια μπεκάτσα που έσερνε το σκυλί και δεν την κατάφεραν...
Χάλι μαύρο...
Εύβοια η Αλεξανδρούπολη;

Χρονια πολλα παιδια , είμαι ακομα στην αναρρωση και δεν βγήκα πουθενα, για Σάββατο λεω πρωτα ο Θεος έχουμε καμια πληροφορία παίζει τιποτα με το κρυο , η μια από τα ιδια και με αυτόν το καιρο γιατι είναι για να κρεμαμε τα όπλα εάν δεν εμφανιστουν και τωρα,δεν θα χρειαστεί να παρεμβει ο Τσιρώνης.

Status
Not open for further replies.
Back