Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ελάχιστα πουλιά σήμερα στο απογευματινό. 1 φυσίγγι έριξα στην μοναδική που μου πέρασε βολικά.
Το εντυπωσιακό ήταν τα πιασμένα πουλιά. Δεν είχε ποτέ ξανά τόσα εκέι, αλλά δεν ήταν βολικό το μέρος για περπατητό.
Έχω ελπίδες για αύριο…:)

Τα πε ο Διονύσης νωρίτερα..
Αταλάντη με φοβερές χειμωνιάτικες συνθήκες... νεκρά φύση...
Μόδι περπατητό χαλαρό (κανα 2 ωρο περίπου) 6 στο χέρι για μένα και το αυτό για τον Μήτσο
Πουλιά ελάχιστα... και μακράν η χειρότερη χρονιά...

Αύριο μοναχικό περπατητό εντός των Αττικών συνόρων για την βόλτα... και λόγω επισκέψεων

Περπατητό στη Βοιωτία εδωσε 6 πουλιά και ενα ξεπουπουλιασμα. Αποκορύφωμα μια τσίχλα που εριξα 2 φυσίγγια έχει απομακρυνθεί και ψηλώσει, ξανασημαδευω, προσκόπευση ρίχνω και το τρίτο και επεσε σε ξέφωτο τόσο μακριά, περπαταγα περπάταγα...
Ολα πιασμένα με το μπαμ φεύγουν μακριά απο 100 μέτρα ή ανάμεσα σε δέντρα. Δυσκολα αλλά την πηρα τη δόση μου.

Αφού δεν κατέβασε πουλιά με αυτόν τον καιρό, φοβάμαι πως, μέχρι τέλους δεν θα δούμε πουλιά...:(

Δυστυχώς φέτος βλέπω να επιβεβαιώνεται η παλιά παραδοχή ''πως αν δεν μπουν πουλιά στα μπασίματα του Οκτώβρη-Νοέμβρη, δεν θα έχει και η υπόλοιπη χρονιά''...
Θα δούμε...

Εκανα και εγω μια απογευματινη εξορμηση λογω της ημερας στα λιοστασια του χωριου :)
Απογοητευση .what.
2 τσιχλες ειδα και αυτες με χαιρετησαν
1 κοτσυφι τουφεκισα και αυτο επεσε μεσα στο πυκνο οποτε βγηκε το βραδινο γευμα της Κ Μαρως .hit.
Οποτε ειπα να μην χαλαστω και γυρισα στο αμαξι εβαλα το cd της Φιλιως στο τερμα :D
κοπανισα και 2 τσιπουρακια για να ζεσταθω .drunk.
και με το παρακατω ασμα απολαυσα τις ομορφιες της υπαιθρου κατι που μου λειπει στην τσιμεντουπολη που ζω

Ένα ωραίο βίντεο από Ισπανία με πολύ ωραίες τουφεκιές...
Ωραίο καρτέρι...
''ανοιχτό'', τα πουλιά χαμηλωμένα και ''στρωτά'', μια χαρά τσάντα έκανε ο Ισπανός...

Ρε μήπως να διοργανώναμαι κάνα κυνηγετικό, ΗL, ταξίδι την Ισπανία, μπας και βαρέσουμε καμιά κίχλα φέτος....sarcastic.

Σημερινη εξορμηση στην ελλοπια τα αποτελεσματα δεν ηταν τα αναμενόμενα δυστυχως.Τα πουλια ηταν εξαφανισμενα να το πω?κουρνιασμενανα το πω?καναμε 17 πουλακια με παρα πολυ περπατημα.παντου υπηρχε χιονι και εκανε ακομα πιο δυσκολο το εργο.τα φυσιγγια θεριζαν πραγματικα και το περιεργο στην σημερινη εξοδο ηταν οτι χτυπησα εναν κοτσυφα που γυρω γωρω απο τον λαιμο του ειχε καταλευκα πουπουλα..xm.

Ωραίο καρτέρι...
''ανοιχτό'', τα πουλιά χαμηλωμένα και ''στρωτά'', μια χαρά τσάντα έκανε ο Ισπανός...

Ρε μήπως να διοργανώναμαι κάνα κυνηγετικό, ΗL, ταξίδι την Ισπανία, μπας και βαρέσουμε καμιά κίχλα φέτος....sarcastic.
Ισπανικό Πλαγιοκαννο Arizaga 4-2 τσοκ σε ωραίες βολες..:)

Ωραίο καρτέρι...

Παντως πολυ μου αρεσε η πουλιαστρα που χρησιμοποιουσε ο Ισπανος. Εχω δει την ιδια για παπια οχι ομως τσιχλοειδη.

Ατυχία σήμερα όσο δεν πάει. .kkk.
Φεύγω από την δουλειά και κατευθύνομαι σφαίρα προς τα κυνηγοτόπια πριν την Λαμία.
Το κρύο απλά τσουχτερό, 8 το πρωί είχε -5,5

Φτάνω στο μέρος και τα βλέπω όλα στρωμένα. Φτου λέω την πάτησα. Ξαφνικά όπως καθόμουν στο αμάξι, έβλεπα να παίζουν μπροστά τσίχλες και κοτσύφια. Κατέβηκα και άκουγα να γίνεται πόλεμος από το τουφεκίδι.

Παίρνω τηλέφωνο το δασαρχείο να ρωτήσω αν επιτρέπεται και μου είπε πως έχει βγει επίσημη ανακοίνωση πως σε εκείνη την περιοχή το κυνήγι απαγορεύεται μέχρι να λιώσει το χιόνι. Τους λέω εδώ ρε παιδιά γίνεται πόλεμος. Μου απάντησαν πλαγίως ότι κυνηγάω αν θέλω με δική μου ευθύνη..smashfrak.

Έτσι σηκώθηκα και έφυγα και πήγα σε κάτι ρεματιές μετά τον Αλμυρό.
Τα πουλιά ελάχιστα, τουφέκισα 5 κράτησα τα 4. Δυστυχώς όμως μόνο με ένα από αυτά στο χέρι και τα 3 μέσα στα πυκνά..kkk.

ΕΛΕΟΣ σήμερα!!!!! :(

Ατυχία σήμερα όσο δεν πάει. .kkk.
Φεύγω από την δουλειά και κατευθύνομαι σφαίρα προς τα κυνηγοτόπια πριν την Λαμία.
Το κρύο απλά τσουχτερό, 8 το πρωί είχε -5,5

Φτάνω στο μέρος και τα βλέπω όλα στρωμένα. Φτου λέω την πάτησα. Ξαφνικά όπως καθόμουν στο αμάξι, έβλεπα να παίζουν μπροστά τσίχλες και κοτσύφια. Κατέβηκα και άκουγα να γίνεται πόλεμος από το τουφεκίδι.

Παίρνω τηλέφωνο το δασαρχείο να ρωτήσω αν επιτρέπεται και μου είπε πως έχει βγει επίσημη ανακοίνωση πως σε εκείνη την περιοχή το κυνήγι απαγορεύεται μέχρι να λιώσει το χιόνι. Τους λέω εδώ ρε παιδιά γίνεται πόλεμος. Μου απάντησαν πλαγίως ότι κυνηγάω αν θέλω με δική μου ευθύνη..smashfrak.

Έτσι σηκώθηκα και έφυγα και πήγα σε κάτι ρεματιές μετά τον Αλμυρό.
Τα πουλιά ελάχιστα, τουφέκισα 5 κράτησα τα 4. Δυστυχώς όμως μόνο με ένα από αυτά στο χέρι και τα 3 μέσα στα πυκνά..kkk.

ΕΛΕΟΣ σήμερα!!!!! :(
Μεγάλη ατυχία ρε Κώστα...κρίμα..
Εντωμεταξύ η άλλοι οι λεβέντες θα τις κάψανε..

Μεγάλη ατυχία ρε Κώστα...κρίμα..
Εντωμεταξύ η άλλοι οι λεβέντες θα τις κάψανε..

Ατυχία φίλε Τάσο άστα να πάνε… Προτιμώ όμως να ακολουθήσω την νομοθεσία. Προσέχουμε για να έχουμε. Το τουφεκίδι πάντως έπεφτε σύννεφο…

Status
Not open for further replies.
Back