Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για μπεκατσα ξεκινησα αλλα στη Μεγαλοπολη ολα ηταν ασπρα το πρωι... Μεταβολη κ ψαξιμο πρωτα σε ενα ημιορεινο κομματι, εγω με την Κασι για καμια μπεκατσα ο Αντωνακος για καμια τσιχλα... Δεν υπηρχε τιποτα κ ετσι καταφυγαμε στον καμπο σε ενα κομματι με λιγα βατα κ λασπουρα... 3 μπεκατσινια (το ενα ηρθε μετα την φωτο) κ 4 τσιχλες μαζι μας... Δυστχυως ο Αντωνακος ειχε ερθει με τα σπορτεξ .buy buy.για κυνηγι κ ετσι δεν κυνηγησαμε μεπκατσινακια που φανηκε να εχουν περισσοτερο ενδιαφερον απο τις τσχιλες...

Μπράβο στα παιδια.well done..well done..well done.
Βασιλη όντως ο καιρός ήταν δύσκολος και τα πουλιά τα βλέπω "καθαρά"
Χωρίς πολλά αίματα..
Αν τα βρίσκεις σε καλή τιμή τότε μείνε στα cheddite..:)

Δυστχυως ο Αντωνακος ειχε ερθει με τα σπορτεξ .buy buy.
Πάνω που τον έστρωσα λίγο, θα μου τον ξαναχαλάσεις. Σκέφτομαι να του πάρω αυτά τα περιλαίμια τα εκπαιδευτικά που έψαχνε ο Χρήστος ... .my man.

Καλημέρα! Επέστρεψα σπίτι με 9 τσίχλες, 1 μαρμελάδα, 1 ψωμί, μερικά κιλά λεμόνια και γεμάτος ικανοποίηση από την σημερινή εξόρμηση! Η παρέα καλή αλλά δυστυχώς πουλιά δεν βρήκαμε αν και ο καιρός ήταν άψογος!!!

Από ότι βλέπω Βασίλη ήσασταν παραλιακα, ε;

Πελοπόννησος ... .sarcastic. . Περπατητό;
Ναι περπατητό στην Πελοπόννησο!

Από ότι βλέπω Βασίλη ήσασταν παραλιακα, ε;

Ναι παραλιακά αλλά σε κάποια μέρη είχε χιόνι πιασμένο. Και εκεί που ήμασταν χιόνιζε όλη μέρα!

Σήμερα περπατητο στη Μακρη Αλεξάνδρούπολη ένα άτομο με φυσίγγια ιδιογομωσης!
tmp_7202_DSC_0844_1131076764.jpg

Αλεξανδρουπολη και πάλι ένα άτομο περπατητο! Για εμένα είναι μαγεία αυτά τα μέρη , δυστυχώς οι ντόπιοι δεν ασχολούνται τόσο με τη τσίχλα λογικό βέβαια διότι έχουν σε απόσταση αναπνοής το Δ και όλα τα κυνήγια στα πόδια τους ..

Δυστχυως ο Αντωνακος ειχε ερθει με τα σπορτεξ .buy buy.για κυνηγι κ ετσι δεν κυνηγησαμε μεπκατσινακια που φανηκε να εχουν περισσοτερο ενδιαφερον απο τις τσχιλες...
Αυτό θα πει ''σπορτιφ'' κυνήγι.sarcastic.
Καλημέρα! Επέστρεψα σπίτι με 9 τσίχλες, 1 μαρμελάδα, 1 ψωμί, μερικά κιλά λεμόνια και γεμάτος ικανοποίηση από την σημερινή εξόρμηση! Η παρέα καλή αλλά δυστυχώς πουλιά δεν βρήκαμε αν και ο καιρός ήταν άψογος!!!

Ωραίος ο Βασίλης!!!
Αυτά τα cheddite βλέπω μαδημένα τα ρίχνουν....sarcastic.
Σήμερα περπατητο στη Μακρη Αλεξάνδρούπολη ένα άτομο με φυσίγγια ιδιογομωσης!
tmp_7202_DSC_0844_1131076764.jpg
.well done.Πολύ καλή κάρπωση και με ιδιογόμωση...
διπλή ικανοποίηση...

Φαντάσου για να παίρνει 16 πουλιά ένας μόνος του περπατητό, πόσα θα έκανε αν περπάταγαν δύο. .well done.
Αλεξανδρουπολη και πάλι ένα άτομο περπατητο! Για εμένα είναι μαγεία αυτά τα μέρη , δυστυχώς οι ντόπιοι δεν ασχολούνται τόσο με τη τσίχλα λογικό βέβαια διότι έχουν σε απόσταση αναπνοής το Δ και όλα τα κυνήγια στα πόδια τους ..
Εδώ οι περισσότεροι σνομπάρουν το τρυγόνι με την τσίχλα θα ασχοληθούν; Για καμιά κυριαρίνα πήγες;

Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Οι καιρικές συνθήκες στην Αταλάντη άριστες , οι τσίχλες όμως άφαντες.
Καθαρός καιρός με χιονακι παντού και παρα πολύ κρύο.
Αν μου έλεγε κάποιος οτι αρχές Γενάρη με τέτοιον καιρό δεν θα σήκωνα όπλο δεν θα τον πίστευα.
Φύγαμε ταχέως για Μόδι και εδώ μια απο τα ίδια.
Ο Πανουτσος με τον Μήτσο περπατάνε αλλά δεν ακουω τουφεκιες .
Πραγματικά για μένα τουλάχιστον είναι μακραν η χειροτερη χρονια

Last edited by a moderator:
Καλη χρονια σε ολους.Ειχα κι εγω σκοπο χθες αφου δεν βγηκα να παω προς Αταλαντη να βρω και τον Μακη με τα παιδια...Τελικα το πρωι αργησαμε να σηκωθουμε και εφτασα ως το Μαυροματι οριακα με το ξημερωμα....Περασαν 3-4 μαυρες το πρωι και το πανηγυρι εληξε..Με τετοιο ωραιο καιρο και παγωνια και πουλια τιποτα, ποιος θα το πιστευε...Καποιες χρονιες στα ιδια καρτερια θυμαμαι πως απλα οταν βαριομουν να τουφεκισω αλλο εφευγα.
Γιναμε φτωχη χωρα σε ολα τελικα.Καλα να ειμαστε και ολα καλα θα πανε παντως.Καλη χρονια σε ολους!

Καθυστερημένη ενημέρωση απο κυνήγι της Τετάρτης στην Κύμη οπού όλη μέρα έβρεχε:
Ξεκινώντας απο τους κισσούς διαπίστωσα πως κάποιοι ήταν ήδη έτοιμοι,κοτσύφια όμως ελάχιστα ίσως λόγω βροχής,
αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οι πολλές τσίχλες που ήταν τρυπωμένες στα πολύ πυκνά κ πηγαίναν απο κλαρί σε κλαρί,σίγουρα λόγω βροχής!
Στο απογευματινό κάπου ανάμεσα σε χιόνι κ χιονόνερο,μετά τις 17:00 πέρασαν περίπου 10 πουλιά οπού κράτησα τα 3 :(
Αν θα επέλεγα για σ/κ ένα μέρος για περπατητό,θα ήταν προς τα εκεί,μέσα στα λιοστάσια αφού το χιόνι έχει στρώσει στα πυκνά που βρίσκονται ψηλότερα...
Το μόνο παρήγορο της υπόθεσης; Μια καλή ψαριά...

Status
Not open for further replies.
Back