Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
τασο εχθες σε μερος που απο κατω εχει ποταμι και το βουνο απο πανω γεματο χιονι με-1 βαθμο περυσι 2 ατομα καναμε απο 24 και πανω.εχθες 4 στο χερι και 3 χαμενες παντα μιλαω για 2 ατομα.σημερα σεμρος που ειναι λακος με κυπαρισσια 5 βαθμοι ψιλοβροχο περυσι 2 ατομα καναμε απο 22 και πανω σημερα 4 στο χερι.εχω απελπιστει ρε φιλε.μονο πιτες.ελεγα να κρυωσει λιγο αλλα και τωρα που κρυωσε παλι πιτες.σε μερος που περυσι με τον βικτωρα και τον μπαρη μου καναμε οι τρεις μας απο 25 εως 35 πηγα την προηγουμενη βδομαδα κι εκανα 2 πουλια.ελεος πια με το φετεινο χαλι

Εύχομαι όλη η Ελλάδα να γεμίσει τσίχλες κ οι μαγαζάτορες να ξεπουλήσουν μέχρι και τα 6αρια..Είναι καλό για όλους μας..
Αλλά που τέτοια τύχη...:(

Μην το γελας καθολου Τασο. Εγινε περσι στην Κερκυρα το Φλεβαρη απο το πουθενα. Για ενα δεκαημερο τα πουλια, κυριως κοτσυφια κοντεψανε να φανε και τα δεντρα απο τι ριζα. Ισως και ρεκορ ολων των εποχων.

Στα επιστροφια Παύλο ε?

Μεσα προς τελος Φλεβαρη Τασο. Πριν αυτες τις ημερομηνιες η κατασταση ηταν χαλια. Και ξαφνικα γεμισε το νησι με τοσα πουλια που ακομη και αδρανεις κυνηγοι πηραν τα οπλα. Οι λιγοι που συγκρατηθηκαν εκαναν οριο σε πολυ μια ωρα.

eba1aca6
tmp_5248_DSC_0857_131633035.jpg
Σήμερα ξεκίνησα για καρτέρι και μετά για περπατητο, από τις 07:00 μέχρι τις 10:00 κόντεψα να ξεμεινω από φυσίγγια! 10:00 Είχα πιάσει όριο με τα φυσίγγια ιδιογομωσης μου με αποτέλεσμα να μη κάνω περπατητο. ... περιοχή Μακρη Αλεξάνδρούπολης

Γυρνώντας προς το αμάξι περνάω από ένα χωραφακι με νερό και πετάγεται ένα μπεκατσίνι το οποίο και πήρα με μεγάλη χαρά για happy end! !! Κριμα που δεν είχε συναδέλφους πάλι σήμερα.....Αύριο πέρνω τον δρόμο της επιστροφής για Αθήνα. .εύχομαι οποίος μπορεί να ανέβει βόρεια Ελλάδα για κυνήγι είναι μαγεία.

eba1aca6
tmp_5248_DSC_0857_131633035.jpg
Σήμερα ξεκίνησα για καρτέρι και μετά για περπατητο, από τις 07:00 μέχρι τις 10:00 κόντεψα να ξεμεινω από φυσίγγια! 10:00 Είχα πιάσει όριο με τα φυσίγγια ιδιογομωσης μου με αποτέλεσμα να μη κάνω περπατητο. ... περιοχή Μακρη Αλεξάνδρούπολης

Μπράβο! Στις ελιές γινόταν χαμός ε; .well done.

Είχα πιάσει όριο

Εγώ γιατί τα βγάζω 24; .sarcastic.

Σημερα το σχέδιο δράσης ηταν για Φθιώτιδα αλλα με μιση καρδια μετα την χθεσινή περιγραφή του Διονύση και του Πανούτσου. Μαζι με Βουρλιωτης 62 και τον Μήτσο πρωινο καρτερι περπατητο και απογευματινό 25 πουλια περιπου χωρις τα χαμένα ολοι μαζι.Χαλια εντελως.
Αλλα δεν το βαλαμε κατω το μεσημερι μετα τον ελληνικο που μας ετοίμασε επι τοπου ο Στεφανος μπηκαν και τα κρεατικα στο υπαιθριο μπαρμπεκιου.
Ο Στέφανος ο Μήτσος απολαμβάνουν τα ψητα και η Τζιλντα απορημένη με κοιταζει οταν φωτογραφίζω

Γιατί hunterslife δεν ειναι μονο τα θηράματα αλλα ολο το πακετο ,ειναι τρόπος ζωής.bbq.

Σημερα το σχέδιο δράσης ηταν για Φθιώτιδα αλλα με μιση καρδια μετα την χθεσινή περιγραφή του Διονύση και του Πανούτσου. Μαζι με Βουρλιωτης 62 και τον Μήτσο πρωινο καρτερι περπατητο και απογευματινό 25 πουλια περιπου χωρις τα χαμένα ολοι μαζι.Χαλια εντελως.
Αλλα δεν το βαλαμε κατω το μεσημερι μετα τον ελληνικο που μας ετοίμασε επι τοπου ο Στεφανος μπηκαν και τα κρεατικα στο υπαιθριο μπαρμπεκιου.
Ο Στέφανος ο Μήτσος απολαμβάνουν τα ψητα και η Τζιλντα απορημένη με κοιταζει οταν φωτογραφίζω

Γιατί hunterslife δεν ειναι μονο τα θηράματα αλλα ολο το πακετο ,ειναι τρόπος ζωής.bbq.

Είστε ωραίοι! .well done.

free photo hosting

Καλημέρα κ Καλη Χρονια σε ολους τους φιλους!Χθεσινο περπατητο στην Τιθορεα με τον συνκυνηγο μου Θανο κ 3 φιλους ακομη!Απολογισμος 39 πουλια στο χερι κ 10 χαμενα εκτος από τα μαδημένα που εφυγαν αφου με -5 μεχρι τις 8&30 δεν τραβαγε κανενα φυσιγγι!

Να εισαι καλα Τασο!Ειχαμε μαζι μας superkill-euromix-rm-cheddite tordo-commandos Τριμμη κ τα δοκιμάσαμε σε όλα τα οπλα της παρεας ψάχνοντας τι φταιει,τα καλυτερα μεχρι της 9 το πρωι ηταν του Τριμμη κ τα cheddite αλλα μου εκανε εντυπωση ότι εκτος τα rm κ τα euromix όλα τα αλλα ηταν με g3000 πυριτιδα κ ειχαν διαφορετικη συμπεριφορα,μετα της 9 που ζεστανε η μερα όλα ηταν μια χαρα!Το Μοδι χτες κ η Αμφικλεια καηκε μεχρι τις 11 ασχετα αν διαβαζω στο fb ότι δεν ειχε πουλια εκτος αν βαραγανε σπουργητια!

Status
Not open for further replies.
Back