Απογευματινό τίποτα Ευριπίδη δεν φάνηκε?
Εύχομαι όλη η Ελλάδα να γεμίσει τσίχλες κ οι μαγαζάτορες να ξεπουλήσουν μέχρι και τα 6αρια..Είναι καλό για όλους μας..
Αλλά που τέτοια τύχη...![]()
Στα επιστροφια Παύλο ε?
Σήμερα ξεκίνησα για καρτέρι και μετά για περπατητο, από τις 07:00 μέχρι τις 10:00 κόντεψα να ξεμεινω από φυσίγγια! 10:00 Είχα πιάσει όριο με τα φυσίγγια ιδιογομωσης μου με αποτέλεσμα να μη κάνω περπατητο. ... περιοχή Μακρη Αλεξάνδρούπολης![]()
Είχα πιάσει όριο
Το 25ο τσιχλονι τράβηξε τη φωτο.Εγώ γιατί τα βγάζω 24;![]()
Σημερα το σχέδιο δράσης ηταν για Φθιώτιδα αλλα με μιση καρδια μετα την χθεσινή περιγραφή του Διονύση και του Πανούτσου. Μαζι με Βουρλιωτης 62 και τον Μήτσο πρωινο καρτερι περπατητο και απογευματινό 25 πουλια περιπου χωρις τα χαμένα ολοι μαζι.Χαλια εντελως.
Αλλα δεν το βαλαμε κατω το μεσημερι μετα τον ελληνικο που μας ετοίμασε επι τοπου ο Στεφανος μπηκαν και τα κρεατικα στο υπαιθριο μπαρμπεκιου.
Ο Στέφανος ο Μήτσος απολαμβάνουν τα ψητα και η Τζιλντα απορημένη με κοιταζει οταν φωτογραφίζω
Γιατί hunterslife δεν ειναι μονο τα θηράματα αλλα ολο το πακετο ,ειναι τρόπος ζωής![]()
Μπράβο! Στις ελιές γινόταν χαμός ε;
Εγώ γιατί τα βγάζω 24;![]()
8Μπράβο! Στις ελιές γινόταν χαμός ε;![]()
Που βρίσκεσαι;Πολλη βροχη σημερα δεν βλεπω να βγαινουμε εξω. Αν ξεπιασει αργοτερα τοτε ειμαστε ετοιμοι..............