Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα συμφωνήσω με τα προηγούμενα ποστ του Φώτη(axaios)και του Γιάννη(jnp)
Δεν μπλέκουμε με πολλές μάρκες φυσιγγίων(είμαι παθών κ μαθων) .
Έχω απορρίψει κατά καιρούς φυσιγγια που μου πηγεναν γάντι κ τα είχα μαθει για να δοκιμαζω αλλα..
Φέτος που είδα πολύ καλά αποτελέσματα από ροκετ τζούνιορ.
Και λαμπρο τορντο 32 που από πέρσι μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σκεφτομε να καταλαξω σε αυτά τα δυο.Θα το παλέψω με νύχια κ με δόντια γιατί δεν είναι ευκολο.sarcastic.
Όσο περισσότερο δουλεύεις μια μόνο μάρκα φυσιγγίων τόσο καλύτερα τα μαθενεις.Αλλα μας έχουν φάει η διαφημίσεις..

Θα συμφωνήσω με τα προηγούμενα ποστ του Φώτη(axaios)και του Γιάννη(jnp)
Δεν μπλέκουμε με πολλές μάρκες φυσιγγίων(είμαι παθών κ μαθων) .
Έχω απορρίψει κατά καιρούς φυσιγγια που μου πηγεναν γάντι κ τα είχα μαθει για να δοκιμαζω αλλα..
Φέτος που είδα πολύ καλά αποτελέσματα από ροκετ τζούνιορ.
Και λαμπρο τορντο 32 που από πέρσι μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σκεφτομε να καταλαξω σε αυτά τα δυο.Θα το παλέψω με νύχια κ με δόντια γιατί δεν είναι ευκολο.sarcastic.
Όσο περισσότερο δουλεύεις μια μόνο μάρκα φυσιγγίων τόσο καλύτερα τα μαθενεις.Αλλα μας έχουν φάει η διαφημίσεις..

Έτσι είναι Τάσο και όχι μόνο οι διαφημίσεις. Πας σε ένα μαγαζί και βλέπεις στο ράφι 30 διαφορετικά φυσίγγια σε 32 γραμμάρια ας πούμε. Μπαίνεις στο τζόγο να δοκιμάσεις, τι να κάνεις…

Έτσι είναι Τάσο και όχι μόνο οι διαφημίσεις. Πας σε ένα μαγαζί και βλέπεις στο ράφι 30 διαφορετικά φυσίγγια σε 32 γραμμάρια ας πούμε. Μπαίνεις στο τζόγο να δοκιμάσεις, τι να κάνεις…
Εχω ξαναγραψει κωστα για ενα καλο μου φιλο που κυνηγάει πάνω από δεκαετια μονο με Ρίο 32γρ και το Ρίο 34(το οποίο τώρα δεν εισαγεται οποτε ρίχνει μονο το Ρίο 32) τσίχλα τρυγονι μπεκατσα ορτυκι πέρδικα.(χωρίς να τα αλλάξει ποτέ)
Του έχω δώσει κάποτε ενα κουτί φυσίγγια για να δοκιμασει και μου λέει παρτα γιατί θα τα ρίξω στην ανάσταση.
Καμιά φορά δεν τον θυμαμε να έχει ψαχτεί με τα φυσίγγια.
Σταθείτε σε δυο μάρκες το πολύ παιδιά.Πιστεψτε με δεν αξίζει..
Πολλά διαφορετικά φυσίγγια μονο κακό θα κανουν

Tασο, αν ειχες σκοπευτηριο κοντα, ισως μπορουσες να κανεις περισσοτερες δοκιμες. Στο κυνηγι ναι, 1 το πολυ 2 μαρκες και εισαι ενταξει. Το ιδιο ισχυει και για τους ιδιογομωτες με τις πυριτιδες .sarcastic.

Συμφωνώ σε όλα Βίκτωρα.
Σκεφτείτε να πάρουμε μια άγνωστη μάρκα φυσιγγίων κ να μην μπορούμε να σταυρώσουμε πουλί.
Άντε να πείσουμε την παρέα ότι την προηγούμενη φορά με τα τάδε φυσιγγια θερίζανε.
Το έχω πάθει αλλά ευτυχώς ήμουν μόνος...sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Θα έτρωγα φουλ κραξιμο:):):):):)

Εχω ξαναγραψει κωστα για ενα καλο μου φιλο που κυνηγάει πάνω από δεκαετια μονο με Ρίο 32γρ και το Ρίο 34(το οποίο τώρα δεν εισαγεται οποτε ρίχνει μονο το Ρίο 32) τσίχλα τρυγονι μπεκατσα ορτυκι πέρδικα.(χωρίς να τα αλλάξει ποτέ)
Του έχω δώσει κάποτε ενα κουτί φυσίγγια για να δοκιμασει και μου λέει παρτα γιατί θα τα ρίξω στην ανάσταση.
Καμιά φορά δεν τον θυμαμε να έχει ψαχτεί με τα φυσίγγια.
Σταθείτε σε δυο μάρκες το πολύ παιδιά.Πιστεψτε με δεν αξίζει..
Πολλά διαφορετικά φυσίγγια μονο κακό θα κανουν
Καταπληκτικά φυσίγγια όταν τα εβρισκα οικονομικα πριν 3 χρονια τα δουλευα παρα πολύ, απλώς με εχει πιασει το εθνικιστικό μου και θελω να υποστηριζω τις Ελληνικές βιοτεχνίες.

Χρόνια Πολλά σε όλους με ΥΓΕΙΑ πάνω απ'όλα.Κατέβηκα οικογενειακώς 24/12 Ορεινή Ηλεία για να βοηθήσω τον ξάδελφό μου να μαζέψει ελιές να μου δώσει και μένα λίγο λάδι.Χτες ήταν η πρώτη μέρα που βγήκα από το σπίτι,αντιβίωση,εισπνοές,depon και όλα τα παρελκόμενα.Ευτυχώς με έβγαλε ασπροπρόσωπο η γυναίκα μου που δούλεψε και για μένα.Με ανοιξιάτικο καιρό,εκατοντάδες πουλιά και εγώ να κοιτάζω τη καραμπίνα στη θήκη χωρίς κέφι.Χτες το απόγευμα πολύ καλύτερα πήγα για καρτέρι,ξεκίνησα πιο νωρίς για να βαδίζω αργά μην ιδρώσω.Όπως πήγαινα σε μια μικρή λουζίτσα (πουρναράκι) σταματάει το σκυλί και επειδή πριν 10 χρόνια μου είχε πεταχτεί ένας λαγός από εκεί, έδωσα προσοχή και πετάγεται μια μπεκάτσα που δε πήγε πάνω από 10 μέρα τη πήρα.Τσίχλες πέρασαν αρκετές πάνω από 50 πουλιά,αλλά έχουν αλλάξει ρότα και έφευγαν προς ένα πολύ πυκνό μέρος,τουφέκισα 7 πήρα 4 και γυρίσαμε Αθήνα.Στο θέμα (γυναίκα στο κυνήγι), όταν γνώρισα τη γυναίκα μου μου ζήτησε να ρίξει τις έβαλα για στόχο μια πέτρα 50χ50,πιο μικρή μου λέει ,βάζω 1 μικρή την άναψε,βάλε τον άδειο κάλυκα μου λέει,τον εξαφάνισε και αυτόν ,μετά την παντρεύτηκα είχε πάει καλά στις εξετάσεις και μέχρι να έρθει το παιδί έρχονταν πάντα μαζί μου στο κυνήγι γιατί πήγαινα μόνος,μέχρι που γνώρισα τον Φώτη (Αχαιός) και τέλος.Να είστε όλοι καλά.

Απογευματινο καρτερακι αημερα στα κεδρα.ειδα 3 πουλια κ πηρα τη μια...πιο κατω βεβαι γινοταν χαμος απο το κελαιδημα τους..αλλα κ εκει να πηγαινα κ να ντουφεκαγα εστω μια παλι θα εφευγαν...για γελια η κατασταση.τζαμπα βενζινες καιμε...

Σήμερα ξανά στο απογευματινό μαζί με γυναικεία ύπαρξη. ( τα θέλει ο κώλος σου που λένε .sarcastic. )

Λίγα τα πουλιά και δυστυχώς δεν διάλεξα καλό σημείο, ήμουν πολύ χαμηλά στο ρέμα και οι τσίχλες πετούσαν από κορυφή σε κορυφή.
Δεν είχα κάνει μπαμ μέχρι που έσωσα την κατάσταση στο 90 με ένα ντουμπλέ λίγο πριν νυχτώσει, όπου κράτησα και τις δυο. :)

Έτσι όπως κάθεστε στην πάνω φωτο ήθελα να πέρναγε ένα κοπάδι 100 φασσες να έβλεπα τα αντανακλαστικά σου.sarcastic.

Τι αντανακλαστικά να είχα Τάσο, το όπλο ήταν 5 μέτρα πιο δίπλα άδειο και τα φυσίγγια στο σακίδιο. Εγκεφαλικό θα πάθαινα .sarcastic.

Κώστα μήπως στην πρώτη φωτό είσαι με καμμιά αιθέρια ύπαρξη; Εγώ βλέπω βαμμένα νύχια και διαφορετικά μπλεγμένα πόδια.... .xm. Σίγουρα ήσουν για κυνήγι ή για .sex hard.; .my man.

Κυνήγι, Πικ νικ ( βλέπε αλουμινόχαρτο που είχε χορτόπιτα ) και ότι προκύψει. .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back