Και εδω το ιδιο...πολλα πουλιαΜόλις μίλησα με φίλο μου ρητινοσυλεκτη και τρελό τσιχλοκυνηγο. Χθες και σήμερα έχει γεμίσει το βουνό τσιχλοκοτσυφα. Πάρα πολλά πουλιά μου είπε και την προηγούμενη εβδομάδα είχε ελάχιστα. Το φελέκι μου μεσα...
Και εδω το ιδιο...πολλα πουλιαΜόλις μίλησα με φίλο μου ρητινοσυλεκτη και τρελό τσιχλοκυνηγο. Χθες και σήμερα έχει γεμίσει το βουνό τσιχλοκοτσυφα. Πάρα πολλά πουλιά μου είπε και την προηγούμενη εβδομάδα είχε ελάχιστα. Το φελέκι μου μεσα...
ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ!Να φτιάξουμε μια μκο να βγει κανένα φράγκο τουλάχιστον.
Περιοχη παιδια?Και εδω το ιδιο...πολλα πουλια
Κέρκυρα είναι ό ΗλίαςΠεριοχη παιδια?
Ν.ανατολικη..κουβαΠεριοχη παιδια?
Μετακομησα προχτεςΚέρκυρα είναι ό Ηλίας
Κράτα μικρό καλάθι..ποτέ δεν ξέρεις με δάυτους,............φημολωφηται για αρση στης 18 του μηνα εχει ακουσει κανεις κατι?
έχει και εκεί πολλά .... "θηράματα"! ;-)Ν.ανατολικη..κουβα![]()
Πραγματικά πολύ καλά τουφεκιά και το σκυλάκι φοβερή δουλειά!!!Ένα ωραίο περπατητό, με καλά τουφέκια και απίθανα σκυλάκια!
Μελανουρια με ψηλά καπουλια.........έχει και εκεί πολλά .... "θηράματα"! ;-)
Ωραίες τουφεκιές, αν είδα καλά οι δύο με browning και ο ενας με beretta.Ένα ωραίο περπατητό, με καλά τουφέκια και απίθανα σκυλάκια!
κάτω στα σχόλια ένας απαντά ότι κυνηγά με το b725 και φυσίγγια 28gr 7,5.Ωραίες τουφεκιές, αν είδα καλά οι δύο με browning και ο ενας με beretta.
Α δεν ειδα σχόλια. Στο βίντεο ότι ειδα.κάτω στα σχόλια ένας απαντά ότι κυνηγά με το b725 και φυσίγγια 28gr 7,5.
Μπράβο τους που χρησιμοποιούν και δικαννάκια...!!!Ένα ωραίο περπατητό, με καλά τουφέκια και απίθανα σκυλάκια!
Φίλε Νικόλαε το ίδιο σκέφτομαι αλλά, δεδομένου του πόσοι χρησιμοποιούν καραμπίνες, δεν το λέω... Από όσα ξένα βίντεο έχω δει και ειδικά σε κυνήγια Αγγλία και Γαλλία, 9 στα 10 όπλα είναι δίκανα.Μπράβο τους που χρησιμοποιούν και δικαννάκια...!!!
(Έχει "πήξει" το μάτι μας στη καραμπίνα...! Σπανίζουμε εμείς οι δικαννάκηδες...)
Πατρίδα εκεί έχει άρση από μόνο του,!!!!!!!!!Αστειεύομαι βεβαια παν σιγουρα για άνοιγμα μαγαζιών με την γνωστή μέθοδο και ίσως οι μαθητές χωρίς να είναι βέβαιο. Για εμάς είμαστε έρμαιοι του κάθε ανεγκεφαλου, ανιδεου,προκατηλημενου, πολιτικάντη η όχι που θα κρατάει στα χέρια του την τύχη μας.Ειμαι απογοητευμένος δεν περιμένω κάτι καλό για φέτος τουλάχιστονφημολωφηται για αρση στης 18 του μηνα εχει ακουσει κανεις κατι?
Ε οχι πως σπανιζεται εσείς οι ποζεδακηδες (οσο κ αν νιώθω ένα σφίξιμο στην καρδιά ωφειλω να το παραδεχτω χαχαχα) κ δεν υπάρχουν βιντεακια με αυτά τα όπλα Νικολάε..Μπράβο τους που χρησιμοποιούν και δικαννάκια...!!!
(Έχει "πήξει" το μάτι μας στη καραμπίνα...! Σπανίζουμε εμείς οι δικαννάκηδες...)