Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μόλις μίλησα με φίλο μου ρητινοσυλεκτη και τρελό τσιχλοκυνηγο. Χθες και σήμερα έχει γεμίσει το βουνό τσιχλοκοτσυφα. Πάρα πολλά πουλιά μου είπε και την προηγούμενη εβδομάδα είχε ελάχιστα. Το φελέκι μου μεσα...
Και εδω το ιδιο...πολλα πουλια

Ένα ωραίο περπατητό, με καλά τουφέκια και απίθανα σκυλάκια!

Μπράβο τους που χρησιμοποιούν και δικαννάκια...!!!
(Έχει "πήξει" το μάτι μας στη καραμπίνα...! Σπανίζουμε εμείς οι δικαννάκηδες...)

(Έχει "πήξει" το μάτι μας στη καραμπίνα...! Σπανίζουμε εμείς οι δικαννάκηδες...)
Φίλε Νικόλαε το ίδιο σκέφτομαι αλλά, δεδομένου του πόσοι χρησιμοποιούν καραμπίνες, δεν το λέω... Από όσα ξένα βίντεο έχω δει και ειδικά σε κυνήγια Αγγλία και Γαλλία, 9 στα 10 όπλα είναι δίκανα.

φημολωφηται για αρση στης 18 του μηνα εχει ακουσει κανεις κατι?
Πατρίδα εκεί έχει άρση από μόνο του,!!!!!!!!!Αστειεύομαι βεβαια παν σιγουρα για άνοιγμα μαγαζιών με την γνωστή μέθοδο και ίσως οι μαθητές χωρίς να είναι βέβαιο. Για εμάς είμαστε έρμαιοι του κάθε ανεγκεφαλου, ανιδεου,προκατηλημενου, πολιτικάντη η όχι που θα κρατάει στα χέρια του την τύχη μας.Ειμαι απογοητευμένος δεν περιμένω κάτι καλό για φέτος τουλάχιστον

Ε οχι πως σπανιζεται εσείς οι ποζεδακηδες (οσο κ αν νιώθω ένα σφίξιμο στην καρδιά ωφειλω να το παραδεχτω χαχαχα) κ δεν υπάρχουν βιντεακια με αυτά τα όπλα Νικολάε..
Τι να πω κ εγώ ο κακόμοιρος που ψάχνω να βρω κανα (ποιοτικο) κυνηγετικό βιντεακι με πλαγιοκαννα κ δεν μπορω..
Μόνο το καναλι Creteros Βallesteros έχει φοβερά βίντεακια αλλά μάλλον κάνουν παυση εργασίας χαχαχα..

Status
Not open for further replies.
Back