Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
16:30 στέλνω στο 6 και ξεκινάω περιπατο. 17:00 φτάνω στο ψευτοκαρτερο που έχω κοντά και πιάνω μια πέτρα και καθομαι. 17:05 περνάει ένα αγροτικό και με ρωτάει ο οδηγός τι κανω. Του λέω κοιτάω αν περνάνε τσιχλες! Είσαι παλαβός μου λέει και χαιρεταει! 17:10 περνάνε 4 μαζι. Από εκεί και πέρα πέρναγαν κορδόνι και σταμάτησα να μετράω στις 20.Άναψα ένα τσιγάρο από τα νεύρα μου και 17:35 λακισα. Νύχτα έφτασα σπιτι! Να φανταστείς το 16-17 που είχε παρα πολλά πουλιά εκει αν βαραγες 10 έκανες κωλοτουμπες! Τι να πω? Με βλέπω να αμαρτανω συντομα.
Έχεις ένα πούπουλο στο σακάκι!!!!

16:30 στέλνω στο 6 και ξεκινάω περιπατο. 17:00 φτάνω στο ψευτοκαρτερο που έχω κοντά και πιάνω μια πέτρα και καθομαι. 17:05 περνάει ένα αγροτικό και με ρωτάει ο οδηγός τι κανω. Του λέω κοιτάω αν περνάνε τσιχλες! Είσαι παλαβός μου λέει και χαιρεταει! 17:10 περνάνε 4 μαζι. Από εκεί και πέρα πέρναγαν κορδόνι και σταμάτησα να μετράω στις 20.Άναψα ένα τσιγάρο από τα νεύρα μου και 17:35 λακισα. Νύχτα έφτασα σπιτι! Να φανταστείς το 16-17 που είχε παρα πολλά πουλιά εκει αν βαραγες 10 έκανες κωλοτουμπες! Τι να πω? Με βλέπω να αμαρτανω συντομα.
Καλά θα κάνεις.....κάποιες αμαρτίες αμαρτία είναι να μην τις κάνεις που λέει κ η Ζευγαρά!!!

Μόλις μίλησα με φίλο μου ρητινοσυλεκτη και τρελό τσιχλοκυνηγο. Χθες και σήμερα έχει γεμίσει το βουνό τσιχλοκοτσυφα. Πάρα πολλά πουλιά μου είπε και την προηγούμενη εβδομάδα είχε ελάχιστα. Το φελέκι μου μεσα...
Εγώ πιστεύω από αυτό το σκ που έρχεται θα έχουμε πουλάκια κάτι θα κινηθεί , τώρα το αν τα δούμε από κοντά είναι άλλο θέμα.

Καλημερα σας και καλη εβδομαδα..
Θυμαστε τι ειχε γινει μετα την Αριαδνη το 2017?
Αρχιζει και μοιαζει πολυ οσο παμε ποιο κοντα.....
Θα κλαιμε με μαυρο δακρυ..
Ιδικα στην νοτια ελλαδα θα εχουμε μεγαλες συγκεντρωσεις ...
Αστο αδερφε! Βλέπω μοντέλα καιρικά , μου λένε και άνθρωποι που είναι όλη μερα στην ύπαιθρο λόγω δουλειάς τι γίνεται και είμαι έτοιμος να κόψω αλυσίδα. Το πιστεύω πραγματικά ότι απο πλευράς πουλιών από εδώ και πέρα το σκηνικό θα αλλάξει άρδην προς το καλύτερο.

Απογευματινό περπατητο και καρτετατο μπανιστηρι σήμερα μετά από μικρη ανάπαυλα. Τα πουλιά σίγουρα διπλάσια από τότε που μας ξαναματρωσαν. Στο καρτερι από 17:15 πέρναγαν όμορφα και ωραία έως 17:45 κατά μονάδες και δυαδες.

Mια μπεκάτσα καθόταν σε έναν πυκνό οχτο δίπλα στο δρομο και καπου την κατάλαβε ο σκυλακος και την ξετρύπωσε. Μαζέψαμε και μια σακούλα χόρτα και γυρίσαμε για τζάκι και χαλάρωση.

IMG_20210110_141831.jpg
IMG_20210111_171635.jpgIMG_20210110_205908.jpg

Ρε που καταντησαμε! Γενάρη μήνα και να κάνουμε βόλτες!
Κανονικα τετοια εποχη θα επρεπε η γαλοτσα να μην προλαβαινει να ξελασπωσει
και τωρα ειναι εσωκλειστη στην jumbo-σακουλα μεσα στο πορτμπαγκαζ
Θα ερθει Ιουλιος και θα κανει παρεα στο πορτμπαγκαζ μαζι με την ξαπλωστρα και την ομπρελα θαλασσης την βλεπω εγω την δουλεια hippo

Πανε για νεα απαγορευση μετα τις 18 γεναρη,τωρα που ερχονται και τα κρυα και θα εχει πουλια,οι ελπιδες που ειχαμε καπιοι εξανεμιστηκαν,δεν ασχολουμε αλλο κουραστηκα πραγματικα!απο αυγουστο και βλεπουμε,γιατι και εκει εκπληξεις το κοβω να εχουμε!

Status
Not open for further replies.
Back