Απο εβδομαδα θα εχουμε πουλια πεφτη η θερμοκρασια πολυ ...θα πεσουν εγκεφαληκα.....

Έχεις ένα πούπουλο στο σακάκι!!!!16:30 στέλνω στο 6 και ξεκινάω περιπατο. 17:00 φτάνω στο ψευτοκαρτερο που έχω κοντά και πιάνω μια πέτρα και καθομαι. 17:05 περνάει ένα αγροτικό και με ρωτάει ο οδηγός τι κανω. Του λέω κοιτάω αν περνάνε τσιχλες! Είσαι παλαβός μου λέει και χαιρεταει! 17:10 περνάνε 4 μαζι. Από εκεί και πέρα πέρναγαν κορδόνι και σταμάτησα να μετράω στις 20.Άναψα ένα τσιγάρο από τα νεύρα μου και 17:35 λακισα. Νύχτα έφτασα σπιτι! Να φανταστείς το 16-17 που είχε παρα πολλά πουλιά εκει αν βαραγες 10 έκανες κωλοτουμπες! Τι να πω? Με βλέπω να αμαρτανω συντομα.
Αμαρτία εξομολογημένη ουκ εστί αμαρτία!Με βλέπω να αμαρτανω συντομα.
Καλά θα κάνεις.....κάποιες αμαρτίες αμαρτία είναι να μην τις κάνεις που λέει κ η Ζευγαρά!!!16:30 στέλνω στο 6 και ξεκινάω περιπατο. 17:00 φτάνω στο ψευτοκαρτερο που έχω κοντά και πιάνω μια πέτρα και καθομαι. 17:05 περνάει ένα αγροτικό και με ρωτάει ο οδηγός τι κανω. Του λέω κοιτάω αν περνάνε τσιχλες! Είσαι παλαβός μου λέει και χαιρεταει! 17:10 περνάνε 4 μαζι. Από εκεί και πέρα πέρναγαν κορδόνι και σταμάτησα να μετράω στις 20.Άναψα ένα τσιγάρο από τα νεύρα μου και 17:35 λακισα. Νύχτα έφτασα σπιτι! Να φανταστείς το 16-17 που είχε παρα πολλά πουλιά εκει αν βαραγες 10 έκανες κωλοτουμπες! Τι να πω? Με βλέπω να αμαρτανω συντομα.
Τι σακάκι ρε συ?Κοντομάνικο και ιδρωσα κιόλας!!!!Έχεις ένα πούπουλο στο σακάκι!!!!
Από παρασκευή κ μετά....όχι αμέσως.Απο εβδομαδα θα εχουμε πουλια πεφτη η θερμοκρασια πολυ ...θα πεσουν εγκεφαληκα.....![]()
Εγώ πιστεύω από αυτό το σκ που έρχεται θα έχουμε πουλάκια κάτι θα κινηθεί , τώρα το αν τα δούμε από κοντά είναι άλλο θέμα.Μόλις μίλησα με φίλο μου ρητινοσυλεκτη και τρελό τσιχλοκυνηγο. Χθες και σήμερα έχει γεμίσει το βουνό τσιχλοκοτσυφα. Πάρα πολλά πουλιά μου είπε και την προηγούμενη εβδομάδα είχε ελάχιστα. Το φελέκι μου μεσα...
Αν μας το ανοίξουν εμείς οι Αθηναίοι έχουμε περιορισμένες επιλογές...Εγώ πιστεύω από αυτό το σκ που έρχεται θα έχουμε πουλάκια κάτι θα κινηθεί , τώρα το αν τα δούμε από κοντά είναι άλλο θέμα.
Καλά άστο εμείς και πουλιά να βάλει Αττική δεν φτάνουν για όλους μας εμείς μόνο για τό καφέ στο βουνό θα βγούμε.Αν μας το ανοίξουν εμείς οι Αθηναίοι έχουμε περιορισμένες επιλογές...
Αστο αδερφε! Βλέπω μοντέλα καιρικά , μου λένε και άνθρωποι που είναι όλη μερα στην ύπαιθρο λόγω δουλειάς τι γίνεται και είμαι έτοιμος να κόψω αλυσίδα. Το πιστεύω πραγματικά ότι απο πλευράς πουλιών από εδώ και πέρα το σκηνικό θα αλλάξει άρδην προς το καλύτερο.Καλημερα σας και καλη εβδομαδα..
Θυμαστε τι ειχε γινει μετα την Αριαδνη το 2017?
Αρχιζει και μοιαζει πολυ οσο παμε ποιο κοντα.....
Θα κλαιμε με μαυρο δακρυ..
Ιδικα στην νοτια ελλαδα θα εχουμε μεγαλες συγκεντρωσεις ...
Τσιχνονοηδονοβλεψίες γίναμε και στην ερώτηση πόσες έκανες, όλοι εννοούμε σακούλες χόρτα πια...Ρε που καταντησαμε! Γενάρη μήνα και να κάνουμε βόλτες!
Αντί να πάνε άλλοι για βρούβες, πάμε εμείς....Τσιχνονοηδονοβλεψίες γίναμε και στην ερώτηση πόσες έκανες, όλοι εννοούμε σακούλες χόρτα πια...
Μωρέ θα πάνε κι αυτοί όταν θα 'ρθει η ώρα...Αντί να πάνε άλλοι για βρούβες, πάμε εμείς....
Κανονικα τετοια εποχη θα επρεπε η γαλοτσα να μην προλαβαινει να ξελασπωσειΡε που καταντησαμε! Γενάρη μήνα και να κάνουμε βόλτες!
Δυστυχώς αυτη η ώρα δεν εχει έρθει εδω και 47 χρόνια για θυμησου λιγο απο το 74 παλι αυτους θα έχουμε στην πλατηΜωρέ θα πάνε κι αυτοί όταν θα 'ρθει η ώρα...![]()