Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε παρακολουθάνε!!!.........
Ρε το καταλαβαίνουν σου λεω! Το ίδιο και με τις κυργιαρες. Όλο το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο που ανεβαινα στα ελατα για μανιτες είχε πουλια και έπαιζαν κιολας. Με το που άνοιξε χαθηκαν. Και αυτές που είχε σαν τα βόδια κάθονταν στις κορυφές στα ελατα και δεν σήκωναν τον κωλο τους να πετάξουν!!!

Ρε το καταλαβαίνουν σου λεω! Το ίδιο και με τις κυργιαρες. Όλο το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο που ανεβαινα στα ελατα για μανιτες είχε πουλια και έπαιζαν κιολας. Με το που άνοιξε χαθηκαν. Και αυτές που είχε σαν τα βόδια κάθονταν στις κορυφές στα ελατα και δεν σήκωναν τον κωλο τους να πετάξουν!!!
Πριν χρόνια το κυνήγι έκλεινε 10 Μαρτίου, θυμάμαι στις 11,12,13,14,15 ... Μαρτίου αμέσως τις επόμενες μέρες δηλαδή τις τσίχλες να κάθονται στις άκρες του δρόμου στις γκορτσές και τις πικραμυγδαλιές δίπλα στο χωριό... μια εβδομάδα πριν ήταν πολύ επιφυλλακτικές! εγώ σκεφτόμουν ότι ήρθαν άλλες νέες απονήρευτες, αρχίζουν να ερωτοτροπούν κιόλας...
Όταν άλλαξε η ημερομηνία τέλους κυνηγίου, στις 1,2,3,4 Μαρτίου οι τσίχλες άφθονες και χαλαρές!!! στις άκρες των δρόμων ... λίγες μέρες πριν ακόμα και χρονιές με πολλά πουλιά, ήταν πολύ επιφυλακτικές ... όλα τα αντιλαμβάνονται! :D

Last edited:
Τα έβλεπες Δημήτρη γιατί ήταν λίγα τα πουλιά και ήρεμα τουφεκίστηκαν την πρώτη μέρα , γειά σας μετά.
Όχι , στο σημείο αυτό δεν τουφεκιστηκαν. Δεν το κυνηγάνε γιατί δεν τους πάει το μυαλό ότι μπορεί να κρατάει τσιχλες! Να φανταστείς μέσα σε παρατημένο νταμάρι της ΛΑΡΚΟ είναι! Ούτε εγώ το κυνηγαω! Μόνο τρέχω εκεί γιατί έχει ωραίο μικτό τερέν με ανηφόρες , κατηφορες και μεγάλες ευθείες και βασικά γιατί είμαι ολομόναχος πάντα εκει! Έχουν μπει νέα πουλιά αυτές τις μερες νομιζω.

Για δωσε λεπτομεριες....
Σου απάντησε ο @outlander ...πάντως αν έχεις σκοπό να φτάσεις εδώ πολύ ευχαρίστως να σε πάω.....γιατί τόση τσίχλα και γω δεν θα προλάβω να την κάνω καλά μόνος μου!!! Πρώτη φορά βρέθηκα εκεί και λέω....σε μια καλή χρόνια τι θα γινόταν???

Σου απάντησε ο @outlander ...πάντως αν έχεις σκοπό να φτάσεις εδώ πολύ ευχαρίστως να σε πάω.....γιατί τόση τσίχλα και γω δεν θα προλάβω να την κάνω καλά μόνος μου!!! Πρώτη φορά βρέθηκα εκεί και λέω....σε μια καλή χρόνια τι θα γινόταν???
Νασαι καλα αλλα δεν ειχα το μυαλο μου στις τσιχλες διαβαζοντας γυναικοχωρι:)

Έχει πολλά περιβόλια στα σύνορα και όσο να'ναι κάτι κρατάει

Έχει πολλά περιβόλια στα σύνορα και όσο να'ναι κάτι κρατάει
Γιώργο δεν ξέρω.....πρώτη φορά πήγα και εκεί και αυτό που είδα δεν το χαρακτηρίζεις "κάτι"......μιλάμε για τρελό παιχνίδι!!!

Σύνορα Άρτας Αιτωλοακαρνανίας
Κάπου εκεί κοντά στο Αγγελόκαστρο είχα βρεθεί και είχε ωραία περπατητά!

Χθεσινή βόλτα στην ΝΑ Αττική....εκεί που κυνήγισα την προηγούμενη εβδομάδα κάτι λίγες τσίχλες εμφανίστηκαν ξανά στα πυκνά! Στο απογευματινό άοπλο καρτέρι....είδα αρκετές από τις 17:25 και μετά.

Ραντεβού δεν τους έκλεισα....γιατί δεν ξέρω αν θα το τηρήσω!

Γιώργο δεν ξέρω.....πρώτη φορά πήγα και εκεί και αυτό που είδα δεν το χαρακτηρίζεις "κάτι"......μιλάμε για τρελό παιχνίδι!!!
.πάντως αν έχεις σκοπό να φτάσεις εδώ πολύ ευχαρίστως να σε πάω.....γιατί τόση τσίχλα και γω δεν θα προλάβω να την κάνω καλά μόνος μου!!! Πρώτη φορά βρέθηκα εκεί και λέω....σε μια καλή χρόνια τι θα γινόταν???
Θοδωρή πού παίρνουμε χαρτάκια για την ουρά; .my man.

παντως εμης εδω εχουμε τσιχλονιααααα ;)αλα δεν μπωρουμε να τα τουφεκισουμεεεε γαμο τον καντεμιτου γαμοοοοο.hair. απο μπεκατσες ωμος ειμαστε για πωληηηηη ΚΛΑΜΑ φετως:(:(:(
Σακη και εδω τσίχλες και κοτσυφια εχει πολλες οπως παντα , αλλα μονο περπατητο, τωρα για μπεκατσες δεν ξερω χαχαχα, εχουν παει ολες συστημενες στο καρδιτσιωτη το μανιακο , χαχαχα

Last edited:
παντως εμης εδω εχουμε τσιχλονιααααα ;)αλα δεν μπωρουμε να τα τουφεκισουμεεεε γαμο τον καντεμιτου γαμοοοοο.hair. απο μπεκατσες ωμος ειμαστε για πωληηηηη ΚΛΑΜΑ φετως:(:(:(
Έλα Σάκη εδω που έχει μπεκατσες να έρθω εγώ πανω που έχει τσιχλες!!!

Status
Not open for further replies.
Back