Δημήτρη προσοχή στο όριο!!!Δίπλα στο χωριο 17:15 μέχρι 17:35 χαλαρές και μια μια 26 μετρημενες!!!
Περιβόλια και λιοστασια κολλητά με κουφολογγους καλύτερα δεν γίνεται ΘοδωρήΓιώργο δεν ξέρω.....πρώτη φορά πήγα και εκεί και αυτό που είδα δεν το χαρακτηρίζεις "κάτι"......μιλάμε για τρελό παιχνίδι!!!
απο 13/1 αρχιζει το καλο παιγνιδι, σε μας δεν ξερω αν θα μοιρασουν χαρτι να παιξουμεΚοίτα οι ατιμες που θα με κάνουν να....αμαρτησω! Δίπλα στο χωριο 17:15 μέχρι 17:35 χαλαρές και μια μια 26 μετρημενες!!! Απο παρατημένο λιοστασι ερχοντουσαν. Για να πέσουν στην ελιά μετά τον καύσωνα σ/κ/δ , έρχεται κρυο.
Δεν τα εμαθες?Ευχαριστα!Μια εβδομαδα παραταση μεχρι να μαζεψουν στοιχειαΩρέ θα μας ανοίξουν τη Δευτέρα, να ξεκαπνίσουμε λιγάκι; Ναι ή ου...;
Πότε θα μας το πουν...;
Μόλις το ανακοίνωσε κι επισήμως ο... "πολλά βαρύς και όχι" (ίσα-ίσα κρατιέμαι να μην γράψω τίποτα πολύ βαρύτερο)...!!!Δεν τα εμαθες?Ευχαριστα!Μια εβδομαδα παραταση μεχρι να μαζεψουν στοιχεια
οι ειδικοι για να σου ευχηθουν καλο Πασχα.
Νομίζεις.....Ραντεβού στις 20 Αυγούστου....
Μας βλέπω για 15 Σεπτέμβρη με 15 Φλεβάρη αν δεν είναι εκλογές κοντά...Νομίζεις.....
Άσε για αργότερα είναι φορτωμένοι τώρα.!!!!!Συνάδελφοι καλη χρονια σε όλους μια ερώτηση δεν υπάρχει κανένας δικηγόρος ανάμεσά μας .να κανουμε ομαδικες αγωγες και να ζηταμε πισω τα λεφτα μας τοσο απο το κρατος οσο και απο την ομοσπονδία. Να δειτε ποσο θα πονεσουν ολοι τους τοτε
εεεεε μην ειμαστε και πλεονεχτεςΚυνηγησατε μια βδομαδα! Τι αλλο θελετε ρε παιδια?![]()
Άστα , έχει βάλει πουλιά ακόμα και με αυτό το καλοκαίρι που εχει. Φαντάσου να κάνει και κρυο.Σε βόλτα στο ύπαιθρο σήμερα, παρατηρήθηκε σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα σημαντική αύξηση σε τσίχλες και κοτσύφια...
Που ήσουν 16.00με 18.00?και σε έχει πιάσει πολυλογία, δεν πιστεύω να μυρίζεις κάπνα?Άστα , έχει βάλει πουλιά ακόμα και με αυτό το καλοκαίρι που εχει. Φαντάσου να κάνει και κρυο.
16:30 στέλνω στο 6 και ξεκινάω περιπατο. 17:00 φτάνω στο ψευτοκαρτερο που έχω κοντά και πιάνω μια πέτρα και καθομαι. 17:05 περνάει ένα αγροτικό και με ρωτάει ο οδηγός τι κανω. Του λέω κοιτάω αν περνάνε τσιχλες! Είσαι παλαβός μου λέει και χαιρεταει! 17:10 περνάνε 4 μαζι. Από εκεί και πέρα πέρναγαν κορδόνι και σταμάτησα να μετράω στις 20.Άναψα ένα τσιγάρο από τα νεύρα μου και 17:35 λακισα. Νύχτα έφτασα σπιτι! Να φανταστείς το 16-17 που είχε παρα πολλά πουλιά εκει αν βαραγες 10 έκανες κωλοτουμπες! Τι να πω? Με βλέπω να αμαρτανω συντομα.Που ήσουν 16.00με 18.00?και σε έχει πιάσει πολυλογία, δεν πιστεύω να μυρίζεις κάπνα?