Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιώργο δεν ξέρω.....πρώτη φορά πήγα και εκεί και αυτό που είδα δεν το χαρακτηρίζεις "κάτι"......μιλάμε για τρελό παιχνίδι!!!
Περιβόλια και λιοστασια κολλητά με κουφολογγους καλύτερα δεν γίνεται Θοδωρή

Κοίτα οι ατιμες που θα με κάνουν να....αμαρτησω! Δίπλα στο χωριο 17:15 μέχρι 17:35 χαλαρές και μια μια 26 μετρημενες!!! Απο παρατημένο λιοστασι ερχοντουσαν. Για να πέσουν στην ελιά μετά τον καύσωνα σ/κ/δ , έρχεται κρυο.
απο 13/1 αρχιζει το καλο παιγνιδι, σε μας δεν ξερω αν θα μοιρασουν χαρτι να παιξουμε

Ωρέ θα μας ανοίξουν τη Δευτέρα, να ξεκαπνίσουμε λιγάκι; Ναι ή ου...; :confused:
Πότε θα μας το πουν...;
Δεν τα εμαθες?Ευχαριστα!Μια εβδομαδα παραταση μεχρι να μαζεψουν στοιχεια
οι ειδικοι για να σου ευχηθουν καλο Πασχα.

Δεν τα εμαθες?Ευχαριστα!Μια εβδομαδα παραταση μεχρι να μαζεψουν στοιχεια
οι ειδικοι για να σου ευχηθουν καλο Πασχα.
Μόλις το ανακοίνωσε κι επισήμως ο... "πολλά βαρύς και όχι" (ίσα-ίσα κρατιέμαι να μην γράψω τίποτα πολύ βαρύτερο)...!!!

Συνάδελφοι καλη χρονια σε όλους μια ερώτηση δεν υπάρχει κανένας δικηγόρος ανάμεσά μας .να κανουμε ομαδικες αγωγες και να ζηταμε πισω τα λεφτα μας τοσο απο το κρατος οσο και απο την ομοσπονδία. Να δειτε ποσο θα πονεσουν ολοι τους τοτε

Συνάδελφοι καλη χρονια σε όλους μια ερώτηση δεν υπάρχει κανένας δικηγόρος ανάμεσά μας .να κανουμε ομαδικες αγωγες και να ζηταμε πισω τα λεφτα μας τοσο απο το κρατος οσο και απο την ομοσπονδία. Να δειτε ποσο θα πονεσουν ολοι τους τοτε
Άσε για αργότερα είναι φορτωμένοι τώρα.!!!!!

Δεν πειραζει,κανενα προβλημα.Εμενα το χερι μου δεν θα τρεμει καθολου την ωρα της κρισης πανω απο την καλπη.Ευτυχως,γεννηθηκα μ' ενα σοβαρο ελαττωμα.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ!!!Αντε με τα νουμερα,γιατι η υπομονη μας,εχει εξαντληθει προ πολλου...:mad::mad:

Σε βόλτα στο ύπαιθρο σήμερα, παρατηρήθηκε σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα σημαντική αύξηση σε τσίχλες και κοτσύφια...
Άστα , έχει βάλει πουλιά ακόμα και με αυτό το καλοκαίρι που εχει. Φαντάσου να κάνει και κρυο.

Που ήσουν 16.00με 18.00?και σε έχει πιάσει πολυλογία, δεν πιστεύω να μυρίζεις κάπνα?
16:30 στέλνω στο 6 και ξεκινάω περιπατο. 17:00 φτάνω στο ψευτοκαρτερο που έχω κοντά και πιάνω μια πέτρα και καθομαι. 17:05 περνάει ένα αγροτικό και με ρωτάει ο οδηγός τι κανω. Του λέω κοιτάω αν περνάνε τσιχλες! Είσαι παλαβός μου λέει και χαιρεταει! 17:10 περνάνε 4 μαζι. Από εκεί και πέρα πέρναγαν κορδόνι και σταμάτησα να μετράω στις 20.Άναψα ένα τσιγάρο από τα νεύρα μου και 17:35 λακισα. Νύχτα έφτασα σπιτι! Να φανταστείς το 16-17 που είχε παρα πολλά πουλιά εκει αν βαραγες 10 έκανες κωλοτουμπες! Τι να πω? Με βλέπω να αμαρτανω συντομα.

Status
Not open for further replies.
Back