Έλατο ήσουν η κάτω?Φάνηκαν και κάτι κοπαδάκια τσαρτσάρες σήμερα αλλά ανάποδα και πολύ ψηλά.
Κάτω.Έλατο ήσουν η κάτω?
Παναγιώτη κι εγώ κάπως έτσι, σήμερα πήγα στο παλιό μου καρτέρι λίγο πιο πέρα από σένα, με πολύ τύχη πήρα το πρωϊ 4 και βρήκα τις δύο, οι άλλοι δύο, που ξέρεις, κουλούρι...ΒΔ Αττική μια τσίχλα και ένα κοτσύφι μετά τις 7 παρά 20 δεν ξανά τουφεκισα.
Ο καλύτερος στις 9 περίπου που έφυγα είχε 3 πουλιά!!!!Παναγιώτη κι εγώ κάπως έτσι, σήμερα πήγα στο παλιό μου καρτέρι λίγο πιο πέρα από σένα, με πολύ τύχη πήρα το πρωϊ 4 και βρήκα τις δύο, οι άλλοι δύο, που ξέρεις, κουλούρι...
Από εσάς ακούστηκαν όμως κάποιες τουφεκιές και νόμιζα ότι θα είχατε περισσότερη τύχη...
Μπραβο ρε φιλε γι αυτο που γραφεις, ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν συνηθίζεταιΆντε να δούμε και σήμερα ,ο καιρός πολύ διαφορετικός ΒΑ κάνα 4αρακι το κόβω ίσως και παραπάνω και η ψύχρα αισθητή ,εδώ και μέρες αυτές οι συνθήκες απουσίαζαν ,ίσως να είναι καλή ημέρα ,πάντως σε πολύ καλό καρτέρι της περιοχής Καπανδριτίου είμαι μόνος μου ,εάν κάποιος φίλος είναι περιοχή τον προσκαλώ με χαρά στο καρτερακι ,ας στείλει πμ να μιλήσουμε να του πω που να έρθει .
Για ποιο πράγμα από όλα?Ρε παιδια τι γινετε εμαθε κανεις τιποτα;
Κυνήγι?Next year....Τι ισχυει με το κυνηγι;
Εγώ πάλι άκουσα και διάβασα αυτό από τον Μητσοτάκη...Απαγορεύεται κανονικά και με το νόμο.