Στέφανε μια παροιμία λέειΤο αναμενομενο σεναριο θα ελεγα.....ειδικα για κυνηγούς της Αττικης η απολυτη καταστροφη...με εξαιρεση τους πολύ τυχερους που με "πλαγιο" τροπο θα το κανουν το χόμπι τους....
Και το καλύτερο θα είναι να ξεκινησουν μπασιματα τωρα!!!!!!!χααχαχα
Συμφωνω απολυτα! Ειναι το τραγικότερο ολων, να πηγαινεις για κυνηγι και να αισθάνεσαι κλεφτης φιλε! Μην με δουν και με γραψουν και και και.....Στέφανε μια παροιμία λέει
Παρακαλετω μουνι ξινό γαμησι
Τι να το κάνεις αν είναι να πας για κυνήγι και να κρύβεσαι εδώ λέμε να βγάλουμε λίγο άγχος όχι να βάλουμε
Την φάγαμε την φόλα, πάμε να φύγουμε από αύριο.https://www.ihunt.gr/σε-παρατεταμένο-lockdown-το-κυνήγι-για-φέτος/
.. προϊδεάζει και για το "τιποτα" που θα ακουσουμε αυριο, και δινει αφεση σε Αραμπατζηδες γιατι "εκαναν οτι μπορουσαν αλλα δεν εισακουστηκαν"....
Ακριβώς αυτο!Στέφανε μια παροιμία λέει
Παρακαλετω μουνι ξινό γαμησι
Τι να το κάνεις αν είναι να πας για κυνήγι και να κρύβεσαι εδώ λέμε να βγάλουμε λίγο άγχος όχι να βάλουμε
+1000https://www.ihunt.gr/σε-παρατεταμένο-lockdown-το-κυνήγι-για-φέτος/
.. προϊδεάζει και για το "τιποτα" που θα ακουσουμε αυριο, και δινει αφεση σε Αραμπατζηδες γιατι "εκαναν οτι μπορουσαν αλλα δεν εισακουστηκαν"....
Γιάννη όποιος νομίζει ότι 30 Νοεμβρίου ξεμπερδεψαμε είναι βαθειά νυχτωμενος. Τις επόμενες μέρες θα δούμε να ανακοινώνουν 3500-4000 κρουσματα. Αν σε τρεις εβδομάδες υποθετικά πέσουν στα 1000 δε πρόκειται να άρουν το lockdown γιατί παλι θα είναι πολλα.Πρέπει να πέσουν σε χαμηλό τριψήφιο για να χαλαρώσουν οι απαγορεύσεις και αυτό θα αργήσει πολυ.DIM και δεν ξερουμε αν αυτη η απαγορευση θα ειναι 3 βδομαδες που λενε,μην παει και παραπανω!
Σε ζηλεύω βρε,εσύ φαίνεται είσαι εξαίρεση αφού μένεις δίπλα στο κυνήγι....Sms 6 σωματική άθληση ισχύει για όλους έτσι Τακη? Εγώ θέλω να την κάνω μετά κυνηγετικού τυφεκιου. Πειραζει?
Ηλία να πάνε με διαφορετικά μέσα. Αποστάσεις μπορεί να κρατηθουν. Και μην ξεχνάς ότι ΑΝ επιτραπεί κάτι θα είναι εντός νόμου αποκλειστικά. Οπότε και τα καλύβια στον Έβρο άδεια θα είναι αφού δεν μπορεί να υπάρξει ο λεγόμενος κυνηγετικος Τουρισμός από άλλες περιοχές. Αν θέλουν όλα γίνονταιΔεν μπορη να επητραπη το κυνηγι παιδες...οι γουρουναδες πανε 5/10ατομα μαζι .. ειναι κίνδυνος....οι μπεκατσαδες πανε οι περισσοτεροι 2/3 μαζι τα παιδια που κυνηγανε εβρο ειναι 10 ατομα σε μια καλυβα .........πως θα γινει διαχωρησμος ρε παιδια ...μονο στο καρτερι μπορεις να κατσης μονος
Εγώ πήρα σήμερα το απόγευμα τον κυνηγετικό σύλλογο Καλλιθέας όπου ανήκω και μου είπε επί λέξη η κοπέλα,ότι ισχύει για όλους ισχύει και για τους κυνηγούς...Κυριοι, πρεπει να παρουνε ολοι τηλ στπυς συλλογους και να ρωτησουνε τι ισχυει. Το καλοκαιρι μου ειπαν να μην ανησυχω και οτι δεν υπαρχει περιπτωση να απαγορευτει το κυνηγι. Επι λεξη! Αν χτυπουν τα τηλ ολη μερα, ισως θορυβιθουν και και πετυχουμε κατι. Διαφορετικα, κανεις αδεια του χρονου. ΚΑΝΕΙΣ.
Α ετσι πες ετσι νε εμενα κρεμανε καμια φορα σε μεσεΚι όμως έχω βαρέσει σε ανόιγματα σε έλατα αρκετές φορές στον αέρα και πάνε και καρφώνονται νεκρές, μέσα στα ελατόκλαρα...και πάει το άει σιχτήρ σύννεφο...
Και που μένω δίπλα Τάκη weekend warrior είμαι και εγω. 1-2 απογευματινά τη εβδομάδα με την ψυχή στο στόμα παω και το Σ/Κ αν δε δουλευω. Αυτά όμως μου αρκούν ρε φιλε για να ηρεμεί το κεφάλι και η ψυχή μου και πάνε να μας τα κόψουν και τρελαίνομαι.Σε ζηλεύω βρε,εσύ φαίνεται είσαι εξαίρεση αφού μένεις δίπλα στο κυνήγι....
Δίκιο έχεις,αλλα αυτό τελικά που πρέπει να κανουμε ειναι να οπλιστούμε με υπομονή...Και που μένω δίπλα Τάκη weekend warrior είμαι και εγω. 1-2 απογευματινά τη εβδομάδα με την ψυχή στο στόμα παω και το Σ/Κ αν δε δουλευω. Αυτά όμως μου αρκούν ρε φιλε για να ηρεμεί το κεφάλι και η ψυχή μου και πάνε να μας τα κόψουν και τρελαίνομαι.
Εγώ φιλε με τα πόδια σε 10 λεπτά αρχίζω να σηκώνω τσιχλες (αμα εχει βεβαια) μέχρι να φτάσω σε ένα ψευτοκαρτερο που απέχει 20 λεπτά ποδαρατο! Αλλά αν είναι να το κάνω με φόβο και στην ζούλα, πως να το ευχαριστηθω? Παράνομους με αδεια πληρωμένη μας καταντησαν.η ολη ιστορια θα παει μαρτη ισως και απριλη απεχω απο το κυνηγοτοπο 4χιλιομετρα οποτε εγω θα πηγαινω ειτε το θελουν ειτε οχι δεν θα μου το κοψουν το κυνηγι και με το εντουρο αντε να με πιασουν εβγαλα και πληρωσα αδεια το κυνηγι λιγει 28φλεβαρη παρανομος δεν ειμαι