Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ορεινή Τριφυλία λιακάδα και αρκετός αέρας από το πρωί... στο καρτέρι τα πουλιά πέρναγαν ένα με το έδαφος και με ταχύτητες υπερηχητικών τζετ... Ουτε όπλο δεν προλάβαινα να σηκώσω όχι μπαμ να κάνω... στα highlights ένα καπρί γύρω στα 80 κιλά βγήκε από ένα πυκνό δίπλα μου στα 20 μέτρα και μόλις με είδε άρχισε να κάνει σαν τρελό σκάβοντας, σπαζοντας κλαριά από μαζεμένες ελιές και τρέχοντας κυκλικά γύρω μου... Μόνο χάκα δεν χόρεψε σαν τους Μαορί και τους Νεοζηλανδούς...

Έχε χάρη που α) ήταν Παρασκευή και β) έφυγα με 10 φυσίγγια στην τσέπη από το σπίτι και ήταν όλα skeet...

Χαιρετώ την παρέα!!Δερβενοχώρια το πρωί μόνος μου με τον Μπάντι [κοκκερ] και ποτιστική βροχή με ριπές αέρα !!Κατά τις 7 σταμάτησε και βγήκα μπας και γίνει κάτι, πέρασαν ψηλά -χαμηλά τρελαμένες 5-6 τσίχλες κράτησα 1 και πάπαλα! Κατα τις 9 παρά, άρχισε το τσουρ-τσουρ και μπήκα στο αμάξι γυρίζοντας σε αναγνώριση κάποια τσιχλοτόπια που δεν υπήρχε ψυχή!! Μετά ψωμί στα Σκούρτα και πίσω!!

Άντε, ΚΑΛΗ "ΔΕΥΤΕΡΗ" ΕΝΑΡΞΗ παίδες...!!! Τρία ρημαδοβδόμαδα είναι, θα περάσουν... Ελπίζουμε να μην κρατήσει κι άλλο αυτός ο "διάολος", για το καλό ολονών μας...
Νικόλα δεν θα είναι τρεις εβδομάδες. Θα είναι πολύ περισσότερο. Αν υπαρξει κάποια χαλάρωση στην περίοδο των εορτών θα είναι για να κινηθεί όποιο χρήμα υπάρχει και θα ανοίξουν το λιανεμπόριο και τίποτα άλλο . Μας είχαν κλείσει 2μιση μήνες την άνοιξη με 100 κρούσματα. Τώρα με 4-5 χιλιάδες που θα φτάσουν τις επόμενες μέρες θα μας ανοίξουν σε 3 εβδομαδες; Πολύ χλωμό το κοβω!!!!

μιας και αρχησανε και παιζουνε κατι τσαρτσαρες και φασσες ξεκινησα σημερα για κανενα καρτεροπερπατιτο ;) ο καιρως ψιχαλα και αρκαιτη ομιχληηηηη,,μωλις αρχησε να ξανταριαζη καμια 30αρια φασονια πεξανε αλα μακριαμουυυυυ,,στην πορεια ασχωληθηκα με καμια 25αρια τσαρτσαρες αλα μου βγαλανε την ψυχηηηηη κρυφτουλη παιζαμεεεεε,,μια κρατησα αλα δεν βρεθηκε ποτεεεε.yel. ετσι στο τελος ρουφηξα το τσιπουρακιμου και .sex hard.εγω lok dayon,,εας τελειωσο κανα δυο μερες της ελιες,,και μετα εας ερθουν να με βρουν στο βουνο εαν θελουννννν.sarcastic..sarcastic.battlestar galactica wallpaper
Σωστοτατος.....

κωδικοι sms στο 13033 για μετακινηση στο κυνηγι
1.τσιχλα κοτσυφι
2.φασα αγριοπεριστερο
3.υδροβιο
4.μπεκατσα
5.ορτυκι
6.αγριοχοιρος λαγος
7.μανιταρια χορτα
8.εκπευδευση σκυλου μετα της 28-2-2021 που θα συνεχιζεται το lockdown
9.καλη λευτερια συναδελφοι
10.απαγορευεται το κατρερι της μπεκατσας πρωι βραδυ

Κάτσε να δεις που αύριο θα έχει πουλιά .big smile.
Τι αυριο? Το απόγευμα αν δεν σήκωνε πέτρες ο αέρας 1 κουτί θα το έριχνα για πλακα. Πάνω από 50 περάσανε η στο Θεό η ένα με το χωμα πριν λίγες μερες που είχε πάει ο ξάδερφος στο ίδιο καρτερι δύο είχε δει. Μέχρι και τρεις φασσες πέρασαν πρώτη φορά στα 15 χρόνια που πάω στο συγκεκριμένο καρτέρι!!!!!!! Τελικά 6 τσιχλες τουφεκισα επεσαν 4 βρήκα 3.

κωδικοι sms στο 13033 για μετακινηση στο κυνηγι
1.τσιχλα κοτσυφι
2.φασα αγριοπεριστερο
3.υδροβιο
4.μπεκατσα
5.ορτυκι
6.αγριοχοιρος λαγος
7.μανιταρια χορτα
8.εκπευδευση σκυλου μετα της 28-2-2021 που θα συνεχιζεται το lockdown
9.καλη λευτερια συναδελφοι
10.απαγορευεται το κατρερι της μπεκατσας πρωι βραδυ
Το 10 δυστυχώς θα συνεχίσει Σαραντη. Η χαρά του λαθροθηρα είναι να μην υπάρχουν άλλοι γύρω του.

Εριξες τουλαχιστον τις τελευταιες μπαλωθιες ρε DIM για αυτον τον μηνα,τωρα για τον δεκεμβρη αμφιβαλω αν θα κυνηγησουμε,τουλαχιστον οταν και αν επιτραπει φετος να μας δωσουν το πρωτο 10ημερο του μαρτη,πιστευω οτι ειναι εφικτο να γινει αυτο!

Εριξες τουλαχιστον τις τελευταιες μπαλωθιες ρε DIM για αυτον τον μηνα,τωρα για τον δεκεμβρη αμφιβαλω αν θα κυνηγησουμε,τουλαχιστον οταν και αν επιτραπει φετος να μας δωσουν το πρωτο 10ημερο του μαρτη,πιστευω οτι ειναι εφικτο να γινει αυτο!
Γιάννη μου ούτε με πρωθυπουργό εμένα δεν θα γινόταν αυτό που λες. Ελπίζω αυτό που γίνεται τώρα να μην είναι απαρχή για σφαξιμο του κυνηγιού στο γονατο.

Status
Not open for further replies.
Back