Kostas ContraDosi
Moderator
Ημερομηνιακά ή καιρικά Δημήτρη;;Αυριο πιστεύω ειναι ημέρα δείκτης του τι θα επακολουθήσει.
Ημερομηνιακά ή καιρικά Δημήτρη;;Αυριο πιστεύω ειναι ημέρα δείκτης του τι θα επακολουθήσει.
Η μερες ορασημο εφηγαν ..τωρα θα μπουν τα αποκαιδια...που λενε στο χωριο μου.....και του χρονου να ειμαστε καλαΑυριο ειναι μερα οροσημο,σωστα λεει ενας φιλος!
Μπραβο ρε φιλος....την προηγούμενη βδομάδα από Κυριακή μέχρι Παρασκευή είχε καλό μπάσιμο εγώ κυνήγησα από Τετάρτη έγραψα κάποιες τουφεκιές με την κάμερα!οπλο browning gold 76 πόντους κάνη τσοκ anaconda mid φυσίγγι ιδιογομωση 30 γρ νο9
κάτι ήξερα Χριστόδουλε γι´αυτό δουλεψαμε και το τέρας γαζώνει πλέον!!Μπραβο ρε φιλος....
Ωραιες τουφεκιες....
Αλλα εκει που πεφτουν αν δεν ειχες την Καρλα θα επερνες τ 'α. . . . . μου![]()
Αν σου πω ότι 15, 16 ,17 Νοεμβρίου έπιανα το όριο με όλα τα ειδη τσιχλας θα το πιστεψεις;;; Δεν θυμάμαι αν ήταν το 2004 η αργοτερα. Κανένας στα καρτερια και σε όποιον έλεγα να πάμε στο μπασιμοκαρτερο γελούσε αλλά γέλασα εγω τελευταιος. Ειδικά την τελευταία μέρα μόνο κυργιαρες και γερακοτσιχλες πέρασαν και τέτοιο πέρασμα δεν έχω ξαναπετυχει. Δεν λέω πως θα γίνει κάτι τέτοιο και τώρα αλλά ας ελπίζουμε για το καλυτερο. Βλέπω και βιοακουστικους σταθμούς στην Σκανδιναβία να καταγράφουν ακόμη κελαηδοτσιχλες και θεωρώ πώς τα λεγόμενα του Περικλή έχουν βάση.Η μερες ορασημο εφηγαν ..τωρα θα μπουν τα αποκαιδια...που λενε στο χωριο μου.....και του χρονου να ειμαστε καλα![]()
Τα πουλιά που είδατε χθες απλά εκαναν στάση στο νησι και συνέχισαν το ταξίδι τους την νύχτα . Δεν έπιασαν δηλαδη. Ακριβώς αυτό που έλεγα στο φίλο Γιώργο μέρες πριν.Απογευματινο και εδω ( Σαμος ) σχεδον τιποτα....3 πουλακια και αυτα εκτος βολης.
Προχθες απογευμα παλι....ειδα πολλα πουλια που ''ξεκολλαγαν'' απο πευκα...μακρια μου αλλα
ειδα πουλια ρε γμτ. Σημερα τιποτα. Δεν ξερω τι ''παιζει''.....
Τα πουλιά που είδατε χθες απλά εκαναν στάση στο νησι και συνέχισαν το ταξίδι τους την νύχτα . Δεν έπιασαν δηλαδη. Ακριβώς αυτό που έλεγα στο φίλο Γιώργο μέρες πριν.
Αφού δεν ήταν εκεί που τις είδατε την προηγούμενη την έχουν κάνει για αλλού! Τετάρτη 21/10 περνούσαν τσιχλες με βροχή. Πεμπτη 22/10 με σχετικά καλο καιρό που είχα πάρει και άδεια ούτε που την ειδα!!!! Μου το ελεγε ο τσοπανης που έχει μαντρί εκεί κοντά που κάθομαι και τραβαγα τα μαλλιά μου. Άβυσσος η ψυχή τσιχλιτσας!!!Λογικο ακουγεται αυτο που λες Δημητρη!!! Ωστοσο πως μπορεσαν να φυγουν το ιδιο βραδυ ειχαμε βροχες
εφυγα απο περασμα με βροχη....σημερα το απογευμα σταματησε για λιγο η βροχη.....και τωρα που γραφω
ψιχαλιζει....εκτος και αν ταξιδευουν με βροχη.....αυτο δεν το ξερω.
Εγω βλεπω ακομα τσαλαπετινους .. αυτη φευγουν παντα μετα της 15 Σεπτεμβρίου πρωτι φορα στην ζωη μου βλεπο τετοια εποχήΕγώ σήμερα είδα 20+ χελιδόνια πάντως ..
Ότι να σημαίνει αυτό .
Τα ξαναλέμε 7 του μήνα ....
Και εμάς εδώ έχει κεφαλαδες και μυγοχαφτες. Επρεπε να την έχουν κάνει από καιρό αυτά τα πουλάκια νομιζω!Εγω βλεπω ακομα τσαλαπετινους .. αυτη φευγουν παντα μετα της 15 Σεπτεμβρίου πρωτι φορα στην ζωη μου βλεπο τετοια εποχή
Πιστεύω πως είναι απ'τις τελευταίες ευκαιρίες αυτό το ΠΣΚ για ένα καλό μπάσιμο. Αν και ο καιρός φέτος είναι αλλοπρόσαλος. Η φύση είναι σαν να έχει πάει 20 μέρες πίσω. Κάποια δέντρα και λουλούδια συμπεριφέρονται σαν να είναι αρχές Οκτώβρη. Αυτό με κάνει να είμαι ακόμα αισιόδοξος.Ημερομηνιακά ή καιρικά Δημήτρη;;
Αν ειναι να μπουν απο την επομενη εβδομαδα μεχρει το επομενο πσκ...ειναι καλα νομίζωΠιστεύω πως είναι απ'τις τελευταίες ευκαιρίες αυτό το ΠΣΚ για ένα καλό μπάσιμο. Αν και ο καιρός φέτος είναι αλλοπρόσαλος. Η φύση είναι σαν να έχει πάει 20 μέρες πίσω. Κάποια δέντρα και λουλούδια συμπεριφέρονται σαν να είναι αρχές Οκτώβρη. Αυτό με κάνει να είμαι ακόμα αισιόδοξος.
Συμφωνώ!Αν ειναι να μπουν απο την επομενη εβδομαδα μεχρει το επομενο πσκ...ειναι καλα νομίζω