Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά, εγώ πιθανολογώ ότι εφέτος τα τσιχλοκότσυφα που επρόκειτο να έλθουν στην πατρίδα μας, αντί αυτού, προτιμήσανε κατά κόρον τον εναέριο διάδρομο της Ιταλίας... Ίσως εκεί να επικρατούσαν (πιο) ευνοϊκοί Βόρειοι άνεμοι και όχι νοτιαδούρες όπως σε εμάς εδώ... Έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο τον Οκτώβρη-Νιόβρη του 2012 και γι' αυτό η τότε σεζόν ('12-'13) ήτανε για "κλάματα" σε ολόκληρη σχεδόν την ελληνική επικράτεια...!

Ασ βγουμε 5,6 μερες ακομη και μετα τελος,αν δεν εχουν μπει ειναι ανωφελο να πηγαινεις και μετα,εμενα δεν θα μου κανει και ορεξη μετα και το απογεματινο,δεν εχει και ελιες φετος,δραμα θα ειναι,εκτος αν απο δω και περα γινει η εκπληξη που ολοι περιμενουμε!

την προηγούμενη βδομάδα από Κυριακή μέχρι Παρασκευή είχε καλό μπάσιμο εγώ κυνήγησα από Τετάρτη έγραψα κάποιες τουφεκιές με την κάμερα!οπλο browning gold 76 πόντους κάνη τσοκ anaconda mid φυσίγγι ιδιογομωση 30 γρ νο9

Last edited:
την προηγούμενη βδομάδα από Κυριακή μέχρι Παρασκευή είχε καλό μπάσιμο εγώ κυνήγησα από Τετάρτη έγραψα κάποιες τουφεκιές με την κάμερα!
ασε φιλαρακιμου εμαθα πραγματα και θαματα τι εκανες κατωωωω,,μπραβωωωω.terror..shake hands.

Τα πουλιά δεν μεταναστεύουν μόνο λόγω καιρού. Μία βασική αιτία είναι και η συνεχώς ελατουμενη διάρκεια φωτός στους τόπους τους με αποτέλεσμα να μην τους φτάνει η διάρκεια της ημέρας για να τραφούν. Γιαυτο και οι στάνταρ (όσο το δυνατόν) ημερομηνίες που συμβαίνουν οι μετακινήσεις τους.

Και σήμερα στα Μεσόγεια φόλα. Σκ που μπορεί να παίξει τίποτα βλέπω να απαγορευτεί η μετακίνηση εκτός νομού. Τη φάγαμε τη φολα γενικά φέτος.
Ε οριακα μπορει να προλαβεις αυτο το ΣΚ...θα δουμε τι θα πει ο Μεσι της πολιτικης ο Κούλης!

Αύριο πρώτη έξοδος για φέτος για τσίχλες.Το Σ/Κ (Κούλη επιτρέποντος) πιστεύω θα δούμε αρκετά πουλιά.
Τωρα που το ειπεs το ΟΝΟΜΑ φιλε Γιαννη προσεχε μην κανουν μπασιμο τιποτα Βελοσιραπτορεs .

Status
Not open for further replies.
Back