Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παρολο που δεν εχω παει ακομα για τσιχλα σημερα που ημουν στη δουλεια ακουσα αρκετα τσικ οπως και τουφεκιες πεσαν αρκετες σε ενα καλο μερος που ξερω..πιασμενες παντως κατι εχει γιατι οποτε παω στο κτημα να ταϊσω το σκυλο πεταγοντε απο τα πυκνα τσιχλιτσες..τα πουλια ειμαι σιγουρος οτι ειναι ακομα πισω καλο ειναι να μην απογοητευομαστε γιατι μεχρι πριν 2 βδομαδες μερικοι βαραγαν και τρυγονια..φετος μας πηγε πισω αλλα πιστευω θα μας δικαιωσει σε πολλα

Περικλή εμείς να πάμε αύριο στα Δερβενοχώρια ή να το κόψουμε στον ύπνο;
Αυτό ετοιμαζόμουν να ρωτήσω και εγώ για αύριο !!!!! :D

Με έχουν ρωτήσει πολλοί για Αττική αύριο ..
Είναι πολύ οριακή η κατάσταση πραγματικά..
..Όχι βροχή έντονη πάντως από της 6 και μετά ...
...Η Εύβοια θα έχει πιο πολλά φαινόμενα το πρωί ..Την έχω σίγουρη
Αλήθεια δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρα...Συγνώμη αλλά είναι οριακά το πρωί πολύ ...
Εγώ θα πήγαινα πάντως ...

Με έχουν ρωτήσει πολλοί για Αττική αύριο ..
Είναι πολύ οριακή η κατάσταση πραγματικά..
..Όχι βροχή έντονη πάντως από της 6 και μετά ...
...Η Εύβοια θα έχει πιο πολλά φαινόμενα το πρωί ..Την έχω σίγουρη
Αλήθεια δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρα...Συγνώμη αλλά είναι οριακά το πρωί πολύ ...
Εγώ θα πήγαινα πάντως ...
Σ'ευχαριστώ Περικλή!

Οσοι εχετε χρονο καντε καμια βολτα γιατι η κατασταση οδηγητε σε περιορισμο μετακινησης εντος του Νομου
Θα παρουν φωτια τα καρτερια της χωματερης του Ασπροπυργου
και της ναυπηγοεπισκευαστικης ζωνης του Περαματος hippohippo

Από την περασμένη Τετάρτη σήμερα είχε ένα μικρό πέρασμα από τσίχλες. Πρώην τι βροχή Όλες τις μέρες είχε πολύ ελάχιστα πουλιά το πρωί και λίγο πιο αρκετά να ακούγονται το βράδυ. Σίγουρα τα πουλιά είναι πίσω, θα δούμε εάν ευνοήσει ο καιρός στην συνέχεια. Κοτσύφια περασματαρικα δεν έχουν φανεί, για να σημάνει το τέλος των περασμάτων.
Πάμε στις φασες

Οσοι εχετε χρονο καντε καμια βολτα γιατι η κατασταση οδηγητε σε περιορισμο μετακινησης εντος του Νομου
Θα παρουν φωτια τα καρτερια της χωματερης του Ασπροπυργου
και της ναυπηγοεπισκευαστικης ζωνης του Περαματος hippohippo
Βοηθεια μας! Θα την βγαλουμε την ακρη στο τελος, αλλα ο σύλλογος θα με δει ξανα στην Δευτέρα Παρουσία!..

Status
Not open for further replies.
Back