Άτιμα γόνατα, μας κάνουν τη ζωή κόλαση ώρες ωρες! Περαστικά Ηλία!Δεν παο εγω ειμαι με τενοντιτιδα στο γονατο νοκ αουτ 2 βδομαδες....αλλα θα μαθω απο φιλαρακια
Άτιμα γόνατα, μας κάνουν τη ζωή κόλαση ώρες ωρες! Περαστικά Ηλία!Δεν παο εγω ειμαι με τενοντιτιδα στο γονατο νοκ αουτ 2 βδομαδες....αλλα θα μαθω απο φιλαρακια
Ηλία περαστικά, υπομονή...Δεν παο εγω ειμαι με τενοντιτιδα στο γονατο νοκ αουτ 2 βδομαδες....αλλα θα μαθω απο φιλαρακια
Και πολύ καλά έκανες.View attachment 17961
Για φασσα πηγα αλλα φευγοντας περιλαβα τις κυριες
Περιοχή;;;;;Εδω β.κερκυρα τιποτα και σημερα κουλουρακι.... αλλα ειδαν για μια ακομα φορα φασες 3/4 κοπαδια τον 20 πουλιον ..αυτο δεν ξερο αν ειναι καλο η κακο
Περαστικά λιακουραΔεν παο εγω ειμαι με τενοντιτιδα στο γονατο νοκ αουτ 2 βδομαδες....αλλα θα μαθω απο φιλαρακια
90 χλμ εκανα να μηβ εριχνα καμια τουφεκιαΚαι πολύ καλά έκανες.
Περικλή εμείς να πάμε αύριο στα Δερβενοχώρια ή να το κόψουμε στον ύπνο;Κακό...Αλλά δεν είχατε ξαστεριά το βράδυ ..
Αύριο σε περιμένω εσένα με καλά νέα
Αυτό ετοιμαζόμουν να ρωτήσω και εγώ για αύριο !!!!!Περικλή εμείς να πάμε αύριο στα Δερβενοχώρια ή να το κόψουμε στον ύπνο;
Περικλή εμείς να πάμε αύριο στα Δερβενοχώρια ή να το κόψουμε στον ύπνο;
Αυτό ετοιμαζόμουν να ρωτήσω και εγώ για αύριο !!!!!![]()
Σ'ευχαριστώ Περικλή!Με έχουν ρωτήσει πολλοί για Αττική αύριο ..
Είναι πολύ οριακή η κατάσταση πραγματικά..
..Όχι βροχή έντονη πάντως από της 6 και μετά ...
...Η Εύβοια θα έχει πιο πολλά φαινόμενα το πρωί ..Την έχω σίγουρη
Αλήθεια δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρα...Συγνώμη αλλά είναι οριακά το πρωί πολύ ...
Εγώ θα πήγαινα πάντως ...
Βοηθεια μας! Θα την βγαλουμε την ακρη στο τελος, αλλα ο σύλλογος θα με δει ξανα στην Δευτέρα Παρουσία!..Οσοι εχετε χρονο καντε καμια βολτα γιατι η κατασταση οδηγητε σε περιορισμο μετακινησης εντος του Νομου
Θα παρουν φωτια τα καρτερια της χωματερης του Ασπροπυργου
και της ναυπηγοεπισκευαστικης ζωνης του Περαματος![]()