Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βλέπω ότι πάει να φτιάξει αντικυκλωνα εκεί που τον θέλουμε ..Εκεί που πάντα μας ευνοεί...
Επίσης αν και 28 ο μήνας δεν έχει ανοίξει διάδρομος από Ρωσία προς την δυτική Ευρώπη..Κατι που πας κάνει κακό ......Οπότε δεν έχουμε χάσει κάτι ....Οι Γάλλοι έχουν δει πολλά πουλιά φέτος όλων των ειδών..Αλλά από περιοχές που δεν μας απασχολούν ...Γι'αυτους τους λόγους επιμένω τοσες μέρες ....
Μακαρι να κανει μια καλη χρονια Περι να το χαρουμε απο το 16 δεν εχει κανει!Παντως στις προβλεψεις σου βαση καιρου πεφτεις μεσα φιλε,ψαχνω τα post σου κ κινουμαι αναλογα χαχα

Εδώ στην χιο τα τελευταία πέντε χρόνια είναι απελπισία φίλε μου. Δεν θυμάμαι από ποτέ έχω να ρίξω δυο κουτιά φυσεκια σε πρωινό πέρασμα
Οκτώβρης 2005 , πρωινή αναφορά λόχου στα Αρμόλια κι απο πάνω μας να περνάνε κορδόνι οι τσίχλες

Οκτώβρης 2005 , πρωινή αναφορά λόχου στα Αρμόλια κι απο πάνω μας να περνάνε κορδόνι οι τσίχλες
Τι μου θύμισες τώρα ρε φίλε;;;; Αρμόλια Χίου και εγώ 303 Β ΕΣΣΟ (2008), βρισκόμουν οργανικά στην ΠΑΠ (αποθήκες με πυρομαχικά), λίγο παραπάνω από το 96 ΤΥΠΕΘ και περνούσαν στην πρωινή αναφορά κοπάδια, μιλάμε είχε μαυρίσει ο ουρανός. Είχα λυσσάξει που ήμουν φαντάρος και δεν είχα ένα όπλο να τουφεκίσω εκείνη τη στιγμή.

Ανταπόκριση από κεντρική Εύβοια, κοντά σε Χαλκίδα. Αν και ο καιρός έφερνε σε τσιχλόκαιρο, ωστόσο η κάρπωση θηραμάτων ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Περισσότερο απελπιστική ήταν η εμφάνιση τσιχλών στον ουρανό, ζήτημα να είδα στο σύνολο 20 τσίχλες στις δύο++ ώρες που παρέμεινα στο καρτέρι, καρτερώντας με περίσσεια υπομονή να συμβεί το θαύμα του μπασίματος. Γιατί τουλάχιστον στα μέρη μου, πλέον μόνο σε ένα θαύμα ελπίζω. Η κάνη μου παραμένει παγωμένη από πέρυσι και διαβλέπω πως εφέτος, θα είναι μόνιμα παγωμένη. Σύνολο τρεις (3) τουφεκιές, τις οποίες τις αφιερώνω στο πανηγυρικό της ημέρας.
Χρόνια πολλά Έλληνες, ζήτω το αδούλωτο ελληνικό έθνος, ζήτω η αθάνατη ελληνική ψυχή, ζήτω η Ελλάς. ΟΧΙ δεν σκύβουμε, δεν υποτασσόμαστε, τα κεφάλια πάντα ψηλά πατριώτες, μόνο τιμή και υπερηφάνεια.

L
Σε άλλη Εύβοια πρέπει να βρίσκομαι εγώ!!! Μπράβο φίλε Χρήστο.
Και όμως πέρασαν πουλιά σήμερα στην Εύβοια. Όχι τίποτε τρελό και όχι παντου. Πολιτικά ας πούμε ούτε που την ειδαν! Περίεργα πράγματα , ε;;;

Καλησπέρα στην ομάδα,σήμερα έκανα την πρώτη απόπειρα για ένα απογευματινό καρτέρι τσίχλας μιας και την Κυριακή που είχα βγει για πέρδικα είδα κάτι λίγες στην πορεία. Από τις 4 έως πριν λίγο ούτε την είδα,ούτε την άκουσα. Περιοχή Κυκλάδες

Εδω β.κερκυρα τιποτα και σημερα κουλουρακι.... αλλα ειδαν για μια ακομα φορα φασες 3/4 κοπαδια τον 20 πουλιον ..αυτο δεν ξερο αν ειναι καλο η κακο
Κακό...Αλλά δεν είχατε ξαστεριά το βράδυ ..
Αύριο σε περιμένω εσένα με καλά νέα

Status
Not open for further replies.
Back