Εδώ στην χιο τα τελευταία πέντε χρόνια είναι απελπισία φίλε μου. Δεν θυμάμαι από ποτέ έχω να ρίξω δυο κουτιά φυσεκια σε πρωινό πέρασμαΤων τελευταίων 5 χρόνων;;;;;;;; Και από αυτά του 16;;;;;;;;
Εδώ στην χιο τα τελευταία πέντε χρόνια είναι απελπισία φίλε μου. Δεν θυμάμαι από ποτέ έχω να ρίξω δυο κουτιά φυσεκια σε πρωινό πέρασμαΤων τελευταίων 5 χρόνων;;;;;;;; Και από αυτά του 16;;;;;;;;
Μακαρι να κανει μια καλη χρονια Περι να το χαρουμε απο το 16 δεν εχει κανει!Παντως στις προβλεψεις σου βαση καιρου πεφτεις μεσα φιλε,ψαχνω τα post σου κ κινουμαι αναλογα χαχαΒλέπω ότι πάει να φτιάξει αντικυκλωνα εκεί που τον θέλουμε ..Εκεί που πάντα μας ευνοεί...
Επίσης αν και 28 ο μήνας δεν έχει ανοίξει διάδρομος από Ρωσία προς την δυτική Ευρώπη..Κατι που πας κάνει κακό ......Οπότε δεν έχουμε χάσει κάτι ....Οι Γάλλοι έχουν δει πολλά πουλιά φέτος όλων των ειδών..Αλλά από περιοχές που δεν μας απασχολούν ...Γι'αυτους τους λόγους επιμένω τοσες μέρες ....
Οκτώβρης 2005 , πρωινή αναφορά λόχου στα Αρμόλια κι απο πάνω μας να περνάνε κορδόνι οι τσίχλεςΕδώ στην χιο τα τελευταία πέντε χρόνια είναι απελπισία φίλε μου. Δεν θυμάμαι από ποτέ έχω να ρίξω δυο κουτιά φυσεκια σε πρωινό πέρασμα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΠεριοχή??
Γράψτε ρε παιδιά περιοχή,το Εδώ δεν μας δίνει εικόνα περιοχής...
Χωρίς ίχνος παρεξήγησης...
Τι μου θύμισες τώρα ρε φίλε;;;; Αρμόλια Χίου και εγώ 303 Β ΕΣΣΟ (2008), βρισκόμουν οργανικά στην ΠΑΠ (αποθήκες με πυρομαχικά), λίγο παραπάνω από το 96 ΤΥΠΕΘ και περνούσαν στην πρωινή αναφορά κοπάδια, μιλάμε είχε μαυρίσει ο ουρανός. Είχα λυσσάξει που ήμουν φαντάρος και δεν είχα ένα όπλο να τουφεκίσω εκείνη τη στιγμή.Οκτώβρης 2005 , πρωινή αναφορά λόχου στα Αρμόλια κι απο πάνω μας να περνάνε κορδόνι οι τσίχλες
Κ.Εύβοια με ένα φιλαράκι.
View attachment 17935
Ωρέ φιλαράκι......!!!!!!!!!!!!!!Κ.Εύβοια με ένα φιλαράκι.
View attachment 17935
Και όμως πέρασαν πουλιά σήμερα στην Εύβοια. Όχι τίποτε τρελό και όχι παντου. Πολιτικά ας πούμε ούτε που την ειδαν! Περίεργα πράγματα , ε;;;Σε άλλη Εύβοια πρέπει να βρίσκομαι εγώ!!! Μπράβο φίλε Χρήστο.
Ωραία απάντηση.....ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Οταν πατησεις το avatar δεν φαίνεται;
Κακό...Αλλά δεν είχατε ξαστεριά το βράδυ ..Εδω β.κερκυρα τιποτα και σημερα κουλουρακι.... αλλα ειδαν για μια ακομα φορα φασες 3/4 κοπαδια τον 20 πουλιον ..αυτο δεν ξερο αν ειναι καλο η κακο
Δεν παο εγω ειμαι με τενοντιτιδα στο γονατο νοκ αουτ 2 βδομαδες....αλλα θα μαθω απο φιλαρακιαΚακό...Αλλά δεν είχατε ξαστεριά το βράδυ ..
Αύριο σε περιμένω εσένα με καλά νέα
Περαστικά φίλε ..Δεν παο εγω ειμαι με τενοντιτιδα στο γονατο νοκ αουτ 2 βδομαδες....αλλα θα μαθω απο φιλαρακια