Πέρσι μου έτυχε να χτυπήσει σε πλέγμα αλλά δεν μπήκε γκολ όπως αυτή απλά ζαλιστηκε και την πρόλαβα στο τσακ από μια γάτα
Ειναι αυτη που εβαλες στην καταψυξη για να μην την βρει η γατα ξανα?Πέρσι μου έτυχε να χτυπήσει σε πλέγμα αλλά δεν μπήκε γκολ όπως αυτή απλά ζαλιστηκε και την πρόλαβα στο τσακ από μια γάτα
Όχι ρε την έβαλα σε ένα κλαράκι να κάτσει μέχρι να της φύγει ο ίλιγγοςΕιναι αυτη που εβαλες στην καταψυξη για να μην την βρει η γατα ξανα?
Καρτερι η περπατητο;Τις έκαψε έμαθα!
Τον εχεις να μπορεί να περπατησει και πολυ....Καρτερι η περπατητο;
Με τετοιο γυαλιστερο κρανιο δεν πρεπει να τον καβαλανε και πολλες...Μονο τραβερσες.Τον εχεις να μπορεί να περπατησει και πολυ....
Σίγουρα θα πρέπει να το δεις αν πηγαίνοντας για απόρτ βρεις πραγματικά πουλί...Έχω πιαστεί στην ξηρά προπονηση, κλείνω τά μάτια και μόλις τά ανοίγω βλέπω τσίχλες και είναι η πρώτη μέρα άντε να δούμε, αν κάνω και απορτ πρέπει να το κοιταξω?
Μετά δεν θά χρειάζομαι νά στέλνω και sms θα πηγαίνω βόλτα άνεταΣίγουρα θα πρέπει να το δεις αν πηγαίνοντας για απόρτ βρεις πραγματικά πουλί...
Σιγουρα ισχυει..Γιατι κ στην 1η ταινια του χριαστογιαννη με πλαγιοκαννο κυνηγουσε τα τρυγονια στο καρτερι...Πάντως καθ' ομολογίαν του, κυνηγάει αποκλειστικώς με πλάγια... Ορκισμένος "πλαγιόκαννος"...!
Μάλλον με μονοκανο έχω ακουσει ότι κυνηγάει τώραΆλεξ πολύ καλό αυτό σου το τελευταίο...!!! Χαχαχαχαχα...
Πάντως καθ' ομολογίαν του, κυνηγάει αποκλειστικώς με πλάγια... Ορκισμένος "πλαγιόκαννος"...! Με το "γυαλιστερό κρανίο" πάντα, βεβαίως-βεβαίως...!!!
Πάντως σίγουρα χαρτί γιατρού για επόμενη ανανέωση όπλου δεν περνειςΜετά δεν θά χρειάζομαι νά στέλνω και sms θα πηγαίνω βόλτα άνετα
Ναι ναι σίγουρο αυτό.Πάντως σίγουρα χαρτί γιατρού για επόμενη ανανέωση όπλου δεν περνεις
Από αυτοκίνητο πήγε ή δν ξέρω κ εγώ τη.Όχι Κώστα κάνε ζουμ του λείπει το μάτι να είχε αρπάξει κανένα σκαγι;
Την κερασες κάτι;Μια τσίχλα πέρσι είχε στουκαρει στην τζαμαρία στο καφέ που έχω.
άστα αυτά και μολόγα που την "έκανες" σήμερα και την πέτυχες.......................