Αν κ δεν παρακολούθησα όλα τα μπασιματα γιατί ήμουν για παπιά, πιασμένες τσίχλες έχει πολλές για την εποχή... Θα δείξει η πορεία όταν με το καλό ξαναβγούμε...
Aν ξαναβγουμε φιλε Αρη. Εγώ αποψε είδα πολλά πουλιά παντως.Αν κ δεν παρακολούθησα όλα τα μπασιματα γιατί ήμουν για παπιά, πιασμένες τσίχλες έχει πολλές για την εποχή... Θα δείξει η πορεία όταν με το καλό ξαναβγούμε...
Το βίντεο που είναι;;;Αν κ δεν παρακολούθησα όλα τα μπασιματα γιατί ήμουν για παπιά, πιασμένες τσίχλες έχει πολλές για την εποχή... Θα δείξει η πορεία όταν με το καλό ξαναβγούμε...
H κάμερα χάλασε δυστυχώς ξαφνικά στο πρώτο κυνήγι τσίχλας του Οκτώβρη οπότε ο Έβρος βγήκε χωρίς κάμερα... Ταξιδεύει για Αμερική αυτές τις μέρες να γίνει καινούργια... Φωτό έχει αλλά δεν έχω προλάβει να τις περάσω ακόμαΤο βίντεο που είναι;;;
Δεν πειράζει, και οι φωτό σου μαγεία είναι...H κάμερα χάλασε δυστυχώς ξαφνικά στο πρώτο κυνήγι τσίχλας του Οκτώβρη οπότε ο Έβρος βγήκε χωρίς κάμερα... Ταξιδεύει για Αμερική αυτές τις μέρες να γίνει καινούργια... Φωτό έχει αλλά δεν έχω προλάβει να τις περάσω ακόμα
Aυτο έμαθα κι εγω απο τηλεφώνημα που ειχα .Αν και εχω μια απιστευτη αρνηση , με ολα αυτα
Θα σας πω οτι μπηκαν αρκετα πουλια σημερα.
Β Αττική, ψηλά, σε σημεία που πιάνονται αποβραδίς, κουλούρι.Aυτο έμαθα κι εγω απο τηλεφώνημα που ειχα .
Μακάρι τουλάχιστον να μπουν πουλιά εστω και τώρα και να πιάσουν αφου θα ειναι ανενόχλητα και ας ελπίσουμε οτι θα μπορέσουμε μετά να κυνηγήσουμε.
Τάσο αυτό στο χωριό μου το λέμε παρηγοριά στον άρρωστο...Παιδιά ας το δούμε οσο μπορούμε θετικά το πράγμα. Ας μη στεναχωριομαστε αν γίνει τρελο μπασιμο τις επόμενες ημέρες ( που δεν αποκλείεται καθόλου αφού ο καιρός αλλαξε) που δε θα μπορέσουμε να πάμε, θα τις βρούμε μετά περισσότερες στα απογευματινά και στα πρωινά και στα περπατητά!
Τι να κάνουμε Παντελή... Αφού κάτι καλύτερο δεν γίνεται,ας υπάρχει μια ελπίδα τουλάχιστον...Τάσο αυτό στο χωριό μου το λέμε παρηγοριά στον άρρωστο...![]()
Για ποια περιοχή μιλάμε περί?Αν και εχω μια απιστευτη αρνηση , με ολα αυτα
Θα σας πω οτι μπηκαν αρκετα πουλια σημερα.
Τις έκαψε έμαθα!Τελικά στο Καραούλι είχε πουλια σημερα; Να πάρουμε ένα τηλέφωνο τον πρόεδρο να μας πει....
Από αυτοκίνητο πήγε το κακόμοιρο;;;Εγώ και ο Τσακ Νορις σκοτώνουμε με το βλέμμα δεν χρειαζόμαστε όπλοView attachment 18315
Απο τις μαλακιες που ακουγονται αυτες τις μερες θα του βγηκε!Όχι Κώστα κάνε ζουμ του λείπει το μάτι να είχε αρπάξει κανένα σκαγι;